Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Mě to dělalo, jak je ta sešroubovaná hokejka na kostru |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
A odpojovač tam máš Martine? Kouknu ještě na tu hokejku teda Napsal: MartinG Mě to dělalo, jak je ta sešroubovaná hokejka na kostru
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Mam odpojovač a jak jsem psal měl jsem to zoxidovaný v tom spoji na tý hokejce, rozebrat odrbat dát ještě nějakej spray na kontaky a sešroubovat, mě to startovalo ale občas mi starter jen ťuknul a nic mrtvo |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
|
Tak teď sem vylez z pod auta. Doloval jsem ven ocas převodovky. K mému nemilému zjištění kdosi, kdo se hrabal v převodovce, tak nahradil těsnění silikonem. Takže následovala půlhodinová operace odtrhávání silikonu tak, abych něco nezkurvil. A teď nastává otázka, jestli splašit origo těsnění, nebo to zase dát na silikon, nebo kdyby se mě podařil sehnat nějakej o-kroužek, zda by to vydržel Tak čekám cenné rady
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
no ja bych resil silikon na zkousku difu a nasledne sehnal o krouzek nebo ho rovnou kup a mas pokoj
|
|
|
|
|
Zejtra zkusim nějaký těsnění sehnat, ten silikon mě přijde jako hrozná sračka Jo a z toho vocasu převodovky mě vyteklo cca tak 0,6l + co sem nepochytal A začínám móóóc závidět lidem, co maj jámu
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Zkus sehnat, nebo by měl být na ebayi přímo O-kroužek na TH350. Mělo by to stát prd. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak mám krásnej O-kroužek a za krásných 36Kč A právě jsem dostal hrušku s věncem, zítra, bo pozítří dorazí diff, takže se konečně dostane na zlatý hřeb
|
|
|
|
|
Takže hodnocení mojí poslední práce: 1) výměna alternátoru-paráda, konečně to zase dobíjí, svítí, bliká a fouká jak má 2)výměna řemenic-házení řemenic odstraněno, ale než se ty nový ojedou, tak nevím, esli se z toho hvizdu nezblázním 3)převod 3,23 a samosvornej diferenciál-kdo nemá, doporučuju. Je to úplně jiný auto a pouze 4 km projížďka mě přesvědčila o skrytým potenciálu auta Už aby bylo po tý zkur.... zimě , chci jezdit! Malý hučení diffu od nějakejch 60km/hod, ale nic hroznýho, ještě uvidim co to bude dělat po zajetí 4) výměna koleček na převodovce za kombinaci 9/20 ukazuje o cca 5-6km/hod více Teď už se konečně snad dostanu na tu výměnu žárovky, která mě od loňska nesvítí
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Starej a novej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kde jsi kupoval kolečka a jaký podel se o odkaz, a je na to nějaká kalkulačka ?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Co stál samosvor bez převodu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Já samosvor mam a dík za odkazy měl bych tam dát asi to samý co ty protože máme stejný sestavení a to i kola, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak nová kolesa na autě, přechod z 14" na 15" je znatelnej, mám z toho radost Nový a starý: A kola v podběhu:
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Parada |
|
|
|
|
|
Jelikož se blíží příznivější zitřky ohledně podmínek k ježdění, vydal jsem se zkontrolovat Camaro, jak na tom je. A k mému úžasu Zřejmě chytlo nějakou zákeřnou nemoc, která se projevila formou nádoru na haupně Po odkrytí jsem si oddychl, že diagnóza nebude tak zlá a Cámo bude dál vesele brázdit naše silnice Pokud se zítřejší předpověď vyplní, tak vzhůru na nejbližší benzínku, zajedu diff, vyměnim olej a příprava na sezónu je ve finiši
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Kašlat na ně, filtr je přefiltruje. Navíc za chvíli dorazí omyvatelný K&N, takže no stress
|
|
|
|
|
hmmm tak doufam ze to uvidim brzo na vlastni oci a parkuju dal od tebe abych tu nemoc nechytil taky
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Některé choroby jsou posilující. Tahle mezi ně určitě patří. Tak že
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK