Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Tak jako nekterym z vas se Chevy v garazi rozmnozuji, tak i u me doslo k teto radostne udalosti. Predstavuji Vam novy prirustek Chevy K1500 Silverado. Nenechte se zmast dobre vypadajicim exterierem pod nim se skryva rada problemu. Volant se protaci na tisicihranu u prevodovky riseni, desticky na prednich kolech se nevraci, v zadnich bubnech nejsou pakny, ma to jen LPG bez benzinove nadrze, nejdou blinkry, cele vyfukove potrubi je po smrti. To jsou jen zakladni a pri jizde zivot ohrozujici nedostatky. Ale je to 5,7 a ma Stepside Bed. Cena byla primerena, takze je zde misto pro tuning. Za pripadne gratulace/soustrast predem dekuji. http://img9.rajce.idnes....86f1b/images/C1500-1.jpgUpraveno moderátorem úterý 28. května 2013 20:24:00(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Těbuch, krásnej A jakým směrem to chceš posunout? Offroad nebo lowering kit? :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Je to 4x4 takze offroad. Bude to neco uplne jineho nez je Camaro. Neviš proč se obrazek nezobrazil?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
ja gratuluju ja poridil v takovymhle stavu pred 14ti dny suburbana.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Ten odkaz nekončil příponou jpg. Ale když jsem to opravil, tak byl ten obrázek moc veliké, tak jsem to nakonec nechal jako obyč odkaz |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 21.05.2014(UTC) Zpráv: 21 Bydliště: okr. Tachov
|
Cestovatel: Ahoj, máš to pěkný :). Co na tom máš za rozměr pneumatik ? Já mam 245/75R16, což na tom vypadá trochu divně.
|
|
|
|
|
Kola jsou BF Goodrich 33-12,5 R15 All Terrain= průměr 838, šířka 317, Ráfek R15
|
|
|
|
|
Pánové můžete mi někdo poradit jak identifikovat převodovku? Podle katalogu LMC Truck by to mohla být TH 700R4 ale i 4L6OE. Identifikace podle tvaru vany a počtu šroubů. Když jsem vznesl dotaz jestli je na převodovce nějaký popis, který jednoznačně identifikuje typ, tak odpověď byla ať se zeptám v lokálním servisu :-)
|
|
|
|
|
http://www.chevelles.com.../showthread.php?t=281882Na bellhousingu, tam kde ústí "dipstick tube" by měl být RPO kód, potom se to liší takto: MD8 correlates to a 700R4/4L60 M30 would be a 4L60E Vypadá to, že první generace 4L60 jsou na drobnosti shodný s 700R4. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Díky podívám se na to jestli tam něco najdu.
|
|
|
|
|
Pánové nemáte někdo navíc "O" kroužky na ventily? Pokud jsem se špatně vyjádřil jedná se o kroužek, který je v zápichu ventilového dříku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silverado vrčí a chybí dodělat drobnosti. Mezi ně patří výměna náplní. V Service Manualu jsem našel pro rozvodovku DEXRON II Automatic Transmission Fluid. Nezbývá než tomu věřit, ale zdá se mi, že je na rozvodovku řídkej. Má někdo na to nějaký názor?
|
1 uživatel blahořečil Cestovatel za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Můžeš to tam dát. GM často uvádí "GM power steering fluid" a když kolem toho zkoumáš, tak se dočteš že to splňuje Dexron. Já jsem to teď taky měnil v Avalnčoj ale byl mi doporučen nějaký zelený olej určený přímo do řízení. Řídký je taky dost. Myslim si, že kromě barvy a jiných aditiv / stabilizátorů se ty oleje moc lišit nebudou. Ovšem ještě jsem s tím nejel, tak nevim :-)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Diky za info. Do převodovky řízení jsem použil to samé co do aut. převodovky. Můj dotaz byl na Transfer Case, tedy to co připojuje přední náhon k trvalému zadnímu.
|
|
|
|
|
Aha pardon. Co je to za typ? Měl by na ní být nějaký štítek s označením modelu NPxxx... EDIT: Našel jsem, že se tam například dávala NP205. Já si myslim, že to snese cokoliv, jsou tam jen zubatý kola, takže jako manuální převodovka. Upraveno uživatelem středa 10. ledna 2018 11:58:01(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Proto mě překvapilo, že je tam podle servisního manualu stejný nolej jako do aut. převodovky, který je hodně řídký.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
i do manuálních převodovek v camarech některých ročníků podle manuálu patří dexron, takže asi ok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chci koupit masku chladiče. Na výber je leštěný hliník a ABS plast chromovaný ten byl originál a je o cca 30% dražší než hliník. Má někdo zkušenost s hliníkem?
|
|
|
|
|
Já akorát s takovým co se prodává jako tuningová mřížka před masku. Hliník ti podle mě zčerná (zkoroduje), chrom na plastu začne časem hnít, ale možná vydrží déle.
Obojí samozřejěm za předpokladu, že se s tím jezdí celý rok. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Aby jsme Robertovi neblokovali jeho oprávněně obdivné příspěvky. Oleje je dost. Stalo se to v lakovně kam jsem Silverado odvezl a vše fungovalo. Když tam s ním šíbovali tak přestalo couvat. Tak ani neznám okolnosti a příznaky když k tomu došlo. Rozeberu desku se šoupátky jestli tam není něco zablokováno a uvidí. Jinak v lakovně to bylo sedm měsíců Tak všem co jdou do laku držím palce.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Možná máš v něčem pravdu, ale tohle není ten případ. Hlavně šlo o to, že to pořad odkládali, než že by tam bylo hodně práce. Obecně, každá práce má svoji cenu a řemeslník by neměl předat špatnou práci, protože je to jeho vizitka. Že to někteří dělají je jiná. Potom si ale nemůžou stěžovat na reklamace.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK