hele je mi jasný, že jsou to 20+ let starý auta, který se nějak používaly, nechci ani nečekám nový auto, ale mít obyč fajráka s TA předkem už bastlem smrdí z dálky a tvoje auto je třeba taky nějak poskládaný, ale nekřičí to už z dálky, že je to "bastl"/skládačka. Navíc já nemám nic proti nějakým úpravám, nebo by mi nevadilo,že třeba to tvoje má evidentně jinou kapotu než by mít mělo - nejsem caddy a nehodlám hidopichovat, ale polo TA polo fajrák je prostě něco, co já nechci. To raději nějakýho omlácenýho, než skládačku :))
já jsem přece nikde nepsal, že chci stav novýho auta, nejsem magor, stav novýho auta bych v životě neaplatil. Mě stačí funkční pěknej stav - prostě ne zbastlenej pelech, ale prostě normální auto :)
nemám nic proti neorigu radiu, folii ani dalším věcem, co si psal...
bílej na SK:mám nějaký info od prodejce, křídlo jsem NIKDY neoznačil za nějakej problém, kterej by mě od koupě odradil - sehnat není problém - ano chtěl bych tam to originální, ale to je tak celý.
špatně je na něm to, že by mohl být s manuálem (resp. dokavad nevyčerpám všechny možnosti mít něco s manuálem, tak a to ultra tlačit nechci), další věc je to, že by mě mohlo přihlášení stát nesmyslnej balík - což si mi sám psal - takže tak. navíc majitel si před týdnem přihodil K euro - což je samozřejmě irelevantní :))
Takže není na něm nic špatnýho, podíat se pojedu až to budu myslet vážně - nevím jak vy, ale já prostě nemám tolik času, abych jen tak z nudy jel 450 Km tam a 450 zpátky :))) jsem pořád v práci a víkendy mám zabookovaný na dlouho dopředu a volnej čas je pro mně prostě moc vzácnej na to, abych se jen tak jezdil koukat. Jo až to budu vážně chtít koupit, tak si čas udělám a najdu, ale ty bys to mohl chápat - chtěl jsem manuál a s tou ideou AT se zatím velice úspěšně smiřuju - nicméně ještě pořád si říkám "co kdyby se objevilo něco s manuálem"... peníze si netisknu a nechci se ukvapit, nebo jako Jířa litovat, že jsem si koupil AT.
na druhou stranu mi kromě tebe nic k tomu bílýmu neřekl - zajímaly by mě názory
Takže jo, až vyčerpám všechny možnosti, tak se na něj asi zajedu "mrknout" - na to taky musím sehnat dobrovolníka :))) jestli se někdo nudí a chtěl by se projet na slovensko, pozná funknční AT od quasifunkční atd... může se hlásit :)))
jako kdybyste mě hodně přesvědčovali, tak bych asi vyměkl
možná potřebuju jako ty nějakej prostě push
Upraveno uživatelem středa 13. března 2013 13:04:45(UTC)
| Důvod úpravy: -