Vítej poutníče! Pro využití všech možností fóra použij Přihlášení či Registrace.

Notification

Icon
Error

121 stránek«<7677787980>»
Sdílet
Možnosti
K poslední zprávě K první nepřečtené
Offline Jirka_z28  
#1926 Odesláno : středa 13. března 2013 12:10:39(UTC)
Jirka_z28

Kategorie: Člen smečky

Zpráv: 1,285

Blahořečil: 18-krát
Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
Daawid napsal:
jo ten bílej je celkem k světu
všechno ostatní jsou bud crazydrahoty nebo tne oranžovej je zbastlenej - za ty prachy ale uznávám, že ne špatný

Chtěl jsi příklad toho, že když si připlatíš, můžeš mít pěkný auto, tak jsem ti je dal :)
Jinak k bastlům - ty auta už nový z pásů nesjížděj, opotřebovávaj se, udržujou, bouraj a opravujou. Takže jsme zase u toho, že stav novýho auta = vzácnost = vyšší požadovaná cena (ale to taky neznamená minimální akceptovatelná prodejcem).
Moje auto je taky strašnej bastl, bylo bouchlý, má obyč kapotu místo tej s fake žábrama, měněný blinkry, jinej filtr, chybí spousta plastů, má neoriginální audio i čalounění (a sedačky z Pontiacu!), folii na skle, prostě hrůza :)

Co teda ten bílej z SK? Byl ses na něj aspoň podívat? "Celkem k světu", čili co na něm je špatně? O pro tebe nepřekousnutelným křídle vím, to je pár tisíc i s lakováním a nespěchá....
Offline Daawid  
#1927 Odesláno : středa 13. března 2013 12:56:46(UTC)
Daawid

Kategorie: Kandidát smečky

Zpráv: 213

Blahořečil: 1-krát
hele je mi jasný, že jsou to 20+ let starý auta, který se nějak používaly, nechci ani nečekám nový auto, ale mít obyč fajráka s TA předkem už bastlem smrdí z dálky a tvoje auto je třeba taky nějak poskládaný, ale nekřičí to už z dálky, že je to "bastl"/skládačka. Navíc já nemám nic proti nějakým úpravám, nebo by mi nevadilo,že třeba to tvoje má evidentně jinou kapotu než by mít mělo - nejsem caddy a nehodlám hidopichovat, ale polo TA polo fajrák je prostě něco, co já nechci. To raději nějakýho omlácenýho, než skládačku :))

já jsem přece nikde nepsal, že chci stav novýho auta, nejsem magor, stav novýho auta bych v životě neaplatil. Mě stačí funkční pěknej stav - prostě ne zbastlenej pelech, ale prostě normální auto :)

nemám nic proti neorigu radiu, folii ani dalším věcem, co si psal...

bílej na SK:mám nějaký info od prodejce, křídlo jsem NIKDY neoznačil za nějakej problém, kterej by mě od koupě odradil - sehnat není problém - ano chtěl bych tam to originální, ale to je tak celý.
špatně je na něm to, že by mohl být s manuálem (resp. dokavad nevyčerpám všechny možnosti mít něco s manuálem, tak a to ultra tlačit nechci), další věc je to, že by mě mohlo přihlášení stát nesmyslnej balík - což si mi sám psal - takže tak. navíc majitel si před týdnem přihodil K euro - což je samozřejmě irelevantní :))
Takže není na něm nic špatnýho, podíat se pojedu až to budu myslet vážně - nevím jak vy, ale já prostě nemám tolik času, abych jen tak z nudy jel 450 Km tam a 450 zpátky :))) jsem pořád v práci a víkendy mám zabookovaný na dlouho dopředu a volnej čas je pro mně prostě moc vzácnej na to, abych se jen tak jezdil koukat. Jo až to budu vážně chtít koupit, tak si čas udělám a najdu, ale ty bys to mohl chápat - chtěl jsem manuál a s tou ideou AT se zatím velice úspěšně smiřuju - nicméně ještě pořád si říkám "co kdyby se objevilo něco s manuálem"... peníze si netisknu a nechci se ukvapit, nebo jako Jířa litovat, že jsem si koupil AT.

na druhou stranu mi kromě tebe nic k tomu bílýmu neřekl - zajímaly by mě názory

Takže jo, až vyčerpám všechny možnosti, tak se na něj asi zajedu "mrknout" - na to taky musím sehnat dobrovolníka :))) jestli se někdo nudí a chtěl by se projet na slovensko, pozná funknční AT od quasifunkční atd... může se hlásit :)))

jako kdybyste mě hodně přesvědčovali, tak bych asi vyměkl Ja nic
možná potřebuju jako ty nějakej prostě push Hurraa

Upraveno uživatelem středa 13. března 2013 13:04:45(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline Jirka_z28  
#1928 Odesláno : středa 13. března 2013 13:33:47(UTC)
Jirka_z28

Já myslel, že TA jsi chtěl právě proto, že základní verze mají čumák moc vysoko (tak bych to cejtil já). Proto jsem psal, že by se na žluťáka prostě daly dodat ty nástavce pod prahy a zadní nárazník a bylo by to vyřešeno. Čím jiným se to lišilo, netuším a nepoznal bych to.
Skládačka je např. i Ondrovo auto a pro všechny je to skoro vzor hezkýho Camara :)
U toho z SK holt víš, že byl ochotnej ho pustit levněji, takže s penězi na stole by to udělal. Já teda myslel, že je to 5,7 takže manuál mít ani z výroby nemůže...
Ale za to přihlášení může bejt úplně stejná cena, ať je to odkudkoliv zvenku (EU), to by pak fakt zbejvalo leda jezdit na srazy s hotovostí a u těch 1-3 aut připadajících v úvahu počkat na majitele a nabídnout...
Offline Daawid  
#1929 Odesláno : středa 13. března 2013 14:15:39(UTC)
Daawid

Jirka_z28 napsal:
Já myslel, že TA jsi chtěl právě proto, že základní verze mají čumák moc vysoko (tak bych to cejtil já). Proto jsem psal, že by se na žluťáka prostě daly dodat ty nástavce pod prahy a zadní nárazník a bylo by to vyřešeno. Čím jiným se to lišilo, netuším a nepoznal bych to.
Skládačka je např. i Ondrovo auto a pro všechny je to skoro vzor hezkýho Camara :)
U toho z SK holt víš, že byl ochotnej ho pustit levněji, takže s penězi na stole by to udělal. Já teda myslel, že je to 5,7 takže manuál mít ani z výroby nemůže...
Ale za to přihlášení může bejt úplně stejná cena, ať je to odkudkoliv zvenku (EU), to by pak fakt zbejvalo leda jezdit na srazy s hotovostí a u těch 1-3 aut připadajících v úvahu počkat na majitele a nabídnout...

jj,TA chci proto, že má ty ground effects a mlhovky a prostě vypadá lépe. dodělat by se to asi dalo, ale sám bych si to neudělal a jsou to další prachy - to raději něco,co už jako TA vypadá - jestli to předělal někdo předtím, tak ok :))

tak varianta zkusit někoho lámat na srazu existuje a bude závislá na tom, v jakým budu rozpoložení. nevylučuju to :))

právě i kvůli tomu přihlášení bych raději aby to byl z ČR - nevadil by mi gamble +- 5, tzn jestli to přihalsím za 8 nebo 13 je mi buřt, ale 8 nebo 30 mi buřt není - jedna věc je celkem 160K a třeba 200K. 200K to auto cenu nemá a minimálně 10 let mít nebude - ve chvíli, kdy to budou 30tiletý vehikly půjd dovézt cokoliv za pár kaček - celý švýcarsko, švédsko apod. je toho plný, amerika kde to bude za pár K dollarů + dovoz - pořád bude za 150K super výběr.

jenže jak jsem psal, nejsem nejmladší, když se nic nestane, tak se budu v horizontu pár let ženit, brát si hypotéku a mít děti - na hračky nebudou ani peníze a už vůbec ne čas (času mám málo i ted, lepší to nebude :)) !!! proto bych si to chtěl splnit ještě letos nebo příští rok.

když se nad tím zamyslím, tak ted je vlastně nejblbější doba na kupování 3ky, protože za 2+ roky tu bude milion importů - cena spadne drasticky,takže chtrej člověk letos prodá a za stejný prachy si za 2roky nechá dovézt parádní auto :)) no jo no, tak to holt chodí Hurraa akorát já za 2 roky budu jezdit tak maximálně s kočárem, nebo budu hnít 16 hodin v práci, abych splatil hypotéku :(( pak až tak kolem 45ti možná zase bude chvilka na hračku

Upraveno uživatelem středa 13. března 2013 14:19:20(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline MartinG  
#1930 Odesláno : středa 13. března 2013 14:47:39(UTC)
MartinG

Kategorie: Rada starších

Zpráv: 2,025

Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
Až ti bude 45 nebudeš, věř tomu že čas budeš hledat taky jak jen to jde Doprrr
Repase karb. Edel-čeká
Paliv. čerpadlo-čeká
Chevy Camaro 79 Berlinetta
Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8
Offline Daawid  
#1931 Odesláno : středa 13. března 2013 15:06:51(UTC)
Daawid

MartinG napsal:
Až ti bude 45 nebudeš, věř tomu že čas budeš hledat taky jak jen to jde Doprrr

jj, spíš tak v 50-60ti,až budou děti z krku, barák zaplacenej a bimbas jen na okrasu :)))

jenže v 60ti už budu na F-body starej - to už budu hledat spíš nějaký koráby :)))
Offline Standa  
#1932 Odesláno : středa 13. března 2013 15:11:47(UTC)
Standa

Zpráv: 977

Blahořečil: 14-krát
S časem je to horší a horší. Na druhou stranu Fajrák je i celkem použitelný rodiný auto (mám vyzkoušeno) a jedno auto doma stejně nestačí. Navíc, když už ho budeš mít, tak se s tím rodina smíří a hotovo.
Firebird ´87 V6 T-top manuál
Offline Daawid  
#1933 Odesláno : středa 13. března 2013 15:36:21(UTC)
Daawid

Standa napsal:
S časem je to horší a horší. Na druhou stranu Fajrák je i celkem použitelný rodiný auto (mám vyzkoušeno) a jedno auto doma stejně nestačí. Navíc, když už ho budeš mít, tak se s tím rodina smíří a hotovo.

chran pánbůh mít takový auto jako jediný - na to jsou jiný, vhodnější stroje. Stará amerika jako DD pro mně nepřipadá v úvahu - na DD je to prostě nevhodný a zbytečný.
Amerika je pro mně na hraní, a myslel jsem to tak, že v 60ti v placatým psudosporŤáku bych vypadal jak blázen - starej, pupkatej plešatej fotr ve sporťáku :)) mám taky nějakou úroveň ne? :)))))

jako mladej je to v poho, ale jako téměř důchodce budu chtít spíš něco pohodlnýho, klidnýho atd... resp až mi bude 60, tak bude C06ka nějakej ten rok veterán, tak když už, tak něco takovýho Tralalaa Tralalaa a možná to bude i daleko levnější, než 3rd gen body

P.S.: ono až mi bude 60, tak půjde na vetepapíry i c07 :))))))))))

Upraveno uživatelem středa 13. března 2013 15:37:58(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline Standa  
#1934 Odesláno : středa 13. března 2013 15:54:34(UTC)
Standa

Zpráv: 977

Blahořečil: 14-krát
Já vysloveně DD nepotřebuju (do práce jdu pěšky), ale proti druhýmu autu (Legacy kombi) jsou provozní náklady podobný, cenou dílů vede Fajrák. Takže pak rozhoduje počasí a co zrovna potřebuju převézt. Na úplně denní popojíždění by mi ho bylo líto, ale nevhodnej mi nepřijde. Už to tu nebudu dál plevelit.
Firebird ´87 V6 T-top manuál
Offline Daawid  
#1935 Odesláno : středa 13. března 2013 16:06:48(UTC)
Daawid

tak bílej na SK zmizel z veškerý inzerce, takžeje asi prodanej - a je po dilematu :)))
Offline Jirka_z28  
#1936 Odesláno : středa 13. března 2013 16:08:48(UTC)
Jirka_z28

Daawid napsal:

když se nad tím zamyslím, tak ted je vlastně nejblbější doba na kupování 3ky, protože za 2+ roky tu bude milion importů - cena spadne drasticky

tomuhle nevěřím... proč se to neděje už od r. 2012? Jasně, bude s každým rokem víc kandidátů, od 2017 včetně sériových cabrií, ale na 2. stranu málokdo pozná r.v. 82 od 84...
Jinak na vete notách jsem viděl asi tak 2ks... Navíc ty dobrý a zajímavý v US už jdou nahoru.

Daawid napsal:
v 60ti v placatým psudosporŤáku bych vypadal jak blázen - starej, pupkatej plešatej fotr ve sporťáku :)) mám taky nějakou úroveň ne? :)))))

jako mladej je to v poho, ale jako téměř důchodce budu chtít spíš něco pohodlnýho, klidnýho atd...

Mně třeba přijde sympatickej ten starší chlapík se stříbrnou V6 z HK, koupil ji prej novou a prostě si ji nechal...
Jinak zjišťuju, že F-body je pro mě pohodlnější než fullsize, zvlášť na dlouhý cesty. Takže pokud se do něj vejdeš i s pupkem, pořád je to dobrá volba :-D (a o moc výš se ve fullsize taky nesedí).
Offline MartinG  
#1937 Odesláno : středa 13. března 2013 16:28:11(UTC)
MartinG

Neřeším, mě se vždycky líbilo camaro 2. gen a je mi jedno že za pár let budu ten pupkatej stařík jak tu píšete, mám to pro radost ( někdy pro zlost ) a tak zatím vím že si ho nechám.
Repase karb. Edel-čeká
Paliv. čerpadlo-čeká
Offline Daawid  
#1938 Odesláno : středa 13. března 2013 16:40:41(UTC)
Daawid

tak prej 6600E na ruku do středy, jinak ho prodá nějakýmu zájemci

a ted babo raď

jako když započtu cestu,eko zlodějinu a přihlášení, tak jsem na 200K, což mi přijde už fakt ranec
Offline Zedus  
#1939 Odesláno : středa 13. března 2013 16:44:49(UTC)
Zedus

Zpráv: 506

Blahořečil: 11-krát
Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
Daawid napsal:

a ted babo raď

jako když započtu cestu,eko zlodějinu a přihlášení, tak jsem na 200K, což mi přijde už fakt ranec

To je docela sranda ze 3kove camaro stoji vice nez 2kove ... a kdyz vemu ze to černé dvojkove tusim 1973 se strokerem po krasne renovaci bylo za 350 tak to je uplne vtipek :)
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
Offline Jirka_z28  
#1940 Odesláno : středa 13. března 2013 17:03:01(UTC)
Jirka_z28

Daawid napsal:

a ted babo raď

Tipnul bych, že blafuje. Jestli ten někdo nabízí víc, proč by mu ho neprodal radši? Ze solidarity, že jsi mu napsal dřív? To asi ne...
Je na prodej dlouho a že by se po zvýšení ceny zájemci poprali, to se mi nezdá.
Offline Daawid  
#1941 Odesláno : středa 13. března 2013 17:03:01(UTC)
Daawid

jj, už je to fakt ranec

kdyby to bylo jen 6600E = 170K CZK tak ještě ok, ale 2kila v semi optimistický vriantě? to je fakt úlet no Doprrr
Offline Jirka_z28  
#1942 Odesláno : středa 13. března 2013 17:06:28(UTC)
Jirka_z28

Zedus napsal:
To je docela sranda ze 3kove camaro stoji vice nez 2kove ... a kdyz vemu ze to černé dvojkove tusim 1973 se strokerem po krasne renovaci bylo za 350 tak to je uplne vtipek :)

Jestli myslíš Dart, tak ten po renovaci sice byl, ale už dlouho. Loni v Jizbici jsem na něj koukal a vypadal trochu zanedbaně, s puchejřema pod lakem.

Jinak u vyjímečných modelů ve vyjímečným stavu mi cena vyšší než u 2 gen nepřijde až tak divná, v US se to taky prý stává.
Offline Daawid  
#1943 Odesláno : středa 13. března 2013 17:07:22(UTC)
Daawid

to Jirka:
"Mám 5 záujemcov, ktorý čakajú na úver.
Dneska som bral zálohu na 6600euro do stredy s tým, ze ked niekto píde, s hotovostou, tak mu to predám, a zálohu 600euro si vrátim tomu záujemcovi, ktorý mi to zaplatil dnes.
Ked do stredy budúceho týždna stihnete, a budete prvým kupcom, kto sa tu objavý, tak auto je vase za 6600euro."

5 zájemců je blbost - ještě před týdnem to bylo za 6K, ted týden za 7K a lidi se na to sesypou? taky mi to přijde jako trochu bullshit.

nicméně to, že mu někdo dal zálohu, tomu věřit lze. Uvidíme do středy - ted jsem si sáhl do svědomí a za 200K (total náklady v lehce optimistický variantě) to fakt neberu !!

to radši v jizbicích zkusim někomu narvat cash :))))

Offline MartinG  
#1944 Odesláno : středa 13. března 2013 17:12:52(UTC)
MartinG

kecá
Repase karb. Edel-čeká
Paliv. čerpadlo-čeká
Offline Zedus  
#1945 Odesláno : středa 13. března 2013 17:13:57(UTC)
Zedus

Zpráv: 506

Blahořečil: 11-krát
Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
Jirka_z28 napsal:
Jestli myslíš Dart, tak ten po renovaci sice byl, ale už dlouho. Loni v Jizbici jsem na něj koukal a vypadal trochu zanedbaně, s puchejřema pod lakem.

Jinak u vyjímečných modelů ve vyjímečným stavu mi cena vyšší než u 2 gen nepřijde až tak divná, v US se to taky prý stává.

Vim ze bylo na prodej na chrom a plameny černe se strokerem ... vypadalo na videu moc hezky ... ale puchyře pod lakem Dej buh
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
Offline Jirka_z28  
#1946 Odesláno : středa 13. března 2013 17:17:04(UTC)
Jirka_z28

Souhlasím...
A i kdyby už měl zálohu, tak proč by to za stejný peníze dával někomu jinýmu, znova kvůli tomu tahal auto z garáže, pálil čas a benzín? Podle mě jestli má zálohu, tak ale jako 10% z ceny a chce zkusit dostat víc.
Se 150 k v hotovosti si myslím, že máš celkem šanci na srazu někoho přesvědčit. Myslím, že je pár lidí, co by rádi přešli na "o generaci starší". Já bych bral 2ku taky, jenže na přikoupení, ne výměnu :)
Offline Jirka_z28  
#1947 Odesláno : středa 13. března 2013 17:19:50(UTC)
Jirka_z28

Zedus napsal:
Vim ze bylo na prodej na chrom a plameny černe se strokerem ... vypadalo na videu moc hezky ... ale puchyře pod lakem Dej buh

To bude ono, mám ho i na plakátě, považoval jsem ho za jednu z nejhezčích 2gen u nás a byl jsem z něj v reálu zklamanej no. Víš jak, fotky (zvlášť s malým rozlišením) jsou milosrdný...
Offline Daawid  
#1948 Odesláno : středa 13. března 2013 19:57:02(UTC)
Daawid

Jirka_z28 napsal:
Souhlasím...
A i kdyby už měl zálohu, tak proč by to za stejný peníze dával někomu jinýmu, znova kvůli tomu tahal auto z garáže, pálil čas a benzín? Podle mě jestli má zálohu, tak ale jako 10% z ceny a chce zkusit dostat víc.
Se 150 k v hotovosti si myslím, že máš celkem šanci na srazu někoho přesvědčit. Myslím, že je pár lidí, co by rádi přešli na "o generaci starší". Já bych bral 2ku taky, jenže na přikoupení, ne výměnu :)

souhlas
+ věřím tomu, že za správnou částku by někdo něco pustil

zase sem koukal na video a ten V8, byt zdechlej 5.0 TBi je prostě paráda - jd emi o ten zvuk, jsem si jistej, že moje volvo by mu ujelo s prstem v nose, ale má to pro mně prostě obrovský kouzlo no
Offline xjohny  
#1949 Odesláno : čtvrtek 14. března 2013 9:50:02(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
Camaro se rozskočilo...
Offline fik  
#1950 Odesláno : čtvrtek 14. března 2013 11:06:37(UTC)
fik

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!
Zpráv: 1,115

Blahořečil: 3-krát
Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
xjohny napsal:

bastl za 240tis ulet ,, jedine sehnat origo predek , to bude lak svetla , oprava cca 20tis

Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest (5)
121 stránek«<7677787980>»
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.