Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny napsal: Vyrobí si i nějaké samolepky atp. Trička letos nebudou - nevyplatí se to.
to jako nebudou tricka jo a co ty slibovane pohlednice a plakaty?? doufam ze na me myslis aspon snakejma blbosticka na pomatku fora, az jednou budu mit camaro nebo birda |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Budou samolepky a nevím jestli i plakátky. Ty se mj. budou rozdávat v Luštěnicích a možná i na Hradecké V8. Takže si je musíš posehnat :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Budou samolepky a nevím jestli i plakátky. Ty se mj. budou rozdávat v Luštěnicích a možná i na Hradecké V8. Takže si je musíš posehnat :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
|
xjohny napsal:Budou samolepky a nevím jestli i plakátky. Ty se mj. budou rozdávat v Luštěnicích a možná i na Hradecké V8. Takže si je musíš posehnat :-D hm tak diky no, to se budu hnat do lustenic jen proto abych mel propagandu pro tento rok jo? to se mi dvakrak neviplati jet 250 km tam palit ropu a brat si v praci dovolenou, to je proche na hlavu ale sere mi to pac minulej rok jsi byl aktivnejsi co se tyce teto stranky, ale ok |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Tak ono to není jen o aktivitě jako objetovaným času, ale fyzický věci jsou především o penězích. A jestli dám třeba desítku do dárků pro lidi, který znám jen virtuálně, nebo je vložím do auta, to je docela pochopitelný rozhodnutí, ne? Kdyby Johny loni nedotoval dění kolem Fbody, možná by teď měl v autě samosvor... A letos díky němu jsem zažil nejlepší akci s autem (Brno), teďka organizuje další větší akci... má můj obdiv. Triko si můžeš nechat potisknout za pár stovek. A myslím, že nikdo nebude namítat, pokud vyrobíš nějaký vkusný pro 3rd FBS abudeš je tam prodávat :) |
|
|
|
|
|
Tywe takovýho vzteku kvůli kusu hadru :-)
Jo a díky Jirko, vážím si každého teplého slova :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Jirka_z28 napsal: Triko si můžeš nechat potisknout za pár stovek. A myslím, že nikdo nebude namítat, pokud vyrobíš nějaký vkusný pro 3rd FBS abudeš je tam prodávat :)
Super nápad! Koukej něco vymyslet! :) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
xjohny napsal:Budou samolepky a nevím jestli i plakátky. Ty se mj. budou rozdávat v Luštěnicích a možná i na Hradecké V8. Takže si je musíš posehnat :-D Na Hradeckou V8 chci jet tak můžu něco rozdat. Pošli návrh, vytisknu to a budu strkat za stěrače jak divej :) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
pokud se nestane neco neocekavaneho tak potvrzuji ucast na 3fbs a trefim tam.jinak praci johnyho hodnotim velice kladne velkej obdiv.
|
|
|
|
|
Anty napsal:Na Hradeckou V8 chci jet tak můžu něco rozdat. Pošli návrh, vytisknu to a budu strkat za stěrače jak divej :) No my tam snad budeme mít svého člověka, tak by letáčků mělo být dost. Ale jestli si chceš něco tisknout pro sebe či pro okolí, tak ti to klidně pošlu, je to A6. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No my tam snad budeme mít svého člověka, tak by letáčků mělo být dost. Ale jestli si chceš něco tisknout pro sebe či pro okolí, tak ti to klidně pošlu, je to A6. Šup s tím na mail ... Snad se nic nestane a dojedu tam :) |
|
|
|
|
|
mas jirko pravdu to co jsi napsal je fakt pravda, a taky to tak vidim. nevim proc jsem tak blbnul kvuli tricku ale asi mi bylo lito ze to tricko co mam doma z lonska je na veseku samo... a taky mi stve ze jsem furt v praci a nemam cas na zadnej sraz vlastne na nic neni cas... chtel jsem do praglu se apon kouknout na nas sraz ale proste dovolenou nedostanu a pritom to je vikend ale myslim ze se to nak vyvrbi a nakou propagandu pro letosni rok budu mit doma. |
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
No paráda! Teď ještě zařídit aby to viděl někdo jiný než my tady ..:) Kde to poběží??
A mimochodem, začínám se na to fakt těšit !!! |
|
|
|
|
|
Je to ještě na FCB, na foru USMotors, na webu USMotors, umístí se na hlavní stránku srazu a pak to nechám volně šířit mezi lidmi. Do televize to asi nepude :D |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
xjohny napsal:Je to ještě na FCB, na foru USMotors, na webu USMotors, umístí se na hlavní stránku srazu a pak to nechám volně šířit mezi lidmi. Do televize to asi nepude :D To mi bylo jasný, že to nebude v hlavním čase na Nově, jen mě zajímalo, kde se to dá skouknout, potažmo kolik lidí by to mohlo viděti ... Vypadá to fakt pěkně - jsem zvědav na ohlas. |
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Pozor, pozor... možná i ty trička budou! :-)) Ale zatím radši neslibuju. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Paráda takže jedu jenom v trenkách :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
šířím na FB a poprosím známý, aby to sdíleli.... video se fakt povedlo... Johny, s objednávkou počasí jsi to přehnal, tepla stačí míň... a musí vydržet slunečno ;) |
|
|
|
|
|
To já nic, to objednal Jirka F. (červený Firebird), taky jsem mu vyčítal, že to přehnal :-D Upraveno uživatelem úterý 23. srpna 2011 18:10:49(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Na Camara Vám prdím, ale jedu se spíše podívat na ty HOOTERS :-D
ba né, těším se a promo video se povedlo! pěkné!!! skvěle se hodící muzika :-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
já se tak těším a ne na HOOTERS, ale na auta a že Vás zase některé uvidím a pokecáme.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 30.10.2009(UTC) Zpráv: 37 Bydliště: Kladno
|
Zdravíčko, moooc hezké video,povedlo se:d/
|
|
|
|
|
Někteří chtěli stáhnout originál video, tak můžou třeba na vimeu, pokud jim to nejde na youtube: http://vimeo.com/28053458(vpravo dole je možnost download) Potom další chtěli všechna videa, co se v Praze natočila. To nevím, jak bych vám poslal, protože to má asi 16GB. Což jsou 4x DVD. Takže leda to vypálit na to a pak případně předat na srazu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK