Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
|
1 uživatel blahořečil Dědula za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
dalsi blazen do party vitam te a ad to jezdi
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Bezva, ať slouží. Zas nás snad bude na srazech víc. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
|
fik napsal:to je to od Martina ? Přesně tak, od Martina. Mimochodem už se na srazy těším. Doufám, že mě to v práci bude vycházet tak, abych se moch účastnit, protože v Jizbicích se mi to dost zalíbil
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nějaké plány s autem, nebo jen jezdit? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Nějaké plány s autem, nebo jen jezdit? Tak v první řadě jezdit a jezdit a průběžně se v tom hrabat a přetvářet k obrazu svému Nejsem v opravách a úpravách aut moc zběhlej, takže v první řadě se musím rozkoukat co a jak a průběžně řešit to, na co přijdu. MartinG napsal:Aloha Dědku :) Servus Martine :)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Good, taky co s tim autem dělat jinýho žejo :-) A máš nějaké představy o tom, jak by mělo vypadat? Jsem zvědavej co |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Prásknu Vám tajemství, Dědula není dědula :) takže asi klidně tykat a žádný ohledy na důchodce :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
xjohny napsal:Good, taky co s tim autem dělat jinýho žejo :-) A máš nějaké představy o tom, jak by mělo vypadat? Jsem zvědavej co Tak co se otázky vzhledu týče, tak zatím nechám jak to je. Spíš sem myslel dodělání schránky u spolujezdce, dodělání sytiče, kompletace stínítek, přetěsnění příruby na motoru od hadice od chladiče, výměna hadiček k benzínový pumpě atd. Postupně se s tím autem seznamuju a pokukuju, co kde dodělat a udělat ;-) MartinG napsal:Prásknu Vám tajemství, Dědula není dědula :) takže asi klidně tykat a žádný ohledy na důchodce :) Jo, máš pravdu, nejsem Dědula, ale sem Dědek - od narození
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Vítám tě v klubu benzínových fanatiků. Máš ho pěknýho (Camaráda) |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Taky tě vítám :) pěknej kousek. Napiš mi na mejla pošlu ti klidně půlku dokumentace co mám k autu :) 300 stránek druhou pulku jsem zatim línej kopírovat
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
|
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
asi máš plnej mejl vracej si mi zpátky :)
|
|
|
|
|
Tak pánové, ve středu, při přihlašení auta na veteránské značky mě Odbor Dopravy velice překvapil. Když sem přišel, přivítal mě velmi nepříjemnej pán. Na otázku, kdy značky budou odpověděl: "nevím, nejsem schopnej říct, tejden, možná až po dovolený". Takže sem odcházel docela rozladěnej, náladu mě ale zpravil hned ve čtvrtek jiný pán, který mi zdělil, že doklady jsou vyřízené a můžu si je vyzvednout. Takže díky Odboru Dopravy v Jihlavě a jejich rychlosti sem od pátku už projel 1 a 1/2 nádrže a můžu si zase užívat parádních chvil za volantem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jo, je to moc pěkný auto, ale stejně budu prudit :-D Ten zadek bych dal mííírně níž |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To není tím, že by měl prdel moc vysoko ale předek je nízko, na předku má podle mě 14tky kola a nízkej profil proto to proti zadku nepůsobí vyváženě |
|
|
|
|
Jak říká Martin, na předku 14tky, 235/60. Celkem mě to sere, ale nový ráfky+gumy kvůli tomu kupovat nebudu:-D Ani mě to neštve po vzhledový stránce, jako z hlediska sehnatelnosti tohohle rozměru gum
|
|
|
|
|
14" Pneu 235/60 BF Goodrich Kód výrobku: BFG-79644 3 802 Kč
sehnat jdou |
|
|
|
|
Ajo, dokonce i v českým e-shopu, sice sou na objednávku, ale sou tam. Díky moc, našel sem je ale až podle objednacího čísla, podle rozměru sem nenašel nic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hm to je pak blbý. Já měl taky kombo 14-15 a vypadalo to fakt jak když to někdo vzteky nakopnul :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK