Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Havlas napsal:Počkej, myslíš blinkry vpředu?. To jsou blinkry přímo pro Švýcarsko, já je mám taky takový. A žádný kecy komisař neměl. mno já to beru tak, že mam aspon nákou motivaci se toho zbavit, je to tam fakt hnusný. A ano, myslim ty Švajcarský blinkry.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
xjohny napsal:Hele, Cadillac klub má dost přísný testace, to je známo. Myslim, že námitky měli jak na ty vyčumující vepředu tak na ty běďary na bocích že? :) na ty přední ani moc ne, hlavně na ty bedary.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal:na ty přední ani moc ne, hlavně na ty bedary. Ještě, že to moje pochází z Reichu a né ze Švajzu... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Jó, beďary, ty jsem nechal zrušit jako první. Trochu svařování a beďary jsou pryč.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Pavel, prosím vyfoť nebo ukaž fotku, jaké máš ventilky na turbínách :) Děkuji |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Hele, Cadillac klub má dost přísný testace, to je známo. Myslim, že námitky měli jak na ty vyčumující vepředu tak na ty běďary na bocích že? :) Jasně chápu, že jsou nějaké pravidla, veteránů je jako sraček a všem to hold dávat nechcou...ale nechápu pak to, že jezdí moře aut co mají veteránské a mají natuněná auta...kuwa těm to mají sebrat a ne otravovat s nějakejma poškozeníma laku a blinkrama, nebo co a bezzatk ení ten komisař pořádně neví jaké druhy blinkrů se tam dávaly....
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Jasně chápu, že jsou nějaké pravidla, veteránů je jako sraček a všem to hold dávat nechcou...ale nechápu pak to, že jezdí moře aut co mají veteránské a mají natuněná auta...kuwa těm to mají sebrat a ne otravovat s nějakejma poškozeníma laku a blinkrama, nebo co a bezzatk ení ten komisař pořádně neví jaké druhy blinkrů se tam dávaly....
tady pánové věděli, jaké blinkry tam mají být. Ale jak říkal už johny, jsou tu přísní, samozřejmě někde jinde bych s tímhle prošel a ještě by se mi klaněli jak to vypadá původně. Co jsem třeba naposled v Luštěnkách na srazu viděl některé exempláře na vete značkách, tak se mi chtělo plakat(hlavně jedna C3 Corvette). Ale co, stejně sem to chtěl udělat, tak mam konečně pořádnou motivaci:) I když je pravda, že mě na druhou stranu samozřejmě irituje to, že někde projde hroznej bastl a někde lidi pérujou za neorigo blinkry.
|
|
|
|
|
Taky je možné, že ta Corvette byla nějaká dobová tuningová úprava, proč ne. Ale nevím jakou myslíš.
Máš foto těch ventilků? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Taky je možné, že ta Corvette byla nějaká dobová tuningová úprava, proč ne. Ale nevím jakou myslíš.
Máš foto těch ventilků? :) Sou černý:) Nemam, taky mě nutěj občas chodit do práce, plantážníci:( Večer ti to skočim vyfotit, pokud nezapomenu.
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:Sou černý:) Nemam, taky mě nutěj občas chodit do práce, plantážníci:( Večer ti to skočim vyfotit, pokud nezapomenu. Hele, jestli jsou to obyč černý gumový, tak to ani fotit nemusíš. Já jen chtěl původně vědět, jak to tam vypadá, ale už jsem rozhodnut něco koupit po sto letech :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Hele, jestli jsou to obyč černý gumový, tak to ani fotit nemusíš. Já jen chtěl původně vědět, jak to tam vypadá, ale už jsem rozhodnut něco koupit po sto letech :)
jj, neni to nic specialniho, obyc gumovej smejd. Ja ted potrebuju najit nekoho, kdo by mi vyspravil ten lak a zadelal doury po sroubech, sam se do tohohle poustet rozhodne nebudu :-/
|
|
|
|
|
Neřikej, že nenajdeš v Praze slušnýho lakýru. Zkus to hodit na usmotors do rubriky "Údržba a oprava" nebo tam někam. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Neřikej, že nenajdeš v Praze slušnýho lakýru. Zkus to hodit na usmotors do rubriky "Údržba a oprava" nebo tam někam. Je to tam(Řemeslníci), však já už sítě rozhazuju, kde se dá. Chci někoho "známého" než bych se uchýlil k obvolávání firem. Proto klidně dojedu někam do háje, když budou na toho člobrdu dobré reference. Ono je mi jasné, že i tak to nebude žádnej zázrak, ale nechci nějakou úplnou prasárnu.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Okolojedouci napsal:
Je to tam(Řemeslníci), však já už sítě rozhazuju, kde se dá. Chci někoho "známého" než bych se uchýlil k obvolávání firem. Proto klidně dojedu někam do háje, když budou na toho člobrdu dobré reference. Ono je mi jasné, že i tak to nebude žádnej zázrak, ale nechci nějakou úplnou prasárnu.
O novém laku jsi nepřemýšlel?
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: O novém laku jsi nepřemýšlel?
přemýšlel. Dlouho a usilovně. A došel jsem k tomu, že neni zas tak úplně příšernej a zatím se mi do toho nechce rvát tolik prachů. Přiznám se, že je to asi poslední věc, co mě na Camaru trápí.
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
přemýšlel. Dlouho a usilovně. A došel jsem k tomu, že neni zas tak úplně příšernej a zatím se mi do toho nechce rvát tolik prachů. Přiznám se, že je to asi poslední věc, co mě na Camaru trápí.
Ted jsem taky o laku přemýšlel, o prachy by ani tak zase nešlo, ale už mám dost těch naleštěnejch aut, to má každej, ale tak trochu rat car, hmm to už moc lidí nemá
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Ted jsem taky o laku přemýšlel, o prachy by ani tak zase nešlo, ale už mám dost těch naleštěnejch aut, to má každej, ale tak trochu rat car, hmm to už moc lidí nemá jo, člověk si důvod dycky najde:-P
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
jo, člověk si důvod dycky najde:-P
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Tak Ti to dávám i sem, v zimě budou na prodej lisťáky, které mám nyní já na Camaru..myslím, že původní majitel kupoval nové, taky na to vypadají, jsou v dobrém stavu a drží tvar...na cenovce se pak domluvíme, až to bude aktuální...pokud by jsi měl zájem, dej vědět, abych je nenabízel dále |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá Tak Ti to dávám i sem, v zimě budou na prodej lisťáky, které mám nyní já na Camaru..myslím, že původní majitel kupoval nové, taky na to vypadají, jsou v dobrém stavu a drží tvar...na cenovce se pak domluvíme, až to bude aktuální...pokud by jsi měl zájem, dej vědět, abych je nenabízel dále ještě jednou díky za nabídku, jak jsem psal na usmotors, přepošlu dál otci ať se rozhodne zda je chce či nechce.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal:
ještě jednou díky za nabídku, jak jsem psal na usmotors, přepošlu dál otci ať se rozhodne zda je chce či nechce.
jasan:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Tak Berlinettka je momentálně na menší "plastice". Bude opraven lak na levém blatníku, takže se budu konečně moci zbavit těch příšernejch nálepek, dále uděláme pápá švajcarskejm blinkrům, bude vyrovnána haubna, která tak uplně neseděla a nejspíš dojde i na přední švajc. blinkry, kde jsou takové ty vystouplé nesmysly místo klasickejch překrytů. Plus objednáno několik málo píčovinek(jako Camaro emblémy na blatníky atd. Ale to nevim jak dorazí.). Tak na náš f-body sraz to bude snad zas o něco hezčí. Howgh!
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Pecka!!! Tý brďo... Všicí vylepšujou a tuní, ale já musím mít závažné problémy s motorem
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Pecka!!! Tý brďo... Všicí vylepšujou a tuní, ale já musím mít závažné problémy s motorem Já nic nevylepšuji, tak nebud smutnej
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
hd1903 napsal:Já nic nevylepšuji, tak nebud smutnej Alespoň někdo
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK