Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
S "dobrý" se bohužel nedá spokojit :-D
To camaro logo je udělaný na rychlo do vektorů, aby vypadalo víc plasticky, tak na to ještě nemám pospojovaný synapse, ale snad to časem přijde :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Zkusil jsem vyrobit verzi pro "ptákaře". Co vy na to?? |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No přesně tak nějak by měla vypadat, pokud se shodneme na té Camaristické. Jen ten slogan by chtělo změnit, protože vicious patří ke Camaru.
Jo a taky pozměním trošku siluetky, třeba ocasy se u ptáků lišej :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Mě se to líbí ... Camaro bych bral za hotový no a u Pontiptáků ... tak Logo je jasný - bylo to tam někde dřív "I am screaming chicken....." a ocasy...ve vzpomínce na jednoho nejmenovaného člena zdejšího fora..tuhle jsem byl v Podolí v bazénu..a každej ocas je opravdu jinej i u ptáků..hehehe
|
|
|
|
|
:-))) Tak takhle finální návrh? Už jsem trošku doladil i to logo Camara, nakonec se ty synapse vytvořily :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Co víc dodat ....... .... respektive, kdy můžeme psát objednávky :-)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Za mě dobrý.
A ptákaři by tam místo I´m vicious mohli mít I´m brother of the vicious :-)
|
|
|
|
|
Objednávky budete psát sem, ale ještě počkejte, až zfinalizuju návrh pro firebirdy. Potom pěkně napíšete co chcete a velikost. Já ještě pak musím zjistit možnosti (dámy, páni, unisex, materiál, barvy).
PS: Když na to tak koukám, tak Camaro logo můžu ještě trochu zvětšit. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Firebirdí skicí - ptáčníci spokojeni? (ještě je trošku douspořádám, jde mi o zapomenuté detaily) EDIT: A už to vidim, chybí tam nozdry u 4gen |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
K 3kovýmu fajráku, ten čumák je fakt tak kulatej nebo čerpáš z ročníku 90-92? Ne že bych tyhle ročníky odsuzoval , ale nejvýznaměnší ročníky sou 82 a 87 (myslím). Taktéž zadní křidélko, jestli je možný to "normální" než tohle protáhlý až ke zlomu zadního okna. Jo a zadní obrysovka není dvojitá jako u 2kovýho, ale jen jedna nedělená. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Já bych ptáky nechal takhle. Úplně do detailu bych ty siluety neřešil |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
|
Díky za podněty, upravím to :) Firebird jsem bral 87, tenhle detail mi unikl. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak koukám na ty 87čky GTA a mají všechny ten dlouhý spojler, i bych ho tam teda nechal, jen jsem ho trošku splácnul. Srovnal jsem pak převis karoserie a změnil parking-light na jednodílné. Přidány nozdry u čtverky. Může být? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
|
Jo, s tím už jsem spokojen. S tím spojlerem sem jen měl na mysli to, aby to byl přechod mezi 2kovým a tím dlouhým. Ale už bych to tak nechal, když jsi čerpal z GTAčka, který je dostatečně známý (teď jak je to známější, jestli s tím dlouhým /GTA/ nebo krátkým /KITT/). |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
Líbí slogan? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Jo, mě se to takhle líbí Tak si rovnou zamlouvám 2x XL a 2x dětský trička. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
logo chevrolet vetsi at je to videt na dalku.
|
|
|
|
|
Náhled na tričko - na předek jsem dal auta, protože na zádech jsem vymyslel takovouhle malůvku Když se pak sejde majitel Camara a Firebirdu, tak dají dohromady takový pěkný popsaný koláč :-) Upraveno uživatelem středa 27. června 2012 15:20:18(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Líbí slogan? "Screaming chicken" by tam nepasoval? Já jen, že když by si to někdo chtěl vygůglovat, tak mu vypadně cosi k World of Warcraft (a nerad bych tuhle skupinu považoval za lidi oplývající WoWkem); se Screaming Chicken vykoukne typickej Phoenix... |
|
|
|
|
|
Tak pasoval, to není problém. Já jen jestli s tím ostatní fajráci nebudou mít "problém" :-) Ale když nad tím tak uvažuju, tak jedno je "vicious animal" a druhý je "screaming chicken", dvě zviřátka pohromadě. Takže mně ještě napadlo to udělat tak, že Camaro bude mít "A small vicious animal" a Firebirdi "Screaming Chicken"...? Upraveno uživatelem středa 27. června 2012 17:14:19(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Co je tím malým písmem kolem loga výrobce? není to moc k přečtení, ale přišlo mi to, jako by u chevyho byly verze birdů. Asi je to jen ilustrační, ale aby se na to nezapomnělo...
Po nedávným zážitku, kdy se nějakej strejc divil, že Camaro je Chevrolet, i když vypadá nějak jinak, než ostatní auta tej značky tady, a že nemá velký zlatý logo, by mi tam seděl nápis "Genuine Chevrolet" (ale netrvám na tom :) )
A k nápisu pod siluetou, líbí se mi takhle, případně nechat i jen "the vicious" (může se tím myslet řidič, jeho auto i Camara celkově). Nicméně i "small vicious animal" je ok ;) |
|
|
|
|
|
Kolem těch log jsou malým písmem naskládány "tagy", tj. všechny zkratky a označení, které se kolem fbodies objevují. Je to promíchaný, takže každý tam má od něčeho kousek. Když se pak sejdou dva lidi, tak jim ty záda daj plnej smysl :-))
Ale ještě na to kouknu, aby to bylo tak nějak férověji, než to teď vypadá. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
malá připomínka: nedávají se loga apod. na levou stranu? tedy tak aby byly u srdce.
|
|
|
|
|
Tak je to časté, ale siluety směřují na tuhle stranu, nebylo by divný, kdyby směřovaly na druhou? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK