Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 24.09.2013(UTC) Zpráv: 153 Bydliště: Znojmo
Blahořečen: 6-krát v 4 příspěvcích
|
Standa napsal:Ten dovoz z EU přihlásitelnej je vždycky, ale obvykle to stejně znamená vyřizování vyjímek a to něco stojí. K tomu ekovýpalný (i když část 3. gen. oficiálně splňuje i EURO2, ale pokud to nemá v papírech, tak obvykle bez šance). Nejstarší ročníky by šly přihlásit na vete a týhle pakárně se vyhnout. Já už jsem měl oskenovaný TP z jednoho GTA V8 ze slovenska a byl jsem s tím na TK jen zjistit jak se veci maji. Oni rikali, dojedte s autem, toto pujde prihlasit. Jde jim o oranzove blinkry v zadnich svetlech i ve predu, mlhovka vzadu ( namontovat a sundat ) a predni svetlomety musi svitit bile , nebo mirne žlutě, jinak ne. A prej by se to nejak udelalo. Auto již ale musi splnovat homologaci EU a to pokud jezdi v nemecku, rakousku tak 100% má a tím pádem bez problému jde u nas prihlasit. Horší, spíš nemožné je to z USA, tam prej max. do 8 let stáří. Zatím hledám u nás a koukám i po rakousku. Do německa se mi 2x jet nechce třeba 1000km a zjistit že to není vyhovující. Ale uvidím co se naskytne u nás. Celý proces je + 10000,- EKo a 5000,- prihlaseni s STK e Emisemi - kdyz by to byl vůz v TOP stavu kolem 5500,- EUR tak by se dalo do toho jít. Ještě mám rozjednanýho tohoto: http://auto.bazos.cz/inz...135/Pontiac-Firebird.phppán chce 150tis Sám mi napsal, že vůz není v perfektním stavu, vady na laku, tukance na karoserii, mirne poškozený interier, žádné nové díly, jen bezne vymeny náplni a bezna udržba - udržování při pojízdnosti. Nové pneu. Nefunkcni klimatizace. A nema ani zaplacenou EKO dan - 10 000,-. Ptal jsem se ho na výbavu a auto nema ani ABS, centrál, palubni PC, el. sedadla a klima nefunguje. Jedine co vlastne z vybavy je solidni je servo :-) Jinak naprosta dieta. Prohledl jsem hodne Pontiaku a Camar 3 gener. na Mobile.de a jinych zahranicnich serverech a s takovou dietni vybavou jsem se jeste nesetkal. Jeho sleva by pry cinila max. 10tis, ale to je porad 150 000,- i s EKO daní. Nutnost udelat celolak, poopravit interier, opravit klimatizaci ( asi kompresor )no spousta prace a investice a muj nazor je, ze toto auto nemuze byt za vic jak 100 000,- aby se vyplatilo do nej nasypat a dovézt ho k dokonalosti. Když ale vidím tu výbavu, tak snad ani za 100tis. Nevím no. ... No vím :-) na 100 000,- to nikdy neslevní :-) Takže nezbývá než číhat dál :-) díky za názory.. |
GM Pontiac Firebird Trans Am 5.0 TPI V8 225PS GM Opel Combo Tour 1.7 DTi 74 PS
|