Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jak se ty rollery usazují do původních otvorů pro hydroštely? Musí se nějak zajistit aby se neotáčely ne? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Mám stall 2400 od BQM ted se nemůžu dopátrat přesnýho výr.čísla
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
xjohny: řek bych že se tam jen vložej jako hydra...jsou spojený páskem kterej má vůli pro chod opačnýho nahoru a dolu...akorát kratší tyčku seženeš
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
ja mam na rolerech takovy podlozky s ovalnejma dirama proti otoceni
|
|
|
|
|
kluci já nevim ty peníze do toho pustim se nebojim ale radši bych to co nejrychlejš dodělal aby mohl jezdit protože se začínám bát že nevyjedu
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak kup hydraulickou vačku, budeš to mít "bez komplikací" |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Rollerove zdvihatka su zabezpecene tym pasikom ak su v starsom bloku ktory mal povodne ploche (retrofit). Novsie cca od 1987 su zabezpecene tou podlozkou a tie podlozky zas drzi na mieste ocelovy pavuk :-)
|
|
|
|
|
Tak bych poprosil o další radu. Dal jsme zkontrolovat blok a klika potřebuje o 010 a ještě písty o půl mm takže klika 0.010 a písty o 0.020? je to tak správně? doporučíte mi něco značku atd?resp. značky kterejch se mám vyhnout :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Kedze mame americke auta, musime pouzivat imperialne miery a nie metricke... Americania robia vybrusy po 0.01 inch cize 0.254 mm. Najskor si musis kupit loziska a piesty a az potom brusit kluku a vrtat blok. Inac nieje mozne dosiahnut pozadovane tolerancie. Podla toho ake davas otazky si to asi este nerobil. Takze je dost vysoka sanca ze to napriek vynalozenym prostriedkom nedopadne dobre... Neuvazoval si o kupe motora z mojej Cobry? Je prakticky novy.
|
|
|
|
|
no já to napsal přesně tak jak mi to řekl do telefonu. taky nevim proč mi řekl 010 a pak v mm.já mám právě doma 2 motory...jeden v autě s puklym blokem a druhej akorát rozloženej ten co jsem dal ted na kontrolu.jinak tohle mi volali a budou brousit až jim to přinesu...jinak bych ho vzal je to určitě lepší než se s tim dělat zvlášt když to umíš dělat...ale věci doma jinak mám tak bych rád dokopal ten svuj Upraveno uživatelem pondělí 21. ledna 2013 18:47:25(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Prime, nezbyl ti náhodou kousek tý pásky na výfuky? Nebo někomu jinému, kdo si to tu čte? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
možná 20-30cm jestli to stačí a jestli to najdu
|
|
|
|
|
Určitě stačí, potřeboval bych jen omotat kousek svodu, protože je moc natěsno se zapalovacím kabelem. Tak se zkus po tom pls podívat, děkuji :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Určitě se nesmí ty konce překrývat. Na druhým obrázku je to správně :) Jestli sundat nebo ne to už ti nepovím, viděl jsem instalaci kroužků který nic takovýho neměly, ale mohlo by to být napsaný někde v pokynech na balení...
|
|
|
|
|
Díky. Právě já taky viděl takový ty klasický vlnky tohle vidim prvně. V balení byl jen tenhle malej papírek.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
|
Tak jsem o tom něco pohledal a ty plasty na konci skutečně slouží k tomu aby nedošlo k překrytí konců kroužku. Jelikož v knihách o stavbě motorů od Fordu nebo Chevyho nebylo o odstranění těchto plastů nebyla ani řeč (byla tam o nich právě zmínka k čemu slouží), stejně jako v tom letáku co jsi dostal ke kroužkům se o odstranění nic nepíše, tak je tam v klidu můžeš nechat. Navíc tady na tomhle fóru: http://vb.foureyedpride..../index.php/t-128954.htmluživatel se jménem mcfairmont ve třetím komentáři píše že lidi můžou mít z toho obavy aby jim to nepoškodilo píst nebo komoru, ale sám tyhle "blbuvzdorný" kroužky používá už nějakej ten rok bez problému. Taky píše že se spíš obává poškození samotného kroužku při odstranění těch plastů. Pokud to půjde lehce odloupnout, tak pro klid sundat a pak si dávat při nasazování bacha Upraveno uživatelem sobota 2. března 2013 12:51:03(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
1 uživatel blahořečil Marvel za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
No paráda díky moc :) ono z druhý strany je prořez tak to jde zevnitř vystrčit. Já se bal aby se ta plastová hmota třeba nepřipálila na stěnu válce nebo tak něco furt tam píšou udržet stěny a píst v čistotě to startování tak proto ještě jednou mockrát díky :)
|
|
|
|
|
Pomalu, ale hejbu s tim už konečně.
|
|
|
|
|
To je pecka. Jednou bych si tím chtěl projít. Ten pocit když to pak naskočí...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nebo spíš na jak dlouho :-D
(nic ve zlém - přeju ti samozřejmě zdar a úspěch!) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
já vim taky z toho budu mít asi vředy :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK