Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Co to staré těsnění už jsi ho asi vyhodil co? Staré je fuč, ale budu mít jedno volné nové ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal: Staré je fuč, ale budu mít jedno volné nové ;-)
Super, se pak domluvíme , jak ho budeš mít?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Jasné, až to budu mít doma, pošlu ti zprávu. Ale předpokládám, že asi až tak do měsíce... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Jasné, až to budu mít doma, pošlu ti zprávu. Ale předpokládám, že asi až tak do měsíce... V pohodě, stejně to budu mít na značkách nejdříve koncem května...
|
|
|
|
|
Takže dnešní report ze záběhu vačky - vše naprostá paráda, chytá to úplně v pohodě, má to ostřejší zvuk, těsní to. Maličko teče chladič (stejně je starej) a bude potřeba ještě přetěsnit olejovou vanu. Jinak je to prý bomba!! Ještě čekám na video, bude na youtube :)
Kua se těším jak velkej Jarda. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
xjohny napsal:Takže dnešní report ze záběhu vačky - vše naprostá paráda, chytá to úplně v pohodě, má to ostřejší zvuk, těsní to. Maličko teče chladič (stejně je starej) a bude potřeba ještě přetěsnit olejovou vanu. Jinak je to prý bomba!! Ještě čekám na video, bude na youtube :)
Kua se těším jak velkej Jarda. Vsadím se že to budeš mít dříve jak já :-(
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Vsadím se že to budeš mít dříve jak já :-( To víš, Ford-Mercury-Lincoln Geuine Service Upraveno uživatelem neděle 29. listopadu 2009 20:02:51(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Jsem rád že se ti video líbí realita však byla ještě ostřejší (hlavně hlučnější) |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:Jsem rád že se ti video líbí realita však byla ještě ostřejší (hlavně hlučnější) Jojo, tobě by se taky asi mělo děkovat za zdárné dotažení do posledního šroubu na hlavách :-) Dneska si to snad vyslechnu v reálu, pokud se mi teda ještě podaří někdy usnout |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Fakt nádhera, můžu se zeptat, ta firma je z ČR? Pokud ano, nebyl by kontakt?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
HMMMM..tak to je paráda, ale někde je chyba, jak není motor v autě, tak se auto nehne:-)))))) :d/ a krásně to burácí! jsem zvědav, jak se projeví ostřejší vačička |
HD's coming |
|
|
|
|
Trans79 napsal:Fakt nádhera, můžu se zeptat, ta firma je z ČR? Pokud ano, nebyl by kontakt? To není firma, to dělá jeden nadšenec z Chodova u KV, mail na něj je "andrewca (uzenáč) seznam.cz" - Ondra. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
xjohny napsal: To není firma, to dělá jeden nadšenec z Chodova u KV, mail na něj je "andrewca (uzenáč) seznam.cz" - Ondra.
Jo, díky Chci se ještě zeptat, má někdo s dotyčným zkušenost? Nebo, takhle, dělá třeba motory i cizím lidem nebo jen pro sebe-taky takoví lidé jsou Upraveno uživatelem sobota 2. května 2009 15:38:47(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Jo, díky Chci se ještě zeptat, má někdo s dotyčným zkušenost? Nebo, takhle, dělá třeba motory i czím lidem nebo jen pro sebe-taky takoví lidé jsou Je to Ondra z USMotors. Má toho bílýho Lincolna. Nevim co máš přesně tou otázkou na mysli?? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Je to Ondra z USMotors. Má toho bílýho Lincolna. Nevim co máš přesně tou otázkou na mysli??
jestli to dělá jen pro sebe, pro radost a nebo by byl schopen mi ten motor poladit/za úplatu/, popřípadě alespoň poradit, čím ho vybavit, abych ho neoddělal-např. hodnotu vačky, kliky..
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:jestli to dělá jen pro sebe, pro radost a nebo by byl schopen mi ten motor poladit/za úplatu/, popřípadě alespoň poradit, čím ho vybavit, abych ho neoddělal-např. hodnotu vačky, kliky.. No... já myslim, že se domluvíš případně s ním ohledně odměn :-) Nevim, co by někoho vedlo k tomu, dělal někomu cizímu motor jen pro svojí radost :)) Pokud koupíš mild-vačku (tj. nějakou z levnějších, řádově do $200), tak se nemusíš o motor bát. Přidá to pěkně a zároveň ho to tolik nezatíží. Nevím, jestli by ti poradil přímo hodnoty, vyzná se spíš ve Fordech. To si radši projdi nějaký to emerický fórum, pokud jsi něco našel. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To vypadá suprově, jsem ještě nikdy neviděl nastartovanej motor, kterej není v autě :-)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:To vypadá suprově, jsem ještě nikdy neviděl nastartovanej motor, kterej není v autě :-) Měl bys to někdy zkusit :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Trans79 napsal: jestli to dělá jen pro sebe, pro radost a nebo by byl schopen mi ten motor poladit/za úplatu/, popřípadě alespoň poradit, čím ho vybavit, abych ho neoddělal-např. hodnotu vačky, kliky..
Vyber si nieco zo Summitu a potom im napis cez Customer service, ci je to dobry vyber, pripadne este ake dalsi suciastky budes potrebovat. Naprikald s vackou aj ventilove pruziny a menic do prevodovky. Ja som sa ich takto pytal uz asi 5x, a vzdy mi poradili..
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Vyber si nieco zo Summitu a potom im napis cez Customer service, ci je to dobry vyber, pripadne este ake dalsi suciastky budes potrebovat. Naprikald s vackou aj ventilove pruziny a menic do prevodovky. Ja som sa ich takto pytal uz asi 5x, a vzdy mi poradili.. Tak mi včera řikal Ondra, že Summit přestal z ničehož nic posílat do ČR ?!?! Prý jim doslova odepsali mail, že do ČR bohužel neposílají. Možná si nás zase pletou s Čečenskem :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Tak mi včera řikal Ondra, že Summit přestal z ničehož nic posílat do ČR ?!?! Prý jim doslova odepsali mail, že do ČR bohužel neposílají. Možná si nás zase pletou s Čečenskem :)
To by mě teda pěkně nas.... protože jsem právě od nich předevčírem objednal ten karbec a nic podobnýho mi zatím nesdělili-věřím, že je to jen omyl
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:To by mě teda pěkně nas.... protože jsem právě od nich předevčírem objednal ten karbec a nic podobnýho mi zatím nesdělili-věřím, že je to jen omyl Tak dej vědět, jaks dopadls.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Jo to by mě taky zajímalo
|
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
xjohny napsal: Měl bys to někdy zkusit :))
Třeba to tak taky jednou dopadne, ale pevně doufám, že ne a motor budeš šlapat:-) Stačí, že se musím jebat furt s hadraplánem, motor už ted bude potřetí za dva roky venku, už jsem z teho na mrtvicu:-(((sere se tam převodovka, ohejbá se řadící vidlička, beztak to ted dělají z nějakého šmejdského materiálu, měnil jsem už i osku s kolečkama a ted jsem najel asi 30 km a šup a zase začla nedořazovat 4ka:-((
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK