Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Na jednu stranu škoda s těma sprintama, že sem se chtěl porovnat... na druhou stranu aspoň nebudu trápit pohonnou jednotku (s těma ďourama to bude dost záhul aj na podvozek; a jestli by člověk vyletěl, tak to pole nevypadá jako molitanová bariéra). |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Právě bych měl strach, že někdo vyletí. Zkoušel jsem to rozjet normálnim autem, ale ten povrch je fakt špatnej. Jediná možnost je jedno auto v úplně levé dráze. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
|
Radši vůbec než takhle, stačí blbě najet na výmol nebo delší ďouru, tak ti stáhne kolo a deš do hodin nebo někam dopryč. Může se to stát sebezkušenějšímu, radši neriskovat, ať letošní Session nebude poznamenanej jakoukoli špatnou věcí. V tom příspěvku ode mě jsem spíše vyjadřoval aktuální pocit, ne rozmlouvat, aby se jely sprinty, nerad riskuju (kór když nemám zkušennosti). |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Co takhle dojet po akci do Dětenic do středověký krčmy??? Zkusím se tam zeptat, jestli by měli volno pro +-15 osob. Ubytovacích možností je v obci a v okolí dost. Ceny asi od 250 Kč / noc, což mi přijde v pohodě. http://www.krcmadetenice.czUpraveno uživatelem pondělí 20. srpna 2012 13:00:50(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Takže jsem tam rezeroval stůl předběžně pro 15 lidí. Prosím potvrďte mi, kdo s námi budete chtít být do večera a kolik lidí s vámi bude. Informace o ubytku hodím do konce týdne. Díky! Výběr z jídelního lístku :-) ŽEBRA ZE SVINĚ MÁČENÁ V MEDU (900 g vepřových žebírek dozlatova pečených v medové omáčce, domácí chléb)PRASEČÍ FLÁKOTA (300g vepřová panenka podávaná na salátu s česnekovou a povidlovou omáčkou,domácí chléb)HNÁTA Z EXOTICKÉHO PTÁKA (250 g pštrosí steak s bramborou ve stříbře, česneková a povidlová omáčka, domácí chléb)atd... Upraveno uživatelem pondělí 20. srpna 2012 15:28:26(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Rád zůstanu až do večera, když se na F-Body těším už od minulýho roku (škoda že tehdá mi to nejelo). Se mnou bude ještě spolujezdec, takže 2 lidi. |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
hej dětenice mám 4km od domu, takže když bude někdo chtít mohl by i rozbalit stan u mě na zahradě. případně tam můžem i pokračovat se zábavou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
No, takže nevím jak kdo co kde s kým, my s Vlčákem, ostatně psal jsem to Honzovi do mejlu, jedeme určitě a to: 1ks low cost social edition 3rd kchamaro V6 - já plus jedna ze dvou v úvahu přicházejících spolujezdkyň 1ks high performance very nice 3rd fájrbird V6 - Vlčák s přítulkyní
že je letiště krátký, nám nevadí, naopak výhoda pro V6 motorizaci, na tak krátkým úseku snad stihnem těm V8 ujet :D |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Firebird CZ napsal:hej dětenice mám 4km od domu, takže když bude někdo chtít mohl by i rozbalit stan u mě na zahradě. případně tam můžem i pokračovat se zábavou To zní jako výzva ;) 4km jde dojít i pěšky (s energií sbalenou v láhvi), čili možnost ochutnat místní pivko a zakončení na zahradě :) Co ostatní? šli byste do toho? |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
V sobotu tam bývají i exotické zábavné programy - vymýtání ďábla z čarodějnice (použije se nějaká z davu :-)), bitky středověké, inkvizice atp..... http://www.krcmadetenice.cz/novinky-akceTakže je správné že berete přítelkyně - dobrovolnice z řad přítomných budou jistě na výše uvedené vítány
|
|
|
|
|
Tak jsem rád že se líbí, zjistím možnosti ubytování v okolí (pro ty co nebudou stanovat nebo spát v autě) a dám sem vědět.
Ještě se mi prosím rozepište, kdo večer do hospy jdete a v jakém počtu, abych byl případně schopen navýšit rezervaci. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Ja to tam taky znam - je to od nas asi 40km a mimo jiné tam dělali vynikající pečené koleno
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
|
já budu jeden. jinak co se týče ubytování asi cca300m ode mne jsou chatky u benzínky
|
|
|
|
|
Takže se chlapci a děvčata dohodněte, kde byste chtěl kdo a jak spát. Já jsem zatím obvolal 2 čísla a obě mají zatím úplně volno: http://www.detenice86.estranky.cz/v domě č.p. 86 se nachází - jeden pokoj 5+6 lůžek, jeden pokoj 5+2 lůžka - 736 448 368, kdyžtak se hlaste na moje jméno (Neumann). v domě č.p. 43 se nachází 1x 1-2lůžko, 1x 3-5 lůžko, 1x 4-8 lůžko - 773 65 33 55 Ostatní už asi volat nebudu, protože vypadá, že je tam všude dost volno. Ještě jsem našel toto: http://www.detenice158.cz/index.phpTakže pro ubytování doporučuju prohledat třeba seznam: http://goo.gl/sofiwPředopkládám, že bychom mohli parkovat na návsi a nechat to tam snad i přes noc. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
no my pojedem 2 mozna i 3 se spanim nevim mame to kousek domu tak uvidime kazdopadne stan a spacaky s sebou.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
Já buďto pojedu s tátou, to by znamenalo nejspíš večeři ano, ale potom odjezd... nebo pojedu sám a mohl bych zůstat i přes noc - to je mi pak celkem jedno, kde (auto nebo s někým na pokoj/chatku). Zkusím zjistit, jestli už se táta rozhodl. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Ja jeste nevim , zda pojedu do hospody ?
|
|
|
|
|
fik napsal:Ja jeste nevim , zda pojedu do hospody ? Promysli do konce tejdne! Už máme cca 25 míst a budu asi zase muset zvednout rezervaci, zájem překonává očekávání :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
|
Tak ja bych chtěl rezervovat 3 místa.Dík
|
|
|
|
|
Tak jede bratr + 1 a já se kdyžtak přidám až večer :-)
|
|
|
|
|
Rezervace v krčmě navýšena na 40 osob! To bude něco teda :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já doufám, že taky zůstanu do večera, ale ještě to nevím jistě. Vypadá to teda na slušnou účast. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Objevil jsem v práci nevyužitý a mírně "jetý" dopravní kužely v počtu 4 ks. Mám to brát např. k vytyčení nějakýho slalomu nebo nějaké krátké sprintdráhy? |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
Tak určitě :) Já myslím, že se budou hodit. |
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 25.08.2012(UTC) Zpráv: 50 Bydliště: Most/Praha
|
Zdravim, letos se poprve zucastnim, doufam, ze na me budete hodni :) Auto sice nestihnu dat do vysneneho stavu, ale pochlubit se musim ;) Upraveno moderátorem sobota 25. srpna 2012 17:16:14(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK