No.. anžto jsem líný kvůli tomu sepisovat článek na blogu, tak to popíšu rovnou semka:
1) Kolem deváté ráno začala poměrně zvesela organizace a předávání parkovacích lístků a VIP kartiček. A to tak, že jsem přijel na místo k vjezdu do Paddocku (od jihu). Za chvilku dorazilo ex-Cámovo vínové Camaro a bílý Caprice, so far so good. Pak mi volá OndraS, že je někde před vjezdem do Paddocku a nechtěj ho pustit dál (přijel totiž od severu). O chvíli později volá další účastník že je asi u hlavní brány a neví kde má ten sraz být... takový malý chaos no. Za chvilku ale naštěstí kluk s modrým Camarem dorazil na správné místo a Ondrovi jsem pokynul ať sečká tam kde je a já mu jel autem předat lístky. Pak jsem se zase vrátil a najela policie, ať vypadneme, že se tam nesmí nikde stát. Co se dalo dělat, tak jsem ještě narychlo zavolal JirkoviZ28, kdepak je... no a bylo mi v klidu oznámeno že už je uvnitř :-D
2) Nakonec jsme se všichni v pořádku sjeli uvnitř areálu hnedle nad Paddockem. Dohnal jsem naši paní organizátorku a tam nám předala instrukce, které byly částečně pravdivé :-) Hned poté nás pozval pán z vedlejšího stanu na PC simulátory závodních aut (sedačky, pedály, volant). Parádní adrenalinový začátek dne :-) Já jsem dojel šestý z cca 20ti (?).
3) Jali jsme se přesunout k občerstvovacímu stánku u tribuny T1. Tam nám ovšem suše oznámili že nejsme na seznamu. Tak opět doháním paní organizátorku, kterážto přijela a zjistila, že vstup máme do toho nejvíc VIP stanu v Paddocku (odkud nás mmch předtím taky vyhodili). Nicméně nás dovnitř nakonec jednorázově pustili a mohli jsme se občerstvit zákusky, párky nebo klobáskami.
4) Na 11:30 jsme museli být u strojů, takže šupem zpátky. Za chvilku jsme se rozjeli k jednomu otevřenému vjezdu na okruh a po chvilce nás pustili na trať. První jel Caprice, pak modrá trojka, já, fialák, zbylé trojky a za nimi nějaké nové Dejvůlety jako Cruze, Spark a Orlando, které vezly s sebou děcka z SOS dětských vesniček. Místo ohlášeného jednoho kola se nakonec jely tři, protože byl čas. Ve druhém a třetím už byli leckteří řidiči odvázanější a více řezali zákruty. JirkaZ28 po šumachrovsku nechal vždycky poodjet Caprice aby pak mohl jet krátkou pilku. Docela zábavná volná jízda. Předjíždění bylo zakázáno.
5) Po vyjížďce následovala volná zábava, takže chození všude kam byl přístup, na různé tribuny a sledování závodů, občerstvování... já osobně jsem do zákulisí závodní stáje nevlezl, ale třeba se někam podíval JirkaZ28 a rozepíše se o tom.
Celkově z toho mám velmi pozitivní dojem :d/
Upraveno uživatelem středa 22. června 2011 13:34:00(UTC)
| Důvod úpravy: -