Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Pánové potřeboval bych znát váš názor. Pořídil jsem si chladič převodovky a teď nevím jak ho zapojit. Nabízí se dvě řešení. Vložit ho do stávajícího obvodu (s chladičem motoru), kde si myslím dojde k rychlejšímu zahřátí oleje na provozní teplotu a nebo samostatně, kde se olej nebude předehřívat, ale zato více chladit.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Taky jsem to dříve zkoumal a lepší je podle všeho dát ten olej úplně zvlášť. Ať se chladí zvlášť motor i převodovka. Převodovka se ti zahřeje sama bez problémů za chvilku. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
xjohny napsal:Taky jsem to dříve zkoumal a lepší je podle všeho dát ten olej úplně zvlášť. Ať se chladí zvlášť motor i převodovka. Převodovka se ti zahřeje sama bez problémů za chvilku. Len tie naozaj velke chladice prevodoveho oleja mozu fungovat samostatne, inac je to ratane ako dotatocne chladenie k povodnemu.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Díky za názory. Já se přikláním k vsazení do stávajícího okruhu.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nejlepší varianta je zkoušet měřit teploty oleje: 1) bez přídavnýho 2) s přídavným 3) s přídavným zapojeným sólo
Možná by to stálo za pokus :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Když bude čas a chuť tak ta měření udělám a poreferuju o výsledku.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK