chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 20.07.2012(UTC) Zpráv: 62 Bydliště: ČR - Olomoucko
Blahořečil: 3-krát
|
A povedlo se ho pak dotáhnout do zdárného konce?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Sentinel napsal:Kupoval jsem ho a já a odemě pak Fido :) Ahá, tak konečně už znám pokračování příběhu. Kámoš dokonce přišel se zprávou, že někde na netu našel přesně to samý camaro, přesněji fotky, jak probíhala komplet renovace. Teď si říkám, jestli se třeba nesplet' :-) A pak jsem našel další kdysi, to stálo na odtahovce, stříbrný, na náhradní díly. Volal jsem tam, ale už ho poslali zas do světa. Prostě pech :-D Takže nevíte vo něčem podobným? |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
Noční průzkum odhalil v Nederlandu až takovýho krasavce. Ta žlutá! Ta barva klidně může soupeřit se sluncem. Na první pohled dokonalost. Vypadá, že je v kondici. A všimněte si dvoubarevných potahů, luxus! A cena je skvělá (akorát pro mě momentálně ne), ta je snad lepší než stav auta... Nejradši bych se na něj vyrazil podívat, cinkač to sice neni, ale co, tohle vypadá jako ideál, ach jo... :-/ http://www.autoscout24.n...etails.aspx?id=217567779V Nizozemí maj i jiný hustý kusy: http://www.gaspedaal.nl/Chevrolet/Camaro/ |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Maj tam jednickovy camaro stribrny za 6900 ecek to je super cena.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 20.07.2012(UTC) Zpráv: 62 Bydliště: ČR - Olomoucko
|
http://auto.bazos.cz/inz...EVROLET-CAMARO-V629i.phpTady je jeden vrak :) Byl jsem se na to podívat - interiér ve strašnym stavu - tam sna rodily kočky :-D Stropní tapec vyrvanej. Zvenku tam někdo dobastlil laminátovy nástavby blatníků a potom zase sundal, takže kolem celyho auta jsou zbytky lepidla a zedřenej lak. Řidičovy dveře někdo ukradl a proto jsou tam červeny z jinyho Camara. U spolujezdce byla zavařená klika a potom znovu vyřezaná (asi si to rozmyslel) :-D Jinak auto 4 roky stojí na dešti, takže ani podvozek na tom asi nebude úplně OK. Přední nárazník zmrzačenej, vyřezané díry na světla, ale světla ani dráty nikde, chybí blinkry. Motor ale vypadal, že šlape pěkně. To na tom autě bylo asi nejlepší.
|
|
|
|
|
holanuvstatek napsal:Maj tam jednickovy camaro stribrny za 6900 ecek to je super cena. Jasně, vlastně tim jsem myslel ten další supr kus. A je to dokonce SS! |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Hellborn napsal:http://auto.bazos.cz/inzerat/17352830/Prodam-CHEVROLET-CAMARO-V629i.php
Tady je jeden vrak :)
Byl jsem se na to podívat - interiér ve strašnym stavu - tam sna rodily kočky :-D Stropní tapec vyrvanej. Zvenku tam někdo dobastlil laminátovy nástavby blatníků a potom zase sundal, takže kolem celyho auta jsou zbytky lepidla a zedřenej lak. Řidičovy dveře někdo ukradl a proto jsou tam červeny z jinyho Camara. U spolujezdce byla zavařená klika a potom znovu vyřezaná (asi si to rozmyslel) :-D Jinak auto 4 roky stojí na dešti, takže ani podvozek na tom asi nebude úplně OK. Přední nárazník zmrzačenej, vyřezané díry na světla, ale světla ani dráty nikde, chybí blinkry.
Motor ale vypadal, že šlape pěkně. To na tom autě bylo asi nejlepší. Když to tak vidim, musel bejt horor na to camaro koukat. Vypadá strašně, to už možná bylo lepší tenkrát to bez motoru. Hned bylo jasný, že má v sobě šestku, ten nárazník je prostě nezaměnitelnej. Tohle auto je za zenitem, ale šlo by to... Jak vidim, tak ho už radši ani nechceš, co? Teda taky bych se zdráhal. Třeba by se pod palubkou našla pěkná myší rodinka navíc :-D A kde se vlastně nachází? Mam totiž pocit, že přesně tohle stálo krátce na jednom parkovišti u nás v Modřanech v Praze. Nafotil jsem ho samozřejmě, ale teď ty fotky nechci hledat, mam je ve starým telefonu. Stejně je sem potom hodim, aby bylo jasno :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Tohle auto se údajně prodávalo v Pardubicích. Tam to měl původní pastič majitel. Teď je tady kousek od Olomouce. Tenhle chlapích to koupil s tím, že to opraví a vydělá na tom balík. Ale asi zjistil, že díly na Camara nejsou za ty peníze jako na škodovky (restauruje stary Rka škodovky) a chce černyho peška poslat dál.
Já scháním Camaro, ale nemám ještě žádny známosti v okruhu dílů ani velké zkušenosti s objednáváním z USA, takže pro mne bude lepší si prostě ještě něco připlatit za auto, co bude provozuschopny a budou tam nějaké mouchy. Na tohle prostě nemám skill :) Ale když vidím, co tady dovedou udělat lidi z neúplného torza, tak si myslím, že pro někoho to může být zajímevé...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
To spasteny cerny za 50 koupi jen kokot.a jeste sestivalec.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Dle meho je to 69 SS nejaky fake za tuhle cenu jej nekoupite ani v americe ... 150 tis? To se me nezda alejestli to je pravda tak si pro nej klidne hned zajedu... |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
Hellborn napsal:Tohle auto se údajně prodávalo v Pardubicích. Tam to měl původní pastič majitel. Teď je tady kousek od Olomouce. Tenhle chlapích to koupil s tím, že to opraví a vydělá na tom balík. Ale asi zjistil, že díly na Camara nejsou za ty peníze jako na škodovky (restauruje stary Rka škodovky) a chce černyho peška poslat dál.
Já scháním Camaro, ale nemám ještě žádny známosti v okruhu dílů ani velké zkušenosti s objednáváním z USA, takže pro mne bude lepší si prostě ještě něco připlatit za auto, co bude provozuschopny a budou tam nějaké mouchy. Na tohle prostě nemám skill :) Ale když vidím, co tady dovedou udělat lidi z neúplného torza, tak si myslím, že pro někoho to může být zajímevé... Jo, taky jsem chtěl udělat z torza pořádnej stroj a proto jsem ho chtěl bez motoru a udělat to od základu. Vzhled jsem řešit nechtěl, nějakej supr lak mě moc nezajímá, chtěl jsem to předělat po mechanickej stránce. Ale tohle bych si nekoupil. Tady ti někdo určitě poradí, stačí se ptát :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Marvel napsal:http://www.sauto.cz/osobni/detail/chevrolet/camaro/11002373?goFrom=list
"...už mě to neba"
neznáte někdo příběh tohoto kusu? To se mi velmi líbí! A navíc má ten úžasnej volant! :-O |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
|
REACTOR_427 napsal:To se mi velmi líbí! A navíc má ten úžasnej volant! :-O no mě se líbí taky, už jsem si s majitelem napsal maila a je tam několik věcí na dodělání, dle mého názoru žádná velká makačka. mám taky další fotky, takže kdo má zájem, tak můžu poslat Citace:- Chybí k dokonalosti o pravá vnější lišta dveří k oknu – původní zcela ztrouchnivělá o orig. koberec – v autě byl klasický zátěžák o karburátor (je tam starý Rochester, který to už má za sebou) o kola (orig. Plechové 14 s gumovou pavučinou, která se odlupuje) o nové gumy o orig. volant – nyní dřevěný nový neorig o světlo na zadní SPZ, boční a zadní odrazky o opravit bočnice dveří a stropnici
- co již je o nastrojená kastle + přístrojovka o nové čelní okno o laděné svody, rezonátory, tlumiče výfuku, stabík v unibalech atd – již bylo tak koupeno
dovozeno před cca 7 lety z Německa, takže je k vozu německý TP, nebo veteránské
|
|
|
|
|
Za takovou cenu a v tomhle stavu je za hubičku. Polorozebranej interiér je v pohodě, venku nic špatnýho nevidim. Jo, nějaký fotky navíc bych chtěl, třeba jen tak na čumendu, když už ne jako vážnej zájemce. Mam sice osobní mail, ale kvůli tomu svýmu přechytrýmu telefonu jsem si musel založit účet navíc, takže prosím radši na tenhle: Yenko427.RH@gmail.comDíky moc :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Marvel napsal:http://www.sauto.cz/osobni/detail/chevrolet/camaro/11002373?goFrom=list
"...už mě to neba"
neznáte někdo příběh tohoto kusu? boze me klepne ty penize jsem mel ted jsem privezl dalsi auto na kseft abych si mohl koupit camaro boze to je pech. |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
Adam66: no...tak o ten se budu těžce zajímat :) díky za post
marek parek: s majitelem jsem si psal, na první mail odpovědět za dvě hoďky, na druhej mail čekám už druhej den, tak snad už není fuč.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
|
Marvel napsal:Adam66: no...tak o ten se budu těžce zajímat :) díky za post
marek parek: s majitelem jsem si psal, na první mail odpovědět za dvě hoďky, na druhej mail čekám už druhej den, tak snad už není fuč.
Abych byl upřimný tak myslím že obě částky jsou hodně nadsazene nebál bych se licitovat ... klidne bych test -20tisic |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
koukám že když sem chtěl tak nic nebylo a když mám tak je toho plno
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:koukám že když sem chtěl tak nic nebylo a když mám tak je toho plno Ono se někdy vyplatí čekat ... mohl jsem mít 79ku .. libila se mě 70+ .. a snil o 67 ... 2 roky a najednou se objevila :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
jojo pravda :) taky se mi líbí samozřejmě 1 ale to sem pustil :) taková 70-73 by taky nebyla zlá.....zase ale můžu říct jezdí mi to a jezdim :) mít ale prostor a finance tak asi znova neodolám :)
|
|
|
|
|
u toho bílýho bych šel určitě o 10k dolů, protože tam ty investice budou a ne úplně malý. u toho černýho se mi ta cena zdá přijatelná, interiér není jak po výbuchu, nový lak, kola v pohodě, ale zcela určitě bude chtít něco podvozek a nápravy. motoricky by mělo být ok.
|
|
|
|
|
Marvel napsal:u toho bílýho bych šel určitě o 10k dolů, protože tam ty investice budou a ne úplně malý. u toho černýho se mi ta cena zdá přijatelná, interiér není jak po výbuchu, nový lak, kola v pohodě, ale zcela určitě bude chtít něco podvozek a nápravy. motoricky by mělo být ok. Když někdo napiše do inzeratu rychle jednani sleva .. stavim barak atd. tak vím že když vemu 100tisi a pojedu tam tak si ho odvezu ... tohle je největší chyba v inezratu ... proto vzdy cokoli prodavam cenu nadstazuji o nekolik tisic abych pripadnemu kupci udelal radost pri jeho otazce "a sleva by nešla?" ja řeknu ano dam mu dolu nadsazenou cenu ... kupujici je štastny jaky neni frajer a já věc prodal za ty penize ktere jsem chtel |
|
|
|
|
|
Zedus: rychlé jednání v mém případě bohužel nejde protože se až do 12.8. válím na pláži kdybych byl doma tak si pro něj jedu klidně zítra, auto na odtah mám, podval v brně seženu za chvíli.
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK