Kategorie: Prodal Forda
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
benzin jde až do karbece dobře, při nenastartovaným motoru když přidám plyn tak do komory vstříkne benzín. Svíčky jsem dal nové a je to stejné. proměřování kabelů se dělalo dnes a jsou v pořádku, pak tedy že by něco blblo na el.zapalování nebo zda na tomá vliv i ten předstih? Upraveno uživatelem úterý 13. září 2016 21:31:40(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Máš kladívko nebo bezkontakt?
|
|
|
|
|
Bezkontakt MSD. Tajně doufám , že to je kvůli špatnému předstihu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jj to je pravda. Hledám v okolí Karlových Varů, ale je to jako hledat jehlu v kupce sena.
|
|
|
|
|
tak jsem sundal palec a pod ním mám jednu velku lišku. musím to vyčistit a promazat, odstředivá spojka zůstane vyset kdyz sní pohnu rukou. a koukal jsem že tam nemám vůbec toto https://www.summitracing.com/int/parts/msd-5596/overview/asi rovnou osadím i nové víko rozdělovače, palec, kabely ke svíčkám(jen tam teď mám 8,8mm) dám tam 8,5mm a asi možná i tu spojku v rozdělovači.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To bys ale měl dát novější typ rozdělovače ne? Tyhle starší ještě ty moduly asi neměly. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Zatím vyčistím tento a nechám ho tam(když bude bez nějaké vůle která tam byt nema), když to bude makat. Na ten modul jsem se jen ptal z důvodu zda někdo něco nevydal a nepredelal, protože misto s dirama pro šrouby tam je, kam by asi jinak ten modul patřil. Když bych dával někdy nový rozdělovač tak zapojení kabelu vůči te červené škatulce MSD (6al) je stejne?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Neznám, ale asi bych se na červenou škatulku vyprdnul. Neni v tom zásadní rozdíl a rychlý motory jezdí i na klasickou koncepci rozdělovače s cívkou uvnitř. Jen můj osobní názor. Pokud ji tam teda už máš, tak snad zapojení stejné, ale nevím. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tou klasickou koncepci myslíš rozdělovač s kladívkem? Na tom mém je to celé predelane na to bezkontaktní zapalování od MSD . Vrarit to zpět na klasiku, tak bych musel koupit rozdělovač a předělat nějak zpět elektriku k tomu. Tim 6al jsem myslel toto http://https://www.summitracing...parts/msd-6425/overview/
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 25.07.2010(UTC) Zpráv: 136 Bydliště: zlin
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Ještě se vracím k té pumpě.. Já mám na Camaru něco jako podávací pumpu do mechanické pumpy. Mělo by to pomáhat podávat benzín, když auto dlouho stojí. Přidal jsem tam vypínač a normálně to vůbec nepotřebuju, ale když dlouho parkuju, nechám chvíli vrčet..
Takový zajímavý mix elektrické a mechanické pumpy.. Máte taky někdo?
|
Chevrolet Camaro Z28 87 V8 5.0 Chevrolet Camaro 3.8 00 V6 Pontiac Fiero 2M4 86 V6 3.1 GMC Tioga Fleetwood 79 V8 5.7 Chrysler Voyager 98 3.3
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
já mám manuální alternativu - když auto dlouho stojí, naleju mu trochu benzínu přímo do karbce :) Stačí to na těch pár sekund, než si motor natáhne benzín pumpou. |
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
|
Já mám to samý klasický podávací čerpadlo v nádrži na vypínač a mechamickou pumpu na motoru,pozůstatek vstřikování.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK