Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Me na ltcku vzadu na pravy strane leze kolo vic bohuzel nezvladam sem dat fotky.sem proste pritroublej.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Fido : díky ale já tedka přijíždim domu až takhle navečer a ještě dlouho budu ale určitě se zastavim a ještě se projedem.Vemu ti ty díly na to okno co sme tu nechali.
xjohny: Listy mám nový. I jejich uložení šrouby tlumiče + bubny pružinky atd...leda že bych měl poloosu z jinýho skoro totožnýho auta.
holanuvstatek: tak mi je pošli na mejl :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Příští týden nebudu doma,až přijedu,tak se ti ozvu.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Můžem to dát spolu dohromady a budem na nule. Mě to kouká na levé straně. Celá náprava je repasovaná. Po tom co jsem vše proměřil jsem na nic nepřišel. I vyhamrovaná pera se zdají být v pořádku. Vidím to jako výrobní toleranci. Pokud má někdo kola v blatnících a ne jako já koukající ven tak si toho nikdo nevšimne. Jak jsem koukal po jiných Camarech tak málo z nich má kola vůči lemům na obou stranách stejně. Jestli na něco příjdeš dej vědět.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Dám vědět ještě to přeměřim. Doufám teda v to že jsou vzadu kola se stejnejma rozměrama :) to by snad nikdo nespáchal to udělat s jinym ET nebo tak něco
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Nebyla by řešením stavitelná panhardská tyč? Teda nevim, jestli ji vlastně 2. generace v sérii má. Ale ty listový péra určitě moc dobře stranově nevedou a poddaly by se. |
|
|
|
|
|
asi by to bylo řešení...a myslim že v serii neni.já tamteda nemám ani stabík takže se mi i zdá že po jízdě a podle toho k terý strany ulice zajedu do garáže tak je pokaždý jiný kolo víc ven
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
tak to určitě stojí za úvahu... přece jen je rozdíl, jestli to držej 2 plechy podélně, nebo poctivá trubka tahem.... zvlášť jestli fakt pozoruješ, že se to hejbe. A 3ková generace právě má stabilizátor a tyč, tak proč se tím vývojem neinspirovat... snad by to nebylo tak drahý... |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Na tu tyč sem koukal...ono možná ze začátku by bylo dobrý tam dám aspon ten stabík :) ale nemám k tomu na něj šrouby tak seženu asi samořezy. Ještě udělám pár jízd a taky pude do garáže a budu na něm dělat hlavně tu elektriku přez zimu takže jedna z posledních fotek
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Já tam ten stabík mám uchycenej takovejma těma americkejma "samořezama" s jemnějším závitem. Nevím jak to dobře popsat, ale je to ten samej typ závitu, jak je na kterýchkoliv ostatních šroubech co drží pohromadě katli. Akorát je tlustší. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak já taky něco přidám :) hnul sem o 1% s motorem....dal jsem ho na stojan :D pak jsem koupil novej budik na ten tlak oleje z mechanickýho na elektronickej protože se mi fakt nechtělo nic tahat dovnitř :) pak jen drobnosti u motoru předělal kabely u starteru a k altíku,podtlakový hadice,dekly hlav a k nim i filtr ten co tam má bejt a ne ten uni,potrubí pro benzín až za altík s budikem a podel motoru dolu,zabalil svody atd atd zkontroloval a trochu snad odhlučnil podlahu a podložil pod ten novej tenkej koberec zatim jen na volno položil novej koberec ještě předělal páku z knobu na T-hand a prohodil palubky z 79 na 78 protože byla v lepšim stavu než ta co sem tam měl...a kamarád mi tady laserem udělá z plechu dekl na budiky takže použiju budiky z 79 a udělám jinak blinkry a samozřejmě rádio ale nevim jestli funguje ale vypadá tam pěkně :d/ Upraveno uživatelem neděle 15. ledna 2012 22:00:05(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Hele, tos ty palubky prohodil jen tak během chvilky nebo to trvalo trošku dýl? :-)
Jinak podle mě to "odhlučnění" moc efekt mít nebude. Musel bys překrýt celou podlahu a hlavně i dveře. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No na dveře pudu potom až dodělám tohle budu měnit taky panely.Já to tam hlavně dával protože ten novej koberec je hodně tenkej tak sem chtěl mít pod něj nějakej měkčí podklad.Palubka šla celkem v pohodě jen tam je přidělaná pod oknem.Byli jsme na to 2 a šlo to za pár minut. Upraveno uživatelem pondělí 16. ledna 2012 9:33:39(UTC)
|
|
|
|
|
Koukám, že už jsi s tím motorem docela hnul :D Tomu říkám správně vybavená domácí dílna |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Heh kéž by :) já se ted v garáži ani nehnu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na ten motor co začínám stavět ale použiju jiný svody protože tyhle to je na pytel.na poslední šroub skoro žádnej přístup ani svíčky nemůžu vyndat a navíc mi dře o podlahu u spolujezdce. Malinko sem se hnul ale taky nic moc. akorát ty plasty jsou dost očouzený kouřem. a zadní je propálená. a tohle mi ukazuje rádio nějak nechce poslouchat
|
|
|
|
|
Rádio mluví klingonštinou |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
radio fachcit nemusi ja dal do chevyho radio a absolutne ho neposloucham posloucham motor.
|
|
|
|
|
to jo ale tak chtěl jsem vyplnit mezeru v palubce a navíc se tam hodí tak musí taky fungovat ne :D
|
|
|
|
|
ja tam dal pridavny budiky.je to prece sportak ne?doufam ze to dam do 4 srazu dokupy a vyvetram ho.
|
|
|
|
|
Tak já se chtěl dneska project a nic nestartuje točí občas něco prskne ve vejfuku nebo jakoby jeden výbuch ale nechytne jen se uchlastává Upraveno uživatelem sobota 17. března 2012 17:46:40(UTC)
|
|
|
|
|
to se mi taky stalo.vytahat svice hadici co je privod do karbce dej do kandaku a protoc to.pak musi lapnout.jak to ulejes tak je konec.
|
|
|
|
|
Uchlastals, musíš opatrně :-)
Já to udělal takto: 1) Bez sytiče, bez plynu, tak 10-15s točit startérem, aby se naplnila palivová soustava benzínem. 2) Vytáhnu naplno sytič (zavře se škrtící klapka), pak 5-6x našlapu. Potom znova otočím startérem a už naskočí a běží sám.
Když máš elektrickej sytič, tak to snad bude fungovat podobně, pokud sytič funguje dobře. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK