Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
tak mám zajeto. nastavili sme 4 stupně bez rozdělovače ale zapoměl jsem ho pak připojit tak snad to nevadí...po zajetí sme ho připojili a hodilo to 10.seřídili na 4 a jde normálně.Něco tam cvaká u řidičový strany ale nejspíš to bude utikající vzduch z vejfuku X svody protože na tenhle krok jsme tam nedali těsnění.
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
A jak to peláší takhle překobylovaný ? |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
já s tim nepopojel nemám tam ještě kardan proto tam nešlo to těsnění. ale přijde mi to stejný :D ktarší video Upraveno uživatelem pátek 19. dubna 2013 22:41:10(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
jak sem psal chce to vakuometr nebo z nouze normalni tlakomer u kteryho kuchnes doraz-nejrychlejsi je rozbit sklo-a on ti i podtlak ukaze orientacne chce to nejakej rozumnej treba do 5ti atmosfer ne do 30ti no a pokud nemas s podtlakem v nizkejch otackach problem tak muzes podtlakovou regulaci pouzit.
|
|
|
|
|
aha zkusim si ho od někoho sehnat :) díky
|
|
|
|
|
nemáte někdo navíc pár tohohle? já to někam dal a než mi to přijde tak to je zas na měsíc. Drží to kardan a kar.kříže s diferákem. Upraveno uživatelem neděle 21. dubna 2013 19:57:35(UTC)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nechceš to pučit aspoň na projetí? Já bych si při nejhorším mohl půjčit snad od Kima.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
zas tak tě nechci otravovat :) aby jsi to sundaval kvůli mě :) jako určitě bych se rád projel, asi napíšu do cartimu to by mohlo bjet za 10dní
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Já se zítra podívám jestli to nezůstalo na tý nápravě od tebe a zavolám ti.
|
|
|
|
|
to by byla paráda :) až najdu ty svoje tak ti je vrátim...oni se najdou,ale až je nebudu potřebovat :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
ha uz se tesim az to vemes s nacelnikem na 1/4 mili jakej bude te mit cas :-D ja stale pilne setrim na ten zebrinak od GM |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
kluci dávali jste někdo nový zadní tlumiče?ne vzduchový ale plynokapalinový jako já? ted sem dal nový nastavce na listy abych dal auto zase dolu když sem tam dal i nový kola s kterejma bych neměl škrtat a když jsem sundal tlumiče tak oby vytekly :( měl sem na nich i nastavce abych vyrovnal rozdíl s tim zvýšením, ale ted když to zkusim na zvedlym autě tak ty tlumiče nedosáhnou do díry na nápravě.neměl jste někdo podobnej problém?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
daval jsem nove tlumice , zadnej problem , jenom jsem odmontaval vzduchace a nasadil kapalinove .. nemas nejak jinak pera ?? nebo kratke tlumice ? Sentinel napsal:kluci dávali jste někdo nový zadní tlumiče?ne vzduchový ale plynokapalinový jako já? ted sem dal nový nastavce na listy abych dal auto zase dolu když sem tam dal i nový kola s kterejma bych neměl škrtat a když jsem sundal tlumiče tak oby vytekly :( měl sem na nich i nastavce abych vyrovnal rozdíl s tim zvýšením, ale ted když to zkusim na zvedlym autě tak ty tlumiče nedosáhnou do díry na nápravě.neměl jste někdo podobnej problém?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No píše, že má ty péra přes nástavec, takže přizvednutej zadek. Jestli to neni tim... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
pera mám HD ale jsou stejný jako klasický.Zvednul jsem zadek o 15cm což v půlce listu kde je tlumič dá asi polovinu když přední část listu sedí v kastli.K tomu jsem sehnal nástavce na tlumiče abych u v půlce listu dorovnal ten rozdíl 7,5cm ...leda že by to při jizdě šlo až na doraz a tim se likvidovaly .
|
|
|
|
|
Otázkou je, jestli lze takhle použít ten lineární přepočet nebo se to liší, protože tomu péru se mění délka během propružení. To už je ale vyšší fyzika :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Nemáte někdo na prodej(klidně i pučení 2měsíce) lanko kickdownu do th350?mě se utrhlo u toho šroubku na převodovce a kdyliv jedu doleva tak z toho hrozně teče a doprava to furt nejde něco mi klepe ještě u motoru čekám na nový těsnění ale zdá se někomu že by to byl ventil,tyčka nebo koník?kontroloval jsem to a zdá se všechno dobrý zvuk se po sundání deklu nemění tak přeedpokládám že to uchází asi z těsněni u svodu a hlav? Upraveno uživatelem středa 17. července 2013 12:50:11(UTC)
|
|
|
|
|
Klucí potřebuju poradit.Dneska jsem to poprví projel a mám problém. Teče mi převodovka, ale ne vana nebo hadice ke chladiči ani kolem vývodu pro kickdown jako minulej rok ale horem dolévajcím otvorem pro kontrolu hladiny olej. Na místě jsem to párkrát nastartoval a normálně to běželo nic nesmrdělo všechno normální. Až dneska to projedu jednak mi to vůbec nevzalo D zpátečku a 1 jo.ale po zařazení tam padla asi po 10 sekundách. ale další rychlost při jízdě to neřadilo.potom smrad a kouž z podkapoty a teklo to vrchem na motor převodovku starter a na svody.Nechal jsem to stát a protočot olej na všechny rychlosti ale stejně to furt dělá.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
Sentinel napsal:Klucí potřebuju poradit.Dneska jsem to poprví projel a mám problém. Teče mi převodovka, ale ne vana nebo hadice ke chladiči ani kolem vývodu pro kickdown jako minulej rok ale horem dolévajcím otvorem pro kontrolu hladiny olej. Na místě jsem to párkrát nastartoval a normálně to běželo nic nesmrdělo všechno normální. Až dneska to projedu jednak mi to vůbec nevzalo D zpátečku a 1 jo.ale po zařazení tam padla asi po 10 sekundách. ale další rychlost při jízdě to neřadilo.potom smrad a kouž z podkapoty a teklo to vrchem na motor převodovku starter a na svody.Nechal jsem to stát a protočot olej na všechny rychlosti ale stejně to furt dělá. je tam tesnici krouzek na prevodovce , do ktereho pak nasunes tu dolevaci trubku , bejva prasklej .. nebo ti to tece vrchem ?? kde se doleva oil ?????? to by ti pak musela prevodovka nejak tlakovat ??
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 13.10.2011(UTC) Zpráv: 149 Bydliště: České Budějovice
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Sentinel napsal:Klucí potřebuju poradit.Dneska jsem to poprví projel a mám problém. Teče mi převodovka, ale ne vana nebo hadice ke chladiči ani kolem vývodu pro kickdown jako minulej rok ale horem dolévajcím otvorem pro kontrolu hladiny olej. Na místě jsem to párkrát nastartoval a normálně to běželo nic nesmrdělo všechno normální. Až dneska to projedu jednak mi to vůbec nevzalo D zpátečku a 1 jo.ale po zařazení tam padla asi po 10 sekundách. ale další rychlost při jízdě to neřadilo.potom smrad a kouž z podkapoty a teklo to vrchem na motor převodovku starter a na svody.Nechal jsem to stát a protočot olej na všechny rychlosti ale stejně to furt dělá. Jseš si jistej, že tam nemáš moc oleje? ATF po zahřátí nabyde na objemu a pak by to teoreticky mohlo vytéct vrchem.
|
|
|
|
|
minulej rok sem na tom najel asi jen 250km. teče to horem jak strkáš měrku....nechápu to když sem jel další jízdu s tim že to bylo prokvaltovaný aby se všude dostal olej tak to zase začlo téct až když sem za to vzal
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
nemáš ucpany ty trubky co jdou do chladice ?nebo chladic v prdeli?
|
|
|
|
|
je to všechno rok max 2 starý...zejtra ho vypojim profouknu a zkusim jestli z toho teče při nastartovanym motoru olej jak mi psal honza.potom zkusim vypustit převodovku a kouknu na filtr.jen mě překvapuje že to teče až horem
|
|
|
|
|
tak nastartuj motor !!!! a zmer si hladinu oleje, a vis hned kolik ho tam mas ??
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Jestli mu to plive olej přes měrku, tak prd změří, když má měrku od oleje po celý délce nebo se pletu? |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK