Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
To se to s tema trickama nejak zvrhlo ja se priklanim k necemu jednoduchymu.nejvic me dokaze na...t kdyz na srazu jdu do stanku s hadrama a tam samej mustang a prominte pontiac a od chevroletu neco malo a to v kvalite a napadu conga,byl bych vdecnej i za triko s napisem chevrolet v dobovym designu a platim zlatem.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ale nezvrhlo, tohle mi přijde ještě decentní. Jen siluety a 2 loga, to mi jako moc nepřijde. V reálu to rozhodně přehuštěný vypadat nebude, to se neboj. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Ok, let's agree to disagree :) Decentnější záda, jiné textíky: Dále náhled varianty aut směřujícíh na druhou stranu, aby se dalo logo umístit na srdce: Upraveno uživatelem čtvrtek 28. června 2012 11:42:29(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
pěkný. otočená verze mě teda sedí líp, možná bych to posunul celý trochu dolů, aby se ty zádě vrchního auta neztratily v podpaží kde bude triko skrčený apod. slogan se mi líbí když má jeden řádek, hezky to sedí ke zbytku té siluety. logo ještě o kousek ke středu a bude to dokonalý zadní část je super a víc se mi líbí ta větší varianta foufám že moc nebreptám, ale chtěli jste názory :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
|
abych jenom nedržkoval tak sem se jal menší úpravy dle mého gusta v profi prográmku-malování. ještě k nápisu: font se mi líbí, ale myslím že když to bude takhle čistější bez těch "kapek" tak to bude fajn (na mém návrhu to není úplně čistý ale pro představu a srovnání postačí). siluety sem zmenšil na 90% aby to nešlo tak do boku jo a ještě tloušťka čar siluet je tady trochu tlustší než má honza na těch ukázkách kde auta směřují než na mém návrhu, volil bych tu tenší variantu a taky mi chybí 3 tečky za sloganem, ale to je detail :) Uploaded with ImageShack.usUpraveno uživatelem čtvrtek 28. června 2012 18:37:57(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Ty siluety jsou tlustý kvůli zmenšování, v reálu budou určitě tenčí než na tom náhledu. Umístění si zvolte no. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Mě to otočení nějak nesedí. Navíc v tý Camaro verzi to bude působit jak připnutej metál. Ale pokud o to bude stát většina, tak se nebudu bránit. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
:-)) S tim metálem máš pravdu. Ještě mě napadlo, nechat ty siluety na zádech, tam je jedno, kde ten znak bude. Na předek, někam k ledvinám by se umístilo to půlený logo. Na všech tričkách ale musí být stejně veliký. Pak to vynikne na společných fotkách, když se dva chytí kolem ramen, tak budou mít dole pěkný společný kolečko |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny: mě se ty návrhy líbí, fakt dobrý mě je celkem jedno na kterou stranu to bude otočený atd. nějak to rozsekněte
|
|
|
|
|
Ladíme detaily, ladíme detaily :-) Takže asi bude lepší, když auťáky necháme na záda a na předek jen ten půlkruh že? Může být klidně menší či větší. Použil jsem méně špinavý font... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
A co dat ten znak na rukav?
|
|
|
|
|
Myslíš to malý logo Camaro / Trans Am? Taky by to šlo. Když je na zádech, tak mi přijde, že je tam násilně dopasovaný :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
xjohny napsal:Myslíš to malý logo Camaro / Trans Am? Taky by to šlo. Když je na zádech, tak mi přijde, že je tam násilně dopasovaný :) Ano na to som myslel.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Adam66 napsal:A co dat ten znak na rukav? Dobrej nápad! |
|
|
|
|
|
Žebychom se blížili do finále? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Myslim,ze OK. Za mna dobre.
|
|
|
|
|
jo, to je dobrý
|
|
|
|
|
Takže náhled finální podoby triček. S tím textem pod Camarem je trošku obtíž kvůli délce, ale tohle mi po pár různých variacích přijde jako nejpohlednější. Tu stopu před Áčkem jsem tam nechal, stejně tak mají stopu fireptáci. Děkuji všem za podněty, návrhy a vylepšení! Teď už jen zjistit výrobní možnosti. Upraveno uživatelem pátek 29. června 2012 17:35:09(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
|
xjohny napsal:Takže náhled finální podoby triček. S tím textem pod Camarem je trošku obtíž kvůli délce, ale tohle mi po pár různých variacích přijde jako nejpohlednější. Tu stopu před Áčkem jsem tam nechal, stejně tak mají stopu fireptáci. Děkuji všem za podněty, návrhy a vylepšení! Teď už jen zjistit výrobní možnosti. Fakt dobrý
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
jojo moc pěkný :) ale u mě bíla dlouho bíla nebude :D
|
|
|
|
|
Barva ještě neni 100%, možná bude i na výběr, uvidíme. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
|
super
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Já si dělám srandu bíla je pěkná jen mi tak dlouho nevydrží
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Palec nahoru, dobrá práce! |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
|
Pište mi sem tedy pro představu které tričko a jaké velikosti chcete.
Příklad (chci) Camaro - 1x S, 2x M Firebird - 3x XXL |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK