Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
óóó boze óóó boze |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Blackwind napsal:A to jsem zrovna včera procházel starý Ch&P a koukal jak ti tam repasujou diferák a ložiska na zadní náprave a říkal si jak se máš že to máš v cajku. No ty byly hoodne stary....to je tak, kdyz si vyberes dobrej servis.... Uz chapu, proc si nekteri z nas radeji vse udelaji sami...mohuo si pak pekne pred zrcadlem nafackovat a je to vyresene....
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Něco nového v tomto dalším smutném příběhu? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Aktuální stav mého vozidla a detail průběhu opravy u Roberta napíšu přes svátky - nebude to ale pěkné čtení
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.03.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha 9
|
Porad ziskavam pocit, ze nez neco s nejistym vysledkem repasovat, je lepsi koupit cely dil novy, usetri se asi spousta penez i casu,.. Take jsem si zahraval s myslenkou, ze dam samosvor nejak spravit, ale uz jsem se rozhodl, ze bude lepsi koupit novy. Cena 500 usd, rozdil v cene opravy a noveho zas tak velky nebude a za mozne problemy to asi nestoji. bude mi proste jen stacit si nechat poradit ktery tam pasuje.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Co s ním máš? Ojeté lamely? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.03.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha 9
|
hmm nevim ani, ty lamely jsou z toho vymontovane, predchozi majitel rikal, ze je vyndal, jelikoz se mu to nejak hadalo,.. zatim jsem nenasel nikoho, kdo mi se na to podival a rekl co tomu je no,..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tisíckrát sláva a hurá!! Návrat padlých andělů :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
JJ ale já padl jen na kolena...a trochu trvalo, než jsem se zvednul .... ty voe já se tak těším, až zase uslyším ten V8 zvuk .... až trochu popálím gumy ....a dám si někde pár driftů
|
|
|
|
|
Škoda, že jsi tak daleko, chtělo by to vidět live. Ale mohli bychom dát nějaké předletní soustředěníčko v Praze, tam by se sešlo určitě tak 5-6 dvojek :-)
PS: Mám roční dálniční známku, heč :DD |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No vzhledem k tomu, že teď v Praze bydlím...No Problem .... a klidně i někam dojedu. Známku asi taky zakoupím :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
|
Zlumik napsal:JJ ale já padl jen na kolena...a trochu trvalo, než jsem se zvednul .... ty voe já se tak těším, až zase uslyším ten V8 zvuk .... až trochu popálím gumy ....a dám si někde pár driftů super super pochvalen bud kolipa to tak ma hp?? jeste aby stal z mrtvich michalovo T/A |
|
|
|
|
|
HP ... tam nějaký budou, ale nevim..vzhledem ke generálce motoru to nejdřích trochu pojezdím .. a pak to dáme na brzdu :-)
|
|
|
|
|
Máš tip na brzdu, kde uměj pořádně změřit auto s automatem? Takových tady asi moc není. I když, radši bych tam nejel, akorát bych byl zklamanej :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Máš tip na brzdu, kde uměj pořádně změřit auto s automatem? Takových tady asi moc není. I když, radši bych tam nejel, akorát bych byl zklamanej :D No Antl mi říkal, že to brzdí někde v Ostravě....tak se s ním pak asi dohodnu...ale až tam budou pořádný výfuky a bude to zajetý
|
|
|
|
|
Tak do Ostravy už tuplem ne, takovou dálku se táhnout abych měl pak akorát protáhlou držťku zklamáním :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Poslední zpráva...UŽ TO VRČÍ
|
|
|
|
|
Vrčí znamená jezdí? Chtělo by to dát nějaké jarní pražské soustředění :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK