Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Prd spanilka dáme kuličku jako na fichtlech nejlepší čas vítězí.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Když bude benzín zdarma, tak i takhle dlouhou spanilku beru. A když nebude cisterna, tak za nás Martin určitě milerád zaplatí tankování na benzinkách Těším se na nevídanou účast, až se tohle rozkřikne. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
Stando nechame je ject okruzni jizdu a muzem se vsazet kdo dojede a koho pritahnou pak budeme mit na benzin
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Standa napsal:Když bude benzín zdarma, tak i takhle dlouhou spanilku beru. A když nebude cisterna, tak za nás Martin určitě milerád zaplatí tankování na benzinkách Těším se na nevídanou účast, až se tohle rozkřikne. Jasně tankujte na mě :) má to jen dvě podmínky, mít nasazenou US SPZ a po natankování ( jelikož to je zadarmo ) rychle odjet ( to jen aby se nezdržovalo ) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
|
To bysme měli brzo pořádnej doprovod, ale asi ne zrovna chápavej... V tom případě asi počkám s Robertem a budu se jen bavit sledováním. Pište, kdo se k Martinovi přidáte a my vypíšeme sázky na: dojetí, ukončení jízdy poruchou, ukončení jízdy nehodou a ukončení jízdy modrými majáčky. |
|
|
|
|
A první cena budou žvejkačky.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Já mám příliš nápadný auto, proto se této soutěže na benzince nezúčastním. Jo a po dálnici se vám taky nepotáhnu, to by ste mi krom benzínu museli zaplatit aj dálniční známku. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Tak fajn :) Spanilka bude "několik běžných účastníků provozu" nebo s nějakou asistencí MP apod? |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Pojedeš první a dostaneš majáček a radlici |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
MartinG napsal:Pojedeš první a dostaneš majáček a radlici V Riegrově ulici bude asi radlice potřeba :-D |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Nějaká asistence MP by měla být, počítám s ní. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Hlavně aby to benga správně pochopily tu pomoc a neulevili našim šrajtoflím.
|
|
|
|
|
Pokud se lidi budou chovat předpisově a nebudou gumovat na silnicích, tak jim nic nehrozí ;-)
Jinak si ale dejte bacha na průjezdy křižovatkama. Spanilka nebude tolik koordinovaná jako jsou někteří zvyklí třeba z Jizbic. Takže každej sám za sebe a podle pravidle provozu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
10% pravděpodobnost deště - to neni zas tak moc ne? :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Počasí jsem objednal následující: bezvětří, slunečno, teplota vzduchu zhruba 24C°, Bio zátěž stupeň 1. Může být?? |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
|
Já věřim jen těm, kde maj lepší počasí Upraveno uživatelem úterý 13. května 2014 12:26:48(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Koukal jsem i jinde a vypadá to prostě na nějaký přeháňky kdyloli přes den...
Ale třeba se to někam posune a bude klid. Každopádně 3 hodiny souvislýho deště jako při páteční cestě na Jizbice by to být neměly. A kdyby, stěrače stírají, topení topí a do auta mi neteče. |
|
|
|
|
Martin má jen strach aby nechytil vlka... nebo řikal lišku? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Lišku, vlk se dá zapudrovat |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Standa napsal:Koukal jsem i jinde a vypadá to prostě na nějaký přeháňky kdyloli přes den...
Ale třeba se to někam posune a bude klid. Každopádně 3 hodiny souvislýho deště jako při páteční cestě na Jizbice by to být neměly. A kdyby, stěrače stírají, topení topí a do auta mi neteče. Jsme na tom podobně jen tam mám pár háčků. Stěrače nestírají, topení netopí a do auta teče a do toho převodovka
|
|
|
|
|
Koukám, příště zase teda září, to už mají všichni všechno vyladěné a 85% dní je bez deště. Ale musíme termín nahlásit dřív než Pelech :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
A já jedu tak maximálně do řiti.jede mi to nahovno.pravděpodobně mám v autě vačku která je nabroušená na zdvihátka bez hydraulickeho vymezovaní vůle.takže to mám napůl rozdělaný takže budto vyměnit vačku nebo sehnat zdvihátka.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 14.08.2012(UTC) Zpráv: 95 Bydliště: Slany
|
Mě do auta teče, takže musim akorát sehnat pláštěnku a pak mi už nic nemůže zabránit v účasti |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK