Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Napsal: Jí Mám dotaz na Laďu. B&M Ratchet Shifter... Chci si ho také pořídit - ten smý co máš ty a potřeboval bych o něm nějaké informace. Jan instalace, funkce, cena i s dopravou a tak. Chci si ho pořídit kvůli sekvenci. Takže předpokládám že to funguje nějak takhle... No instalace je vcelku jednoduchá, akorát je to trochu nedotažené dokonce..tedy ten shifter samotný je bez chyby, ale věci kolem..třeba volič polohy zařazení, tedy ten ukazatel, je tam natažený přes lanko, které se mě už zkroutilo a nefunguje (fungovat ani nemusí, protože to řazení je tak přesné, že víš co jsi zařadil), dodávaný kabel k tomu je příliš dlouhý a zadrhl se mě, takže jsem ho dal na zkrácení a promazání vnitřku... to stejné platí i to Quicksilver, tam je to obdobné... cena rozumná 195$ ale dopravu neřeknu, objednával jsem spoustu dalších věcí, ale nic hrozného to nebude..tento týden bych chtěl udělat nějakou testovací jízdu a udělám video, jak to řadí, pak to sem dám...borci z nasty si pochvalují i Hurst quarterstick, taky prý dobrá věc...stejně Jířo, až udělám motor, tak si řeknu, ta automatická převodovka je na prd a dopadne to tak, že budu předělávat na manuála:-) a to se vsadím, že to tak fakt bude, teď dělám ještě podvozek, takže stabilita bude lepší, řazení o něco také, ale asi to furt nebude ono... Upraveno moderátorem neděle 13. prosince 2009 19:12:56(UTC)
| Důvod úpravy: - |