Kategorie: Prodal Forda
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Zdravím všechny nadšence vozů s duší. Po dlouhé době jsem si splnil svůj sen a pořídil letos v květnu zlobivé děťátko. K mému údivu jsem tím potěšil i mého pětiletého synka, který se chce každý den podívat do garáže. Hledání bylo dlouhé. Chtěl jsem vysloveně manuál, pár jsem jich našel a rozhodl se. Auto jsem přivezl z Polska, část repasování proběhlo ještě v USA(tato práce je i vcelku dobře odvedená, zbytek byl dodělán v Polsku(takže se odstraňují drobné nedodělky, hrubý nedostatky - přetažení všech šroubů asi neměli klíče a pak výměna věcí, které jsem chtěl já měnit), ale už to skoro vše je. Ale i přesto vše jsem stále nadšen a vždy odcházím z garáže s úsměvem. Přírůstkem je : Camaro Z28 1973(vyrobeno konec 72 do provozu 73), motor V8 400cui 6,5l(pokud nedošlo k výměně, mají tam být kované písty+ ostré vačky), 290PS(když bylo nové), 380Nm. Převodovka 4kvalt manuál. Rovnou chci poděkovat za odpovědi na mé dotazy, které jsem pokládal zde na fóru. Upraveno uživatelem sobota 20. srpna 2016 10:33:01(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
1 uživatel blahořečil Z28 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Boží Závidím :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Krásný, čučim na to od půl osmý v mezičasech v práci a nemůžu se vynadívat A jaké věci jsou na plánu měnit?:) Co ten manuál, jak se s tím řadí, když to má na 1 a 2 kvalt tu pojistku, nezapomínáš ji vytáhnout?:)) A na co je to červený tlačítko na volantu?
|
|
|
|
|
Děkuji :-) xjohny : já smekám klobouk před tebou, jak jsi vzal renovaci do posledního šroubku a rozebrání vozu :-) Dědula : Nejdříve jsem byl v rozpacích z toho řazení, ale už si zvykám, na zvedání zatím nezapomínám, ale neutrál je loterie zda tam je nebo ne. Červené tlačítko byla příprava od Poláků na dusík. Měnil jsem brzdový válec plus desky a pakny. Dnes budu měnit řídící tyč(kameny v kloboučku jsou total. To hlavní teď pro mě je, vrácení mechanické benzínové pumpy a poladit motor. A odstranit drobnosti které nehoří , ale člověka rozčilují :-D . Některé věci sice nebylo nutné měnit teď hned(mohlo počkat rok nebo dva), ale bude jezdit i synček se mnou, tak abych měl klid na duši.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Zatim nic nesmekej, rozebrat to umí každej :-) Teprve až přijde na věc skládání, to bude čelenž.
Teda koukám byla to pšonská bestie :-D Nevíš jestli je ten motor dělanej? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Registrován: 04.05.2013(UTC) Zpráv: 41 Bydliště: Žďár nad Sázavou
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Zdar kde to bude k vidění naživo?
|
|
|
|
|
ještě jednoiu dík. Robert,holanuvstatek: rád přijedu na nějaké srazy které máte. Jen se obávám, že letos provětrám auto jen kolem komína na Karlovarsku.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Zima uteče mezitím se na autech mákne a někde to očumíme naživo tenhle model co máš je pro mě nejhezčí kamaro co se kdy dělalo.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Nádhera, nepojedeš do pivodaru v Plasech?
|
|
|
|
|
Blackwid: děkuji, rád bych jel, ale bojuju s brzdama na zadku a bohužel to asi nestihnu dát do kupy. Ale určitě se potkáme někde ve Varech, jsem ze Sokolova.
Tvrdost zadních tlumičů mám možnost regulovat přifoukáním vzduchu, nevíte zda to už bylo i v tom 73roce? Bohužel na tlumičích je jen vyraženo Mexico.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
|
To budou dodělávky hi-jackery, máme je tam kvůli "salámům" aby ti neškrtaly gumy o blatníky
|
|
|
|
|
Nebo komponzace unavených lisťáků. Z fabriky to měly snad jedině El-Camina a možná i jiný auta co vozej větší náklad. Ale nevím jistě. Camara určitě ne. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Nádherný auto, taky ho rád někdy uvidím naživo. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Jak to forum vždycky ožije, když přijde nový pěkný auto. To je úplně stejný jako když do hospody přijde ženská :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To je úplně stejný jako když do hospody přijde ženská :-D ......... nová, pěkná:-D
|
|
|
|
|
Tak samozřejmě, možná by bylo lepší napsat, to je jako když na VŠ přednášku o programování přijde ženská :-)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
... a když je poznat, že je to ženská :) |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
áá konečně taky někdo v okolí :-D já jsem z chebu a v sokolově pracuju :-D
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
No jo ožilo, všichni ležijó pod autama a spravujou. Jedinej předseda neleží, ale opravuje auto vestoje, protože si ho vopřel o zídku naštorc :D |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
je to spíš jako ženská s pihou :-D , několik drobných vad na kráse tam jsou a i na laku. Hejkal: tak to je paráda, aspon cesty kolem komína nebudu dělat sám xjohny to dělá dobřě, že si nelehá pod auto a dělá to ve stoje, předevčírem jsem se ohnul pod auto a ruplo mi v zádech a lezu jak p....á bělice :-D
|
|
|
|
|
Tak jeden z větších problémů odstraněn a to zadní brzdy. Teď nechat udělat předstih a poladit karburátor. Už toho moc asi nestihnu najezdit, ale o to víc se těším na příští rok. Přes zimu chci vyměnit zadní pera(jedna strana je unavená víc a nechat je vyhamrovat asi nemá cenu), pak výměna simeringu na zadní nápravě aby neprosakoval olej z diferáku. Pokud by někdo chtěl nerezový ochranný oplet na hadice od benzínu, tak písněte mám toho víc.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK