Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Hmm, mně taky ne. Ale když tušíš, taks je asi musel vidět :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Po drobném hacku ty odkazy fungujou |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
A jak se ti to podařilo? Sudičky mi moc IT schopností nepřisoudily, takže ne všechno na počítači zvládnu :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Kliknul jsem na odkaz a umazal z tý URL adresy na konci "lightbox", pak se ty fotky zobrazily. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Jo to je to lepší dvojče :) ale jinak vejfuky téměř stejný kola a středy taky :)
|
|
|
|
|
Jo, ty kola jsou ale kusy, hlavně ty bojovný středy! To je co, Cragar? Mě už se nechce na ty fotky znova koukat |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Ani nevim měl jsem to auto na nic :) jinak už je venku
|
|
|
|
|
Hmm, moc hezký vnitřnosti :-D Co se bude dít dál? |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
zdary sentos hele kdepa jsi kupoval ten motor?? v Us nebo tady nekde v Cr kdo to delal doma? on ten motor byl na brzde ze vis ze ma urco 410HP?? to jsem ale zvedavej wet :-D |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
tady v čr od někoho....ten set co mám na ten motor má psanej 410 ale na kolech to bude mít určitě mín Upraveno uživatelem čtvrtek 10. ledna 2013 14:58:35(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
hezky neco konkretnejsiho neprozradis?
|
|
|
|
|
ono nic velkýho...klika písty stejný jen nová vačky a hliníkový hlavy. z těch udajů nic nevyčtu ale třeba někdo bude vědět co je co :) Kit na motor
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Ta vacka je na moj vkus uz dost hot... Although the advertised RPM range for these camshafts is 1,500 to 6,500 rpm, for best performance we recommend a minimum 3,000 rpm stall torque converter be used in applications with automatic transmissions.Their powerband is from 1,500 to 6,500 rpm, and they maintain 10 to 12 in. of vacuum at idle. Menic 3000-ka je v pohode ak ma prevodovka lockup ale TH350 nema a pri takomto velkom sklze sa olej bude dost zahrievat. Podtlak 10-12 in je malo, teraz som sa zaoberal s jednym motorom, ten mal 11 a volnobeh bol strasny, motor sa triasol ze isiel vyskocit z auta. Vymenil som vacku za civilnejsiu a teraz ma 20 a ide nadherne hladko. Seroive motory maju okolo 25...
|
|
|
|
|
myslíš teda vyměnit vačku? a co by jsi doporučil. nevíš tedy jak přesně funguje ta převodovka co jsem kupoval ? psal jsem na summit tak čekám na odpověd psali 3 dny
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
|
To ze o ma 410 koni z 350-tky hovori ze to bude ostry motor... Ide o to co preferujes.Na to aby motor isiel kultivovane a mal volnobeh do 900 ot. musi vacka generovat slusny podtlak. Prestudoval si si co pisu o tej vacke? Lebo dalsi problem je ze takato ostra flat tappet vacka by sa mala zabiehat tak ze sa osadia iba vonkajsie ventilove pruziny a po zabehu aj vnutorne. (ak su dvojite, ak nie treba dat slabsie na zabeh)Inac hrozi poskodenie vacky a zdvihatok. Ja by som odporucil zvazit moznost rollerovej retrofit vacky a zdvihatok ako aj rollerove vahadla, ma to potom cele lepsi zvuk a rollerove vacky maju modernejsie profily ktore sa nedaju pri flat tappet dosiahnut. Zalezi kolko chces do toho investovat. Alebo skus dat to co mas a uvidis ako to pojde... Co sa tyka tej prevodovky, neviem este som to nestudoval... Upraveno uživatelem čtvrtek 10. ledna 2013 21:52:00(UTC)
|
|
|
|
|
Já to bohužel bral jako set a řikál jsem si že to bude určitě funguvat než si něco vybírat sám :( rolery by mi nevadily ale aby to bylo klidnější klidně bych zvolil jinou vačku
|
|
|
|
|
Vezmi klidně nějakou "mild+", o trochu ostřejší než je Performer-Plus. Možná bych doporučil řadu Nostalgia od COMP Cams. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
tak pro klid asi radši jo....a já měl za to že jako sestavenej set to bude v poho...ještě k tomu doporučovali 750 karb ale to sem volil radši tu 600
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teda čekal sem že to bude dost, ale i tak to překvapilo :D ted v tom mám zase pěknej guláš. já právě dal na tvoji radu s tou převodokou (nemyslim tim nic ve zlym jo :) ) příšla mi odpověd i když ji vlastně jen zkopírovali. že nahoru řadí sama ale domu musim manuálně takže mám takovej poloautomat? to mě teda pěkně sejří protože to je pěkně na hovno udělaný to je jako bych odešel od na půl dodělaný věci. když si dám D pojedu na 3 zastavim a seřadim na 1 takže jenom sám řadit to sem moch vzít manuála no :) taky mi k tomu připsali že ty udaje u toho kitu jsou orientační a že zrovna na chevy u toho naměřili u seriovejch pístu kolem 420 což je víc než udávaj.takže sem si na sebe udělal pěknou past asi. Tak ted nevim co co s převodovkou a jak dokopat ten motor aby to klapalo jak má. A z obyč vaček by jsi mi taky doporučil něco ´´mírnějšího´´? Podle čísla by měl bejt motor z roku 76 Upraveno uživatelem pátek 11. ledna 2013 22:40:01(UTC)
|
|
|
|
|
Skusal som narychlo trochu patrat ako radi ta prevodovka. vytiahol som si vsetky Automatic/manual Th350: http://www.summitracing....y-style/automatic-manualSummitacke su popisane velmi stroho, ale TCI napisalo viac: When you use the manual gear selection feature, the StreetFighters upshift and downshift right when you move the lever, with no lag or governor override. When you select the normal drive position, they retain positive automatic shifts for the ease of driving you look for in an automatic transmission. A aj Hughes: they feature Hughes' manual/automatic valve body, which provides precise manual or full automatic shifting. Z toho chapem, ze v pozicii D by to malo radit normalne automaticky
|
|
|
|
|
Mě poslal sumit tohle tak nevim...jako pokud by to v pozici D po zastavení seřadilo samo dolu na 1 a akorát by nefungoval kick down jako takovej to prudký podřazení za jízdy tak by mi to nevadilo na to by se dalo zvyknout
The above transmission is calibrated for manual downshifts, but should up-shift normally. Using this will be close since, as listed above, the transmission is not designed to be used with an engine over 400 horsepower. The Edelbrock kit with flat top pistons, on the Dyno, produced 420 horsepower.
Jinak díky za rady :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Díky :) drahý což o to, ale já mám už všechno nakoupený a nerad bych to prodával opět se strátou. A ta převodovka mě zase omezuje na výkonu tak to nechci ani hnát vejš. takže kterákoliv z těch 3 vaček by měla bejt v pohodě? Objednám a budu čekat no :) díky moc
|
|
|
|
|
Tie co som nahodil maju podobne parametre, ta prva ma trochu sirsie spektrum pouzitelnych otacok smerom nadol... A menic mas aky? Keby si chcel rollerovu tak akurat musis kupit novu sadu zdvihatok a asi aj kratsie tycky, bolo by to cca 500 dolarov navyse...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK