Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
OndraS na mě trochu zapomněl. A přitom se kolem něho tak často motám, letos jsem i v kalendáři. A protože majitel nemá moc přístup k internetu, tak mě bude muset představit právě OndraS. Tak já jsem Pontiac Firebird. Současný majitel, zvaný Vlčák, si mě pořídil, protože nemohl jinak a moc mě chtěl. Jinak jsem od výroby jezdil v Německu, jeden člověk mě zavlekl do téhle země a prodal mě Vlčákovi. Špatně se nemám, stará se o mě hlavně OndraS :D Ale já toho moc nepotřebuju, jsem v pěkným stavu. Takže zatím jsem potřeboval jenom například vyměnit brzdový destičky, přetěsnit vanu převodovky, vyřešit proč ze mě v létě kape voda a pak trochu zkontrolovat a zušlechtit motorový prostor. No a pak ze mě OndraS vyndával hrozivě nabastlený a již nefunkční alarm, takže se mi bez toho klubka drátů pod přístrojovkou zase jezdí líp. A takhle už žiju asi tři roky. Vypadám... nějak takhle: Co bych o sobě tak řekl... Jsem takovej mladší bráška Ondrasovýho Camara. Jsem taky šestiválcovej, ale 3.1, takže před Camarem můžu machrovat :) Na motor si nestěžuju, na pěkný poježdění mi stačí a majitel ani můj údržbář by mě za nic neměnili. Moje rodné číslo je 1G2FS23T8NL203993. V továrně do mě dali automat 700R4 a udělali mi moc pěknou věc - targu. Výbavou jsem trochu lepší než Camaro, částečně proto, že jsem jeden z nejmladších trojkových fajráků. Mám elektrický zrcátka, klimačku, stavitelnej volant, centrál, mlhovky, výškově stavitelný sedátka, vzadu tříbodový pásy, vyhřívaný zadní okno a podobný věci, co v základní výbavě nebyly. Ujel jsem už 210 000 km, nikde nejsem rezavej, zkrátka cítím se moc dobře. Dokonce i ta černá mi sekne víc než původní červená; tu mi někdo přelakoval už v Neměcku. Jo, a nejsem ani moc hladovej, mimo město jezdím za osm ;) Upraveno uživatelem pondělí 7. ledna 2013 19:32:54(UTC)
| Důvod úpravy: - |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |