Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
:-((((
Bojuj, stále na tebe myslím a držím ti palce! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
holanuvstatek napsal:Neblazni nepredavaj. Asi mi nic neostava.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Tiez dufam ze si to s tym predajom rozmyslis... A dotiahnes tento zaujimavy projekt do konca. Ale ak nie, tak poprosim foto co vsetko mas a v akom je to stadiu teraz.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
V akom je to stadiu? Ako pred dvoma rokmi. Osadeny motor,prevodovka,napravy,nove kotuce,pruziny,tlmice,zrepasovane brzdice,servopumpa,riadenie,vsetko vyvarene,osetrene polyuretanom,laminatovy predok na plynovych tlmicoch a vlastne vo vsetkom som mal prsty. Samozrejme nove disky v predu 15x8 vzadu 15x10 nove gumy M/T SS. Komplet auto- polyuretanove silentbloky,Blatniky rozsirene cca 4cm na kazdu stranu,samozrejme plechove.Je treba chladic,brzdove a palivove trubky,hadicky. Tomcat posli mi telefonne cislo. Nechce sa mi pisat lebo mi to nejde som jak datel.
|
|
|
|
|
Chalani dakujem za spolupracu aj ked to tak nevyslo ako som chcel.Ale za to vy nemozete. Obcas sa nepodari vsetko dotiahnut do uspesneho konca a zivot si s nama zahra hru ktoru ani nechceme hrat. No skoda mrzi ma to ze som to ani po 8 rokoch nedokazal dat do hromady. Mozno ak bude priat trochu stastie a dam sa do poriadku jak zdravotne tak financne, mozno sa este pokusim... Uvidim co prinesie cas. Mozno. Tak este raz dakujem a prajem vam hodne uspechov, krasnych aut a hlavne zdravia. Dik majte sa. PS:Obcas mrknem na forum ale budem muset prestat sem chodit lebo ma to vsetko strasne sere. Tak drzte sa !!!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Sice jsem tu novej ale přeju: drž se :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Chápu tu rozhořčení, když sem chodíš. Na druhou stranu je to aspoň motivace, že se do toho v budoucnu zase jednou pustíš. Tak hlavně ti přeju to zdraví a taky nějaký slušný příjem do budoucna, aby ses mohl "vrátit". Taky se drž! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Jak jsme se bavili peníze máš stranou /dal od manželky/ .. maš. Takže až se uzdravíš tak prostě do toho znova skočiš !! A pokud se mě podaři dodělat to moje tak už mam další 2 camara zamluvene (v podobném stavu) 67 a 68 takže klidně ti jedno prodam |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
Kdepak, koupit hotový auto je na nic. Člověk si pak k tomu nevytvoří ten správnej vztah :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
xjohny napsal:Kdepak, koupit hotový auto je na nic. Člověk si pak k tomu nevytvoří ten správnej vztah :-) Johny ... pišu v podobném stavu takže lego :D |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
ja se taky pridavam hlavne zdravi a zbytek se nejak sezene.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Sakra, všechno tady dostalo najednou černou atmosféru. Fandil jsem tvýmu projektu, protože dělat tohle v domácích podmínkách neumí jen tak kdekdo. Rád jsem si četl o nových vychytávkách a rozvíjení, tak doufám, že se situace spraví, ať už je to cokoliv. Držim palce! |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK