Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No PETky jsou dost mrňavý, ale jako velká nouzová varianta by to možná taky šlo :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Co říkáte na tenle kemp? http://www.kemp-golf.cz/cenik/Musím tam zavolat a zjistit, jestli tam není v plánu nějaká akce na toho 8.9. Ale předběžně rezervovat nic nebudu, to si bude muset každý zařídit sám pro sebe. Myslim že cena je tam férová, za auto i za stan a restaurace vypadá docela pěkně. Je totiž těžký říkat přijede 20, možná 15 lidí, z nichž nakonec přijede 11 a ubytuje se jen 8 :-) --- Další informace ohledně Poděbrad: Parkování by mělo být možné na promenádě, od hotelu Bellevue směrem severovýchodně (k nádraží). Ještě ale musím absolvovat několik úřednických koleček. Upraveno uživatelem pondělí 16. července 2012 12:01:43(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Tak Praha se ocitla v největší ignoranci! To je škoda (pro vás asi teda ne, jak jsem čet'), se nikam nepodívám, no, motorku stejně nemam ještě hotovou, že bych si aspoň zkusil vejlet. A navíc to s největší pravděpodobností chcete uspořádat 8. 9. a to jsem zrovna v Brně, jede se Le Mans a to prostě moje závoďácký srdce nemůže vynechat. Tak snad někdy jindy. A jako neříkám, že z toho nejsem smutnej :-D |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Akce na letišti zrušena. Až teď se zjistilo, že v tom termínu tam bude mít nějakou prezentační činnost jiná firma :-((( Narychlo jsem se pohledal třeba jestli by nešly ty Milovice a v našem termínu je tam tuning párty Pokud víte o nějaké blízké alternativě k Poděbradům / Nymburku, tak se prosím podělte. Jinak budu asi muset vymyslet něco jinýho. Super Upraveno uživatelem středa 8. srpna 2012 10:35:53(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Ou, tak to je velká škoda :( Jiná firma to předpokládám měla domluvený déle dopředu... CzechRing v HK je asi 50km, ale to bude drahý... leda, že by na ten den BobAsh naplánoval TrackDay (někdy v září tam má být...) Na tuning párty by sice byla dráha na sprint i nějaká na zručnost, ale asi by se nechtěli dělit a už vůbec to nebude akce na pohodu... |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
REACTOR_427 napsal:Tak Praha se ocitla v největší ignoranci! To je škoda (pro vás asi teda ne, jak jsem čet'), se nikam nepodívám, no, motorku stejně nemam ještě hotovou, že bych si aspoň zkusil vejlet. A navíc to s největší pravděpodobností chcete uspořádat 8. 9. a to jsem zrovna v Brně, jede se Le Mans a to prostě moje závoďácký srdce nemůže vynechat. Tak snad někdy jindy. A jako neříkám, že z toho nejsem smutnej :-D Serie LeMans je zrušena |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
Tohohle jsem si taky všimnul, ale obávám se, že tam to nepůjde, je to normální letiště. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
A nenašel by se rovnej 600m úsek přímo na promenádě? To už by úředníci asi nevydejchali, že? :-D |
|
|
|
|
|
No promenáda měří nějakých 700m rovně, takže to by šlo :))) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
To nevypadá zle a evidentně se motoristicky využívá soudě podle vytyčený dráhy a vygumovanejch koleček. Edit: tak podle netu nějakej UL a modelářskej provoz, ale nic oficiálního. Upraveno uživatelem středa 8. srpna 2012 14:23:47(UTC)
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Tak jsem napsal vlastníkovi té druhé plochy a zítra jim ještě pro jistotu zavolám. Doufejme, že tady to vyjde. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
Zedus napsal:Serie LeMans je zrušena No jo, to jsem se dozvěděl předevčírem a jsem z toho celkem otrávenej. Chtěl jsem vidět corvetty C6.R jak se poperou s astonama a ferrari. Ještě že jsem si zatim nekoupil lupen, i když ho prej jde vrátit. to je fuk, 22. září je zas jinej závod. Ale stejně nevim, jak se na sraz dostanu, můj dopravní prostředek dvoukolový je rozebraný, teda motor |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Dnes jsem si koupil novej Ch&P a co nevidim na pozvánce na 4rd Session? To jsou mi věci: Taktická příprava, meditace, teorie boje a nauka o stádu... a co prezentace trofejí? Budou to asi hlavy mustangů :-D No, škoda, že se tam s největší pravděpodobností nemam jak dostat, dozvěděl bych se fakt zajímavý věci, tušim. Fakt mě to dostalo :-D |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já myslím, že do Poděbrad to máš bez problému i železným ořem a navíc kousek od nádraží. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
No a já posledn9 Ch&P nedostal |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Standa napsal:To nevypadá zle a evidentně se motoristicky využívá soudě podle vytyčený dráhy a vygumovanejch koleček.
Edit: tak podle netu nějakej UL a modelářskej provoz, ale nic oficiálního. asi 2-3 roky zpět tam nějakej místní tuning klub pořádal menší srazy a jezdili tam i sprinty. Takže by to mohlo jít |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
|
Tak tam už taky nějaká akce je, nicméně z hovoru (který jsem kvůli špatnýmu signálu pochytil tak na 10%) mi pan starosta z Chrášťán říkal, že by se dalo domluvit abychom se tam vešli "oba". Tak uvidím, co mi ještě napíše do mailu. EDIT: Jedná o tento sraz sajdkár - http://www.sajdkary.estranky.cz/clanky/sraz-sajdkar-chrastny-2012.htmlCo jsem koukal na foto a video z loňského srazu, tak tam moc víc místa nezbylo a asi by z nás radost neměli, kdybychom tam přijeli blbnout, holt je to malý letiště Upraveno uživatelem pátek 10. srpna 2012 9:31:40(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Standa napsal:Já myslím, že do Poděbrad to máš bez problému i železným ořem a navíc kousek od nádraží. Jo, to by bylo v pohodě, ale železnej oř je teď poněkud bezzubej. Potřebuje velkou péči a do srazu ho neposkládám. Ještě bych se moh svěřit do péče ČD, ale to bych si z toho udělal soukromej čundr :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
|
1 uživatel blahořečil Marvel za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Poslal jsem nějaké mejlíky na další plochy, vyřídil dva zamítací telefonáty... snažím se snažím (už mě to ale pomalu přestává bavit, žere to spoustu čas a výsledky nijaké)Uvidíme. Upraveno uživatelem pátek 10. srpna 2012 14:16:19(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Gotcha!!! http://mapy.cz/#x=15.297462&y=50.262251&z=15Tak tady to konečně snad vyšlo, majitel plochy souhlasí a mám se mu ozvat ještě koncem srpna. Je to teda asi 20km od Poděbrad, ale to je asi tak akorátní maximum pro spanilku. Díky Marvelovi za pomoc při hledání! Pozn: Ta "spanilá jízda" nebude organizovaná, každý sám za sebe a tak abychom příliš neblokovali provoz. Upraveno uživatelem úterý 14. srpna 2012 9:55:01(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Výborně! I s polní "pojížděčkou". Děkujeme :) |
|
|
|
|
|
No aby to nebylo tak jednoduchý, tak kemp v Poděbradech je v tom termínu téměř komplet obsazený, takže musím hledat jinde Jinak, Fido tu kdesi navrhoval možnost sehnat kužely, co ostatní? Nemáte možnost sehnat pár kuželů? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK