Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Tak nevim, jestli tohle budou zajímavý, natož pak pěkný fotky, ale zážitek to opravdu byl. A nejen zajímavej! Bylo to setkání přímo boží! On chevrolet SSR nebyl kdovíjak úspěšnej truck, navíc docela předraženej, ale jinak jde o působivý auto a jako muscle funguje výborně. Představte si tu sílu motoru 6.0l z corvette a s výkonem cca 400 koní. Asi každej tu viděl Rychle a zběsile 2 a určitě pamatuje na oranžovej challenger, co se před startem závodu natřásal jak stará pračka. Tak tady je ten efekt úplně stejnej. Živočišnej zážitek! Já vim, že tohle dobře znáte, když sami jezdíte amerikou, ale byl to kdysi prvotní a určující mezník. Zjistil jsem, že mi takový auta vyhovujou, dřív se mi jen líbily. Jo, je spousta aut, s kterejma může bejt život lepší, ale us cars mě nadobro přesvědčily. Radši bych jezdil v polorozpadlým caprice, než v nějakým passatu a navíc v naftě.Tak nějak asi vypadá pevný rozhodnutí. Poněkud jsem se rozvášnil, přejděme k faktům. Pocit z interiéru je vcelku fajn, příjemně obklopuje a sedí se vejš. Ale na ten stejně zapomenete, jakmile nastartujete a tak to má bejt. Motor je úžasně točivej (na us auto) a ryk je to nepopsatelnej (ale mam pocit, že se mezi váma se najde camaro s lepším soundem - sraz v Praze to prokázal). Jen škoda, že byl k dispozici 4st automat, 6st manuál Tremec by moh' bejt lepší. Hlavně volič působí lacině a je rozviklanej. Nastavení je samozřejmě měkčí, je to brutální (někdy něžnej) parník. Líbila se mi elektricky stahovatelná střecha a na jakýmsi dveřním těsněním prořezanej znak chevroletu. Sláva detailům! Někdy je to krutej stroj, sání se škrtící klapkou málem kámošovi sežralo prsty (samozřejmě přehánim)! A taky je nutný podotknout, že díky rámovej konstrukci je snadný ho opravovat. Doufám, že jsem vás svým sáhodlouhým příspěvkem příliš neznudil, tady jsou ty před pár lety pořízený fotky: Uložil jsem obrázky na nějaký slečinky, jinam mi to nešlo, tak snad to bude ok :-) A ještě jsem našel video pro představu tý symfonie http://m.youtube.com/watch?v=T_MdziOqhV8Upraveno uživatelem sobota 28. července 2012 21:36:22(UTC)
| Důvod úpravy: Chyba v odstavci |