Super sraz, kolegové. Přestože:
- lehce zdržený výjezd z Brna
- za Žďárem zpoždění cca 45minut díky zapomnětlivosti jedné členky naší osádky white camaro/black firebird
- další zpoždění cca hodinu v Praze, protože v tom městě se nedá vyznat
- chcípnutí mýho auta přímo v centru Prahy
- mírně rallye cesta na Sázavu, včetně opětovného chcípnutí mého auta
- na naší pražské ubikaci netekla teplá voda (nakonec vráceny peníze za ubytování)
- při pokusu o oběd při cestě zpátky do Brna problémy s kvalitou jídla v rádoby nóbl restauraci v D. Měcholupech
- milión tři idiotů na okreskách, co mají se svými střepy nutkání závodit s našima autama, jenom aby jeli o dv km/h rychleji (to ale není problém srazu, to je prostě asi k tomuhle autu příslušný)
Tak přesto všechno su rád, kujva, že jsme jeli, přijeli, viděli, vyfotili, požvanili, projeli se, a jestli bych někomu chtěl zejména poděkovat, tak jsou to jmenovitě osádky červenýho, perleťovýho a broznovýho 2nd fajráka, díky nimž jsem nezůstal sám s chcíplým autem v Praze, díky nimž jsem se opět šťastně shledal s druhou půlkou naší brněnské flotily a díky nimž jsem se vůbec vymotal z Prahy, protože brňák v centru Prahy = smrt!!! Doteď bych tam bloudil, prostě kluci, však vědí kteří, MOC DĚKUJU že jste mě tam nenechali s tím (pardon) mým zmršeným plesnivým všivým blbým bílým Camarem
, kterýmu se ve vedru udělalo nevolno.
A proto a přesto to stálo za to :d/
Photo by Contour2