Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 07.09.2012(UTC) Zpráv: 31 Bydliště: Olomouc
|
OndraS napsal:Jo, no tak třeba třetí brzdovka souhlasí tak jak ji máš. V roce 86 byla totiž zákonem zavedena, a tak ji v roce 86 namontovali za hranu střechy na sklo. V roce 87 ji přesunuli do elegantnějšího místa do zadního spojleru, kterej je od tohoto roku neznatelně delší, aby tam to světlo vycházelo. Já mám jednoduchej mix - někomu se rozšvihlo zadní okno, a tak vzal z jinýho auta. Musel s tím mít ale dost problém, protože mám 88 a brzdovka musela být už ve spojleru. Jenže to "nový" okno měl evidentně z roku 86, takže by buď musel nějak zaslepit ty díry ve skle, nebo to udělat jak to nakonec dopadlo - vrazit to tam a současně s tím předělat i boční konce spojleru, protože by neseděly k tomu kratšímu středu. No a pak se musel psychicky vyrovnat s tím, že tohle okno je vyhřívaný, kdežto moje auto nemá pro vyhřívaní okna ani kabeláž. Takhle by měla vypadat moje kráska až si ji přivezu zpět akorát v čěrné barvě.Již v pátek ji odvážím k znovuzrození!!! Abych nezapoměl,auto bylo koupeno v ČR což si myslím že je taky nářez!! http://toronto.kijiji.ca...argeImage?AdId=398674964Upraveno uživatelem úterý 23. října 2012 20:38:24(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Takže ti někdo bude dělat komplet renovaci? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
...včetně Z/28 kapoty? Rozepiš se prosím o tom nákupu novýho v ČSSR. Vím o dalším takovým autě, ale bez podrobností... |
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 07.09.2012(UTC) Zpráv: 31 Bydliště: Olomouc
|
Jirka_z28 napsal:...včetně Z/28 kapoty?
Rozepiš se prosím o tom nákupu novýho v ČSSR. Vím o dalším takovým autě, ale bez podrobností... VŠE BUDE ORIGOŠ TAK JAK MÁ BÝT.I kola mám origo 14" O nákupu v ČSSR SE ROZEPÍŠI AŽ BUDU VĚDĚT VÍCE.
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Takže ti někdo bude dělat komplet renovaci? :) Ano bude.Už jsem psal že dělám 7 dní v týdnu,tak nemám bohužel čas skoro na nic.Mám další fotky,co nejdříve je sem dám.
|
|
|
|
|
Hellborn napsal:Kdyžtak si založ svůj topic, ať je to přehlednější.
Jinak na tohle auto jsem se byl dívat v Senici na Hané :) a dost děsivej stav čéče. Chtěl za to tenkrát 45 tisíc. V interieru snad rodily kočky. Pantáta to koupil od mladyho tunera, co to cely olaminátoval aby to bylo víc americky asi. Je na tom spousta práce. Doufám, že se to to podaří dát dohromady, určitě by ho byla škoda. Ptal jsem se tě odkud jsi.Vzhledem ktomu že jsem strašně zvídavej když mi někdo neodpoví,tak jsem pátral.Jsi z Žělechovic ???!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No vida, žije :-) Koukám ty podlahy se o moc oproti dvojkám nezlepšily v porovnání s dvojkama, rezne to úplně stejně :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jo je to pěkně rezavý,ale není to zas taková hrůza.Kluci si stím určitě poradí.V pátek nebo sobotu budou další fotky.Marně sháním znaky LT co mají být na bocích.Asi je budu muset nechat vyrobit.Kdyby jste někdo o nějakých věděl tak je beru!!!
|
|
|
|
|
Tak po dlouhé době všechny zdravím!!!Dnes jsem si udělal zase radost,přišly mi koncovky výfuku které jsem si nechal potáhnout titanem.Fotek mám spoustu ale mám již hodně dlouhou dobu v pr...i počítač takže dřív pravděpodobně uvidíte auto na vlastní oči.Mám nový (ZÁNOVNÍ)(černý interiér,na sedačkách vyšité logo CAMARO,chromová kola už chromová nejsou,ale přední strana černá,zadní červená+hlubokej lak.Novej krásnej koberec do kufru,nové matice zatím ještě v chromu-budou samozřejmě v titanu.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Výborně, zas nás bude jezdit víc. Tak nějaký fotky ještě udělej. My se chceme taky pokochat... |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
To jsem zvědavej a těšim se! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Protoze jsem te jeste neuvital, tak zdravim. Dobre pokracujes jen tak dal. Tvemu nedostatku casu a rozhodnuti renovaci zadat rozum. Na druhe strane me osobne by chybel ten pocit, ze jsem to dokazal sam.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Protoze jsem te jeste neuvital, tak zdravim. Dobre pokracujes jen tak dal. Tvemu nedostatku casu a rozhodnuti renovaci zadat rozum. Na druhe strane me osobne by chybel ten pocit, ze jsem to dokazal sam. Netušíš kolik strávím času nad sháněním náhradních dílů.Některé si nechávám vyrábět i na zakázku v ČR.Jak jsem již říkal,fotky mám,ale mám taky parádně zavirovanej počítač!I kdybych do něj strčil ocas tak nereaguje!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK