Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Doufám, že to bude nějakej vhodnej okraj, aby nás většina přes Prahu stejně nemusela . Každopádně chci jet, tak snad to vyjde. Bouri: čtvrtmíli bych chtěl taky a i proti tvýmu autu, protože mě zajímá jak dopadnou dvě skoro stejný auta v reálu. Ale zajímalo by mě i porovnání s 5litrem v automatu. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No tak já to tedy vyklopím :-) - Předběžný koncept je sraz v Poděbradech, zřejmě na promenádě nebo na nějakém jiném malebném místě. - Potom bude oběd a po obědě vyrazíme pár km severně k nouzové ploše u Pátku o jejímž pronájmu zatím jednám. Je to maličký zpevněný letištťátko ale sólo sprint by se tam vejít jakžtakž měl. Zkusím stihnout se tam podívat osobně aby bylo jasno, co se dá a co se nedá Určitě by tam měl být možný např. slalom nebo další blbnoutcí aktivity. - Po letišti (pozdní odpoledne) odjezd do autokempu. Upraveno uživatelem středa 20. června 2012 9:50:53(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Paráda Poděbrady jsou na správnou stranu od Prahy :) I malý letiště je fajn, maximálku hold zkoušet nemusíme. Těším se. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Lazenske mestecko , krasne prostredi , rostomile letistatko , jak romanticke je videt ze se budes brzy zenit
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Vole :D
Tohle jsem se ženou náhodou vůbec nekonzultoval, jen jsem jí to představil jako téměř hotovou věc :) |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Vole :D
Tohle jsem se ženou náhodou vůbec nekonzultoval, jen jsem jí to představil jako téměř hotovou věc :) super volba , jen nevim jak dohodnou vystavu v centru , mistni urednici jsou dosti pruderni
|
|
|
|
|
No detaily se ještě vyladí, tohle je jen nástřel. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
Tak určitě má smysl zůstat přes noc, něco ugrilovat, pokecat a popít... čímž z programu 2. dne zbyde postupný vzpamatování se a odjezd :) Ale loni ten večer byl super ;) |
|
|
|
|
|
Koukal jsem na tu plochu na mapě, široký je to 15m, to je jak brněnskej okruh nebo třeba slušná 4proudovka. Takže jestli není většina povrchu špatná, 2 auta vedle sebe můžou sprintovat v pohodě :) |
|
|
|
|
|
Dají se najít i videa s nějakejma redneckama :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Malý update: máme (zatím neoficiálně) povolení užití letištní plochy Pátek. Samozřejmě se předpokládá, že tam nenecháme žádný bordel a že tam někdo někoho nepřizabije. Nejsme žádní tuneři! Obce o nás budou vědět a možná vyvěsí i nějaké plakátky, takže bychom tam mohli mít i potenciální diváky. Dráha je bohužel asi jen 500m dlouhá, takže pravá 1/4 míle spíš nebude, ale zájemci si mohou dát třeba vyřazovací 300m sprint. Dále pak můžou být slalomy a další blbnutí v mezích inteligence :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
na slalom sem mimo proříznul bych si gumy :D
|
|
|
|
|
vyndej tlumice a dej tam trubky.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
já tam předtim měl právě foukáče co byly špatný a nastavený trubkama :)
|
|
|
|
|
ja mam ted novy dofuky udelany dorazy kdyby nahodou a to musi bejt dira aby to slo nadoraz velka spokojenost.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Bude trofej za největší šrot? Páč bych už rád měl aspon jeden pohárek na poličce :D doject někam je pro mě celkem úspěch :D
|
|
|
|
|
Soutěže jako takové budou letos omezený, je s tim zbytečná práce a navíc to vyhrávají každý rok skoro ti samí :-)
Uvidím, jestli něco vymyslím, ale asi maximálně nějaký 3 soutěžní kategorie. Jinak mi to přijde zbytečný. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Plakátek dobrej. Prezentace trofejí mě dostala To tam budou uhnaný Mustangy na plaťáku? |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Jojo je to pěkný
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Soutěže jako takové budou letos omezený, je s tim zbytečná práce a navíc to vyhrávají každý rok skoro ti samí :-)
Uvidím, jestli něco vymyslím, ale asi maximálně nějaký 3 soutěžní kategorie. Jinak mi to přijde zbytečný. Je fakt, že ze stejných aut každoročně vybírat nejhezčí, nejstarší apod. je asi zbytečný. Za mě by bylo fajn, kdyby zase byly kužely a mohli bysme si změřit třeba ten slalom. Ne o ceny, jen tak, protože je to zábavný a v případě kličkování tam i zpátky je to hlavně o řidiči a míň už o výkonu auta... Máš pořád ty z 2nd FBS a chystáš se je vzít? |
|
|
|
|
|
JirkaZ28: Kužely byly toho druhýho :) ne moje. Ale nějaký bychom sehnat mohli, resp. musíme. Standa napsal:Plakátek dobrej. Prezentace trofejí mě dostala To tam budou uhnaný Mustangy na plaťáku? Myšleno spíše jako slovní rozprava jednotlivých účastníků, co se jim podařilo za rok uhnat :-) V podstatě jsem tím plakátem chtěl naznačit, že vyloženě pevný program, kromě času a místa není. Jde jednoduše o to, aby se lidé sjeli, pokecali a měli možnost si zablbnout. Takový komornější srázek, blížící se spíš druhé sešn. Upraveno uživatelem sobota 14. července 2012 20:02:21(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Já se podívám po chlívkách,ale myslím, že bych takovejch 10 kuželů dal dohromady.Možná i víc.Dám vědět.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
A co PET flašky jak na školních bicyklech na soutěžích? |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK