Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Mě se neptej, to chce nějakýho znalejšího motoráře... Mám tam ted tento kryt http://cgi.ebay.com/ebay...ckQ5fPartsQ5fAccessoriesA tam vidíš 4 díry :-) Nevíte někdo k čemu jsou na těch těsněních pod víkama ventilů na jedné straně 4 díry?? Díky.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nevim, možná tu nepoužitou dírku zaslepit. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Nevim, možná tu nepoužitou dírku zaslepit. Když na to mrkneš nebo přiložíš pravítko, je ta díra souměrná, v ose s jednou tou dírou na druhé straně? Hele Cámo, ty jsi znalec, k čemu jsou na tom těsnění na víka ventilů na jedné straně 4 díry, nevíš?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hele tak toho chlapka jsem zurgoval! tak snad da vedet!
|
|
|
|
|
tafna napsal:hele tak toho chlapka jsem zurgoval! tak snad da vedet! díky.
|
|
|
|
|
Cámo, ty jsi znalec, k čemu jsou na tom těsnění na víka ventilů na jedné straně 4 díry, nevíš?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
No teda,koukám,že to není nic jednoduchýho s tím těsněním!!! Až se Ti to podaří sehnat,vyměnit a bude to pasovat-chce to řádně oslavit! Držím palce kamaráde![-o<
|
|
|
|
|
wolfow napsal:No teda,koukám,že to není nic jednoduchýho s tím těsněním!!! Až se Ti to podaří sehnat,vyměnit a bude to pasovat-chce to řádně oslavit! Držím palce kamaráde![-o< Nějek mi nikdo ani nechce poradit, na co těch děr tam je tolik ach jo, mě jebne, včera jsem ho lehce projel a pěkně to kouří jak olej kape na svody, [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Cámo, ty jsi znalec, k čemu jsou na tom těsnění na víka ventilů na jedné straně 4 díry, nevíš?
je to unverzální těsnění pro starší hlavy Chevroletu, zda-li mě hlava neklame, tak starší hlavy měli šrouby vyosené... tedy i tohle těsnění pasuje na tvůj motor |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá je to unverzální těsnění pro starší hlavy Chevroletu, zda-li mě hlava neklame, tak starší hlavy měli šrouby vyosené... tedy i tohle těsnění pasuje na tvůj motor
No já tam ale na sto procent mám ted těsnění se dvemě dírama na jedné straně a jsou myslím souměrné s těma protilehlejma, tak nevim ty od Johnyho moc souměrně aspon s tou jednou dírou nevypadají..
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Mně teda souměrné přijdou :) Vždycky ta vnitřní z těch dvou-dírek je souměrně s tou protilehlou. Asi máš křivej monitor |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Mně teda souměrné přijdou :) Vždycky ta vnitřní z těch dvou-dírek je souměrně s tou protilehlou. Asi máš křivej monitor Ty jsi je nafotil nakřivo hele asi to nějak sedět bude, když ne tak si to pověsím do garáže, co už....poslal bys mi to tedy?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Sakra to je napínavý jak Major Zeman!!!
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Ty jsi je nafotil nakřivo hele asi to nějak sedět bude, když ne tak si to pověsím do garáže, co už....poslal bys mi to tedy? Jasně, ale asi až ve čtvrtek, zejtra přijedu domu pozdě a tak to stihnu zabalíkovat až ve středu odpoledne :( Uvidím. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
hd1903 napsal: No já tam ale na sto procent mám ted těsnění se dvemě dírama na jedné straně a jsou myslím souměrné s těma protilehlejma, tak nevim ty od Johnyho moc souměrně aspon s tou jednou dírou nevypadají..
však jo...to těsnní ti sedět bude, akorát je ještě pro starší hlavy... |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá však jo...to těsnní ti sedět bude, akorát je ještě pro starší hlavy...
hmm tak to pak vypadá nato, že bych měl hlavy z novějšího auta??[-o<
|
|
|
|
|
Ne, to není bezpodmínečně nutné. Cámo spíš tim chtěl říct, že to těsnění jde použít na víc generací motorů. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ne, to není bezpodmínečně nutné. Cámo spíš tim chtěl říct, že to těsnění jde použít na víc generací motorů. přesně tak... |
HD's coming |
|
|
|
|
Harlej, pošli adresu, kam poslat tu sadu korků :-)
Peníze kdyžtak na oučet: 94-3411840227 / 0100 |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Dnes ráno odeláno... Prašulky jsou taky odeslány, šly z účtu mé přítelkyně, tak se nelekni Díky.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
hd1903 napsal:Prašulky jsou taky odeslány, šly z účtu mé přítelkyně, tak se nelekni Díky. Z konta přítelkyně. Paňáček to má pěkně zařízený
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK