Kategorie: Prodal Forda
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 3-krát v 1 příspěvcích
|
Zdravím Vás,
žádám radu místních guru :-) Mám takový problém na mé 77 chevy nova 305 cui. Od výměny seriového výfuku a svodů za performance (hooker + summit) se auto chová divně :-(
Startuje normálně, volnoběh je normální, vytočit v P jde normálně ale jakmile jedu do většího kopce (bez závislosti na rychlosti), nebo dám plný plyn (od cca 100 km/hod )auto umírá,jako bych naopak pledál plynu pustil....až škytá a chcípá :-(
Vyčistil jsem vaničku v karburátoru, trysky a vzduch filtr a chystám se na palivový filtr. Ale zajímavá je ta souvislost, že to dělá až od určité rychlosti a až po určité době...jako by nestíhala pumpa, nebo plovák na karburátoru nestíhal doplňovat benzín.
Máte někdo nějaké nápady? Může to dělat automat? Pokud to jde vytočit v "P" ??
předem moc děkuji za odpovědi
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nepálí se ti kabely o svody? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Ahoj, na vytočení motoru na místě stačí trochu plynu a trochu paliva, takže to neříká nic o dodávce benzínu při plným výkonu. Zaměření se na dodávku benzínu zní jako dobrá cesta. |
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Nepálí se ti kabely o svody? Ano trochu, jsou svodům blízko, ale rozhodně nejsou propálené.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
může ti tam toho jít i moc.nestřílí to ?teda víc než občas vystřelí.
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:může ti tam toho jít i moc.nestřílí to ?teda víc než občas vystřelí. NN netřílí.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Mě tohle dělalo taky. Po pár vyjížďkách častějc a častějc, až sem jednou málem nedojel domů. Do kopce sem jel 60km/h a modlil sem se abych dojel. Následně sem čistil celej karbec a nakonec to vyřešilo dotažení filtru na palivo, kde se to přisávalo vzduch.
|
1 uživatel blahořečil Dědula za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Tak nějak určitě projdi celou palivovou soustavu, že to na nezakvaltovaným motoru nic nedělá nic neznamená , vem to od nádrže celou trasu a vyměň filtr plaiva buď to máš zanesený nebo jak píše mlaďoch tak to někde přisává valešnej vzduch po trase |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Podívej se taky na ty kabely po tmě. Pokud uvidíš jiskry, tak jsou špatný. Mě tohle dělalo loni, taky při větší zátěži to začalo vynechávat. Musel jsem dát kratší svíčky, nový kabely a tepelný chrániče. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
zkontroluj si take nastaveni predstihu, pokud je moc velkej tak se to preste tak projevuje ..
|
|
|
|
|
Tak vypadá že vyřešeno :-)
Zatěsnil jsem závity od přívodu paliva do housingu pal. filtru a vlastní housing pal. filtru také. Dále vyčistil a profoukl pal. filtr. Myslím, že to podsávalo vzduch.
Každopádně v plánu je carb,intake,cam,spark plugs a HEI...takže otázek s problémy budu mít ještě dost :-)
všem děkuji za odpovědi, musím říct, že jsem se vyskytoval na spoustě fór, ale toto je jedno z nejlepších (skoro jako honda-club :-))
|
3 uživatelů blahořečilo Krajda za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
O tom jsi snad pochyboval ? :)) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK