Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Je tam ještě http://www.specialservic...dex.php?content=kontakty , neznám je, není to doporučení. S AMHK byli lidi typicky spokojení, ale cena i u dovozu dílů šla natolik nahoru, že už je skoro jedno, jestli to pošleš letecky přímo z obchodu nebo přes ně, bohužel. Tak třeba je to u aut podobný. Samotná cesta přes moře by měla být kolem $1500, ale k tomu daně a tak... Občas něco vozil Bob_Ash (je na usmotors), ten nějaký kontakty v US má a provizi snad menší. |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Special Services, Radka znám, můžu doporučit |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Napsal: Tomáš To Jirka_Z28:
Ahoj, samozřejmě mám vysněné Camaro Z28 s motorem 383 stroker a převodovkou 700r4, se všemi možnými vychytávkami, které trhá asfalt 😍 V US známé moc nemám, ne takové, kterým můžu 100% věřit, tak jsem telefonoval do AMHK panu Hvězdovi a byl jsem velmi překvapen, že chce za dovoz veteránu z Floridy ( kde má myslím příbuzné ) 150tis a to je ještě bez jeho provize. Kdybych nevěděl přes jakou firmu to vozí v kontajneru a jaké poplatky jsou s tím spojené, tak bych mu to v tom telefonu jak byl přesvědčivý i uvěřil. Tak jsem mu slušně poděkoval a myslel si svoje. Druhý kdo v HK tahá auta je R.S.Car v Bříze a tomu budu volat v pondělí a doufám, že cena za dovoz bude přijatelnější. Také jsem se ptal v servisu u bazaru při výjezdu z Chrudimi na dovoz veteránu a tam mi řekl ( asi majitel ) třetinu ceny než p. Hvězda. Neznáte je tam někdo? O nikom jiném v HK nevim, myslel jsi ještě někoho? Dík Tomáš
RS CAR NIKDY NIKDY NIKDY !!! a ještě jednu NIKDY, většího z-m-r-d-a jsem za dlouho dobu nepotkal, nejen to že mi z-k-u-r-v-i-l auto ale ještě se schovával jak malej zmetek a tak znova, NIKDY !!!! Luboš je podvraťák co naslibuje a pak se ho nedovoláš, všechno jen zejtra a bude a sorry bude to stat 2 x tolik a jejda zkurvili jsme Vam motor ale nebojte když si to zaplatíte tak Vám to opravíme. Jejada no máte to opravený , že to nestartuje? to je normální co by jste chtěl... atd atd zmetek, podvraťák, NIKDY => Radek Macál ANO X Luboš ->NIKDY, ani potkat Upraveno uživatelem neděle 24. ledna 2016 18:36:34(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Ty jsi se nějak rozvášnil.Já s tvojí postavou bych s ním vytřel podlahu.
|
|
|
|
|
Nebylo od toho daleko, protože takovyhohle hajzla potkat, to ti nadzvedne mandle, ještě jsem s nim ale neskončil |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Jedině Radka Macala .... super člověk |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
Jasně známe ho oba :) nebo si od něj teď vem ty boží Mopary co dovezl :) |
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
Tak jsem mluvil s Radkem M. a jsem mile překvapen. Je pravda, že cena za přivezeni auta by mohla být o trochu menší, ale mám rád, když mi někdo rozkryje karty a jedná na rovinu. Tak uvidíme, zkusim v US něco najít, kdyby jste věděli o hezkém Camaru pošlete odkaz. Dík
|
|
|
|
|
Hledej, je jich tam dost, tohle za tebe nikdo nevybere |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Díky za odkazy, pokud ještě někdo víte o stránkách nebo o aukcích, kde jsou hezká Camara r.v.79-81 tak prosím napište.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Ještě by to chtělo doplnit v jaký cenový relaci auto sháníš.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
za me to prvni ale nevidim vnitrek jsou to vsechno bastly najdi si original ne tuning kola si das podle sebe jinak me vyhovuje automat a nemusim targu vecinou do ni tece a klimu nepotrebuju vaha navic ja bych volil z28 v originalu jestli najdes a hlavne origo vnitrek
|
|
|
|
|
Žádnej bastl, a do tagy neteče :) pokud máš OK těsnění, kdo Targu nemá pak brečí když vidí jak sundáváme střechy v létě :))) A taky počítej s tím, že na tom musíš udělat testace, takže extrém bastl bude mít problém a nedostane papíry a můžeš se s ním fotit akorát tak na stříbroši |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Z28, manuál a targa jsou věci, který u těhle aut zvedaj hodnotu a čím to auto bude starší, tak to bude mít větší vliv. Na druhou stranu to znamená, že za stejný peníze můžeš koupit auto, který něco z toho nemá ve znatelně lepším stavu. Manuál je dost málo rozšířenej a tím bude mít větší vliv na cenu. Navíc to znamená i případný větší starosti s díly. U targy je to, jak psal Martin (počítat s koupí novýho těsnění). Za mě targu rozhodně ano. Z28 se liší hlavně opticky, takže se musíš rozhodnout, jestli chceš dravější nebo uhlazený vzhled. Co největší originalita je samozřejmě výhoda. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Za mě raději vše origo, tím neříkám, že tak musí vypadat i výkon motoru, dovnitř nikdo neuvidí :) Ale i při té štvanici, která se díky nové STK na nás řidiče rozpoutala bych měl celkem strach, kdy dojde na veterány a pak to nebude pěkné... Chci si ušetřit starosti a snad i peníze (ty raději narvu do benzínu).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
1 uživatel blahořečil fik za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pravdu díš, v Německu bude lepší výběr, navíc teď je dolar k euru téměř 1:1 a odpadá velká platba za dopravu, clo, dph. Určitě bych hledal v Evropě, dvojkových Camar tu jsou mraky a krásnější než ty vykuněný z ameriky. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK