Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Hmmm, RamÉéér, na to se moc rád podívám! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 25.08.2012(UTC) Zpráv: 50 Bydliště: Most/Praha
|
Jj, 1996 Formula WS6, manual, t-tops.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Tak já asi ani na večeři ne :( Zkusím to ještě nějak vymyslet, ale spíš to vypadá na odjezd domů z letiště... |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Počítejte i semnou v krčmě, dál tomu nechám volnej průběh :-)) Počet taky ještě nevim buď vemu nějakou babu nebo solo.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Místo ještě je, píšu si :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Jelikož v sobotu začínáme lakovat Firebirda, tak pochybuju o tom, že přijede po svých do Poděbrad, ale protože mám Poděbrady nějakých 17km od baráku, tak se budu snažit sehnat podvál a přivýst ptáka v na podválu v rozpracovaným stavu, tak jak zrovna bude. Ať lidi taky vidí, jak probíhá vymazlování mazlika |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
|
Mno, nevim nevim jak se tam chceš s podválem vymotávat na kolonádě Leda bys to tam složil a s tím autem zase někam odjel? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Honzo, Colin by měl přijet s camarem 73 a šel by i do krčmy tak aby jsme s ním počítali :)
|
|
|
|
|
Oukej, máme tam rezervaci na 40 míst a potvrzeno je nějakých 36, takže by to mělo být bez problému :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Tak se mi ozvali další zájemci do auta, takže 2+2=4 (dokonce sme to dneska zkoušeli a vejdem se), ale nevím to na jistotu, v jakým počtu nakonec pojedem... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
Super, takže máme cca 39 lidí :-) Včera jsem "přepotvrdil" rezervaci na 40 a už to na tomhle číslu asi nechám. Už se těším! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Ty voe já se tak těším že už asi vyjedu dneska :D :D
|
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Ty si pako :-D ale taky se těšim! .-)))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
|
Kdo by se netěšil... Mně se ve čtvrtek přihlásili další lidi, jestli by se mnou nejeli (v autě), tak proč ne, když se ten benzin pěkně rozdělí... Taktéž se nemůže dočkat víc lidí, když mi chodí SMSky, jestli nepojedu na F-Body. Třeba borec s černým 3rd gen TransAmem s manuálem (mergoscia). Já vyjedu už ve čtvrtek, kvůli spolujezdcovi, co chce zařídit pár věcí někde kousek od Poděbrad... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Měl by někdo z vás co jedete z Brna nebo projíždíte jedno volný místo? Nechce se mi na takovou událost jezdit v "hjondé". Předem díky!
|
|
|
|
|
Počasí zatím vypadá nadějně, držme si pneumatiky |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Tak sem dneska mluvil s par lidma co byli v detenicich.kazdou sobotu tam delaji ruzny kejkle ktery nemusi byt kazdemu po chuti samozrejmosti je tahani lidi od stolu atd.za estradu se samozrejme plati a udajne ceny jidel take nejsou z nadrazni restaurace to jen aby ten kdo tam nikdy nebyl nebyl rozcarovan.
|
|
|
|
|
Já myslel že zrovna ty z pobližšího okolí to budeš trošku znát. Estrády vyloženě taky nemusim, ale pokud mě nebudou rušit při jídle, tak to snad zvládnu. Bohužel nic zajímavějšího jsem v okolí nepotkal. A jídelní lístek mají na webu, to se mohl podívat každý... Upraveno uživatelem pondělí 3. září 2012 19:56:11(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Estrády vyloženě taky nemusim, ale pokud mě nebudou rušit při jídle, tak to snad zvládnu. Dá se obsluze vyřídit, aby tuto skupinku lidí ti kejklíři mohli vynechat? Taktéž nemusím lítat od stolu, abych jim platil za něco, co vlastně nechci... |
|
|
|
|
|
Jo, zkusim to tam nějak domluvit, že bychom se rádi spíš jen dívali. Ale zase si asi nepředstavujte, že je tam nějaký peklo, i když atmosféru to má přísnou :-) Jídla jsou bohužel trošku dražší (cca od 200 Kč nahoru), ale myslim, že za ten zajímavý zážitek to jednou-dvakrát za život stojí Jinak ty porce co tam dávají jsou prý docela veliký, takže teoreticky by se z jednoho talíře najedli dva ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tady je PDF jídelní lístek, myslim si že to tak hrozný neni, neočekávejte samozřejmě menu za 90 Kč :))) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Už jste všichni ubytovaní? Začíná být docela plno všude :-D Já našel volno tady a budeme tedy tam: http://www.detenice.kvalitne.cz/Parkování na dvorku. Už vidim ty Camara a Firebirdy rozesetý po celý obci :DD |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Jak to bude s příjezdem? Bude tam někdo už od těch 9 hod, aby upřesnil parkování? Já teda plánuju dorazit spíš na 10, ale co kdyby. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
s tim ubytovánim mě to nenapadlo :) tak asi berem stan :)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK