Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Tě péro sombréro .... neřešil jste už někdo zapojeni elektrického větráku a jeho "obsluhu" přes rele? Nevím zda jej ovládat přes klasickou jednotku zašroubovanou do bloku motoru nebo do probe (tyčinka v radiatoru). A také zda koupit regulovatelný nebo klasicky který zapne xx a vypne v xx. |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Zduř. Relátko bych ovládal spíš už nějakou elektronikou s čidlem, kde nastavíš teplotu anebo elektrickej termostat s nějakou vyšší teplotou. Taky to mám přes relátko a to relátko mi spíná elektrickej termostat (prý dobře pasujou z Favorita, protože vydrží výkon na přímé připojení sahary bez relátka), co spíná při nějakejch 85°C (možná trochu víc) a docela mi vadí, když v podstatě pořád jede sahara, jelikož termostat otvírá až při vyšší teplotě. Co jsem vyčetl z řídící jednotky 3rd gen F-Body V6, tak sahara spíná až při 104.5°C, což dává smysl, že sahara spíná později po otevření termostatu, ať se sahara zbytečně nespíná, když se to uchladí rychlejší jízdou. V podstatě záleží, kdy se ti otvírá termostat chlazení a o nějakou vyšší teplotu (10°C?) by měla spínat sahara. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Robert tam má e-fan a myslim že má teplotní čidlo v horní hadici chladiče. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
tak ja jdu do tohodle a vemu probe jelikož mě odpadne vedeni kabeláže od motoru Budliky budliky tady |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK