Kategorie: Prodal Forda
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 3-krát v 1 příspěvcích
|
Ahoj hoši, opět se na Vás obracím s prosbou o radu. Po výměně karburátoru, sání a rozdělovače motor startuje a jde normálně za plynem, ALE nedokážu pohnout s autem. Zařadím D a to klasické cuknutí tam není a auto se ani nehne, a to ani po přidání plynu. Stejně tak jakýkoliv jiný stupeň. Hint: Nepodařilo se mi napojit kickdown cable. Může to mít souvislost? Nebo je to hydro měnič? že nezvládne takový "krouťák" od nových dílů? Díky za jakoukoliv radu a pomoc.. Upraveno uživatelem neděle 21. prosince 2014 15:16:05(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
No hele aby si na tom nebyl jako já . Já idiot neměl s automatem absolutně žádnou zkušenost a měřil sem hladinu oleje v převodovce na stojícím motoru.jakmile sem nastartoval tak řadim tam i zpátky a nic.po cvičným vyndání a polorozebrání špajzu sem nic nenašel hodil ji zpátky do auta a prd.Po telefonické konzultaci se znalým člověkem mi vysvětlil jakej sem trouba nalil sem olej tak jak se patří a převodovka řadila krásně.
|
1 uživatel blahořečil holanuvstatek za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Já sem právě nic s převodovkou nedělal. Oleje je tam dost a auto stálo v garáži od zaparkování po dnešní start a bez "loužičky"
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Upgradem dílů to určitě není :-)
- zkontroluj prvně na hladinu kapaliny v převodovce př zahřátém motoru, nejprve zahřát motor a potom prořadit skrz všechny kvalty. Nepřilévej do maxima, protože když se zahřeje převodovka na pracovní teplotu, tak ještě hladina mírně vzroste. - kickdown souvislost nemá, ten je potřeba jen při plnym plynu pro podřazení - Podívej se, jestli je zapojená trubička nebo hadička s podtlakem co vede do převodovky. Většinou bývá zastrčená v sání za karburátorem. Bez ní ti auto nebude řadit - když řadíš, hýbe se volič dole u vany automatu? |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Karbec snad nemá vliv na to , že se auto nezakvaltuje, jako první jdi po lanku os schifteru a zkontroluj jestli ti vexluje s převodovkou |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
bez podtlaku prej neradi a muzes vexlovat jak chces ale jen jsem slysel
|
|
|
|
|
Tak nejspíše vyřešeno.... Měli jste pravdu bylo to nízkou hladinou kapaliny v převodovce. Ale nedokážu si vysvětlit kam se ztratila a to mě docela trápí. Na podlaze ani flíček za ty dva měsíce co auto stálo a přitom sem dolil 1,5l a někdy v září sem hladinu kontroloval a byla OK. Každopádně díky.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Možnosti úniku jsou: - netěsností převodovky, ale to jsi vyloučil - motor odsává skrze podtlakovou trubičku (závada), ale to jedině když běží. A taky by to dost hulilo. Stačí se podívat jestli neni uvnitř zamaštěná. - vnitřní díra v chladiči. Voda by pak byla kontaminovaná olejem. Zní to katastroficky, ale podle mě to tvůj případ není. Třeba ta hladina byla vždycky nízká a projevilo se to až po delším stání. Mně to udělalo to samý první jaro, ale to mi olej trošku utíkal kolem vany. Upraveno uživatelem pátek 2. ledna 2015 11:40:04(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK