Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
no ono to neni až tak doladěný jak to přijde z fotky :) jinak myslíte že by ta převodovka mohla dělat blbosti díky tomu že se mi jeden magnet z vany přitáhnul nahoru na převodovku zustal zde a dělal to co umí-magnetoval?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To ale neni tvoje špajzka ne?
No myslim že to bordel dělat může, ale taky nemusí :-) Zase tak silnej ten magnet neni, ale v mozku pobíhají kuličky, tak to třeba mírný vliv mít mohlo. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
nene tohle je fotka z googlu. no já je teda asi oba vyndam ty magnety napustim ji a uvidim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Paráda, to bude trhat asfalt i s podložím :) Kluk je to šikovná |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Slušná machrovinka
|
|
|
|
|
Nebejt tý díry v kapotě asi bych do toho nešel. Ale Robertovi se to fakt povedlo takže já jsem spokojenej :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Joj0, dira nebo boule nebo aspon obrazek na kapote musi bejt. Moc pekny. Je funkcni nebo design? Ja mam na ctyrce jenom design ale bez ni bych Lorda asi taky nekoupil :-) |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
|
Otazka pro me nebo Sentinel? Ja jezdim furt, ale krome prejezd rt66 mi srazy nejak casove ani pracovne nevychazeji. I na te rt66 jsem byl jen na chvili na cumendu :-( U nas u Knina ted toho jezdi nejak hodne. Uz jsem okolo baraku videl dvojkovou a sestkovou corvettu, ferrari, cobru - vsechno behem dvou tydnu. Nevim, co se deje, ale kdyz jedu z prace, tak se vzdycky tesim, co zase potkam :-) |
|
|
|
|
|
áá koukám ten samej :) funkční to je důlek tamy byl kvůli vejšce filtru a ten kouká asi 2cm nad kapotu. víkendy jsou u mě tedka pasé dělám o víkendu 12cky :(
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Tyjo, hodně parádní věcička Hlavně je fajn, že to je i funknčí a ne jen pastva pro oko
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Hele tak me napadlo, kdyz by te po ceste naaahodou chytnul velkej slejvak nebude to vadit?
|
|
|
|
|
Nebude, a když jo, tak holt na chvilku zastaví. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
doufam ze brzo vyjedes
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Déšť by mohl namočit akorát kus filtru zepředu, takže maximálně trochu sníží výkon. Spíš je otázka, jestli tím bude vstupovat vzduch dovnitř, nebo bude proudit ven... Je to totiž v podtlakové oblasti obtékání kapoty, ale každopádně je to hezký. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Mám tam bavlněnej filtr.Přemejšlel jsem tam dál malou clonu aby to tlačilo vodu dolu uvidim.Kdyžtak si trošku lokne no :D Upraveno uživatelem pondělí 16. června 2014 15:30:14(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Jo kdysi jsem chtel birdovi opatrit scoop ale ted mam jiny plany :-))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Vizualne je to sani pekne, jen si take nejsem jisty jeho funkci. Tyhle veci se delaji proto, aby nasavaly studeny vsduch tedy o mensim objemu skrz karburator do valce kde je ho potom pro horeni vice. Tim, ze jsi udelal diru kolem filtru malou, tak ti to bude porad nasavat jen horky vzduch od motoru.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
|
Musel by udělat ještě hrnec kolem celýho filtru, aby ho oddělil od vnitřku. A pak by to fungovalo, ale stejně by něco ztrácel tlakově kvůli umístění a velikosti toho sání. |
|
|
|
|
já to chtěl jen kvůli tomu že jsem měl v kapotě důlek a Robert ten násos chtěl vyhodit a dal mi ho.Vepředu kouká tak 2-3cm nad kapotou vzadu je stejně.Horší než to bylo(zavřený pod kapotou s teplym vzduchem to nebude)ted se to bude aspon trochu míchat se studenym vzduchem.Dělal jsem to spíš že se mi to nevejde pod kapotu.Původně jsem plánoval tunel ael s tim by bylo daleko víc práce a znehodnotil bych kapotu(víc než ted)
|
|
|
|
|
Mě je jasný, proč to takhle vzniklo. Já bych to víc neřešil. Takhle umístěný sání měly některý auta z výroby a i výrobci přiznávali, že jde spíš o vzhled než funkčnost. |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Vsemu co bylo napsano rozumim. Jen jsem si rikal, kdyz uz jsi se do toho pustil, tak by to chtelo casem dotahnout do konce, aby to nebylo jen pekne , ale take funkcni.
|
|
|
|
|
Hejkal napsal:Jo kdysi jsem chtel birdovi opatrit scoop ale ted mam jiny plany :-)) Povidej, sver se nam ... |
|
|
|
|
|
Bandit2 napsal:Povidej, sver se nam ... Mno mám sání dobový na 4 komory tak to tam prdnu osadim edou, opravim lak a elektriku a prodám :-D A pak koupim čistokrevný T/A :-))
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK