Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
xjohny napsal:Potřeboval bych takovou statistiku, kolik zdejších účastníků pojede spanilku na Sázavu a přespí tam s námi do neděle. Když nás bude totiž dost, dal by se otevřít penzion. Prosím sdělte mi vámi odhadovaný počet spolujezdců (spoluspáčů), přítelkyň, manželek, dětí, psů, koček a křečků. já bohužel zatím nemohu říct, jestli budu přespávat. Mám do soboty dovolenou, takže budu mít fofry se dostat i na tu náplavku, ale budu se snažit to všechno zvládnout.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Já počítám i s přespáním na sázavě a jestli nebudu sám to se teprve ukáže.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pokud někdo má zájem přijet, ale nemá Camaro ani Firebird (kromě pár výjimek, víc jak 4-5 cizích aut se tam asi nevejde), může zvolit tyto parkovací možnosti: 1) Najít místo a nechat auto na druhý straně řeky (Smíchov). Pak přejít pešky po tom železničním mostu. 2) Zaparkovat v podzemním parkovišti OC Anděl - 3h zdarma 3) Podívat se do mapy parkovacích zón (PDF) na Praze 2 a podle toho si vybrat nějakou zelenou nebo nouzově oranžovou placenou zónu. 4) Přejet až za Prahu 2, do Podolí a najít místo někde tam... Upraveno uživatelem úterý 6. září 2011 11:23:34(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.06.2010(UTC) Zpráv: 78
Blahořečil: 3-krát
|
.... hmmm, tak já srázek bohužel v sobotu nestihnu |
Tom |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Trans79 napsal:A ještě jedno důležité, o čem tu nikdo nemluvil, co budem pánové večer pít? Já myslím, že když jsme ti příznivci u.s.kár, tak whiskey nikoho neurazí, ne? A na točený snad bude příležitost někam zajít, věřím No ... doufám, že nikoho neurazí, když jako příznivec us cars budu popíjet vínko ... ale zase jsem schopnej vypít hodně vína ... :) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
Letos jsem objednával počasí až na Olympu (oproti loňskému pokusu v Reykjavíku ) a vypadá to zatím, že byla kladně vyřízena!! Držme palce! |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
Hmm, to vypadá dobře ... Takže plážovou výbavu sebou :) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
JÍDLO V SOBOTU VEČER: Zamluvil jsem místo v restauraci pro +-20 lidí v kempu Atom (cca 300 metrů od našeho ubytování). Tam se můžeme v klidu navečeřet a chvilku popít než se přesuneme zpátky. Na výběr je spousta minutek za výborné ceny: http://www.kempatom.wz.cz/cenikJidla.htmlUpraveno uživatelem středa 7. září 2011 11:38:45(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Jestli jenom můžu mít nevinnej dotaz: Kolik Vás v naší matičce Praze tak bude? Nebo pro upřesnění, kolik camar nebo firebirdů tak přijede? Když jsem si tu čet komentáře, vidim to tak, že bude docela narváno, když řešíte náhradní parkovací místa. A to je vskutku fajn |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Nemám potuchu, ale doufám že minimálně 20 :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:Nemám potuchu, ale doufám že minimálně 20 :-) Tak to je docela fajn číslo. Nezdá se to moc, ale s mojí úchylkou pro fotodokumentace to je až až. A lidi si taky přídou na svý. Doufám, žes překecal toho majitele El Camina [-o< |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Já ho překecávat nemusel, přijede určitě :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Bude tam i nějaký nový Camaro? Jedno sem možná sehnal co by taky jelo :)
|
|
|
|
|
2 nebo 3 by tam být mohly... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
|
|
|
|
|
Chjo, žlumika je taky na srazech škoda :-) Tak příště no... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Když koukám na galerii u těch upoutávek ... neošoupaly ti holčiny moc haupnu a tak ..? :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Mně to nevadí, stejně půjde auto jednou celý do laku, jen ať se klidně kočky přitulí
|
|
|
|
|
Anty napsal:Když koukám na galerii u těch upoutávek ... neošoupaly ti holčiny moc haupnu a tak ..? :) Upatlaly no, musím to rozetřít :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Diplomy jsou připraveny! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Diplomy jsou připraveny! Takže zase za nejtišší zvukový projev ... příště už s novym vejfukem !!! |
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Mně to nevadí, stejně půjde auto jednou celý do laku, jen ať se klidně kočky přitulí No, já už to říkám 2 roky takže ať si na haupně udělaj třeba skluzavku ... tyhle dvě, jiný ne! :o))) |
|
|
|
|
|
Anty napsal:Takže zase za nejtišší zvukový projev ... příště už s novym vejfukem !!! Letos tam budeš mít velkou konkurenci Vím o několika dalších tichých lovcích |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK