Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.02.2013(UTC) Zpráv: 33 Bydliště: Most
Blahořečil: 3-krát
|
Díky za návrhy a názory. Takže je to v normě. Popřemýšlím jestli s tím něco budu dělat. |
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
O víkendu budu po dvou a něco měsících startovat tak se s tebou podělím jak dlouho to trvalo |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.02.2013(UTC) Zpráv: 33 Bydliště: Most
|
:-)) Tak to jsem zvědav, napiš.
|
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
|
fik napsal:Konecne naslo noveho majitele, ale trvalo to cena odpovida , auto proslo renovaci , jen skoda ze je trocha upravene a neodpovida originalu.. Víš o tom autě něco víc a bližšího? Napiš. Díky. |
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Takže jak jsem slíbil, auto stálo od konce října a dnes nastartováno do 3 vteřin po otočení klíčku |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Nechápu :) ale gratuluju :) mě to nikdy nechytlo na první pokusy :)
|
|
|
|
|
taky ne cekal sem ze u toho stravim pul dne, ale nebudu kecat ze z toho nemam radost, karburator Rochester |
|
|
|
|
Tak to je bomba, super. Já to zkusím po 14 dnech a uvidím co na to řekne baterie. :-)) Jinak gratulace. |
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Rover 22 napsal:Víš o tom autě něco víc a bližšího? Napiš. Díky. nic , videl jsem ho na srazu a koukal jsem do inzerce , jen skoda ze kdyz si uz nekdo dal tu praci s renovaci tak to neudelal do plneho originalu , ale to je vec nazoru kazdeho renovatora
|
|
|
|
|
Našel jsem mechanický sytič, chytlo to na poprvé, alé trochu kuckalo, koukal jsem chce to trochu poladit vracecí perka plynu (asi to není orig řešení)a lanko sytiče, nefunguje jak má Karburátor Holley karb.jpg Jak vložit obrázek - nejde mi to Upraveno uživatelem sobota 2. března 2013 22:47:12(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ono se sytičem mi to taky kucká, protože tam prostě jde hodně bohatá směs a motor to trošku dusí. Proto s ním jenom startuju, popojedu pár metrů a jak se začnu rozjíždět, tak ho zatáhnu a už to jde dobře. --- A obrázek se dostaneš tak, že sem prostě vložíš (CTRL+C, CTRL+V) přímo tohle označený: -- |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
JJ, sytič je jasná věc, jen, že mi ho ten co to prodával neukázal (ani nevěděl, že tam je) a až když jsem sundal filtr, tak jsem ho našel, ale nejde zatáhnou od řidiče (musím pod kapotu), ale už vím co hledat a udělat. CTRL+C a CTRL+V jsem zkoušel a ...... nic. (dávám obrázek z počítače)
|
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Rover 22 : Jestli jsi na Facebooku tak já ho používám jako rajče :) na fotky dáš pravym na fotku a kopírovat adresu fotografie a sem to vložíš do [img]http://[/img]
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Z počítače ho musíš nejprve někam nahrát, na nějaký obrázkový hosting, např. ten http://img24.eu/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To jsem si myslel, podle tvého posledního návodu. zkusím to, fotky mám jen v počítači a hosting nepoužívám. Tak to nějak zkusím. Facebook taky nepoužívám. :-))
|
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
|
Sytič funguje, ale ještě to něco chce, to doladím později. nastartuje to již okamžitě. Jdu na další ne-dodělky. |
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
takže co jsi vlastně změnil/opravil? Jen aktivoval sytič? zajímavý bude zjištění, jestli to nastartuje rychle i po 2 týdenním stání... |
|
|
|
|
|
Tak: odpojil ovládací drát, sundal mechanismus, vedle je (asi) podtlaková pumpa, na ní byla upadlá hadička s železnou koncovkou, která jde druhým koncem do karburátoru, kde je konec hadičky nastrčený. Musel jsem pumpu rozebrat, šroubek byl vypadlý uvnitř, ale ta gumová membrána má díru (to asi není dobře), taky tam byly zaslepený zřejmě nějaké dírky, to jsem odstranil. Vyčistil, namazal, složil, narovnal ovládací drát a ....... nastartoval hned. Vypadá to, že i bowden sytiče je tam přidělán jen tak nějak. Chtěl bych vidět originál karburátor. Ještě to není ono, ale neznám to (jsem nováček :-)) a musím si o tom s někým popovídat, co je co a jestli by nechtělo nějaké díly vyměnit nebo vyměnit celý karburátor. Ještě uvidím. Teď to budu startovat zase po týdnu, tak uvidím.
|
Camaro Berlineta 1979 |
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
Blahořečil: 1-krát
|
Já mám sytič odpojenej a startuje to dobře. Ted budu startovat po pěti měsících a počítám že to bude při startu točit cca 20 vteřin a pak bum a jde. Stejně se jezdí když je teplo a to sytič nepotřebuju.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Jezdí se když je čas a nálada a když to počasí nesabotuje příliš. Však i v Jizbicích při nutnosti ranního přeparkování jsem seškrabával led. Auto prostě má fungovat vždycky, ne jen za ideálního počasí :) |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK