Kategorie: Prodal Forda
|
Ahoj, poprosim majitele Camara o rady, idealne prosim odpovedi pro prehlednost tez bodove.
Konkretne se jedna o Camaro 6,2 2019 10kvalt aut US verze
1) Reset oleje - vymenil jsem si olej, ale nemohu najit resetovani oleje, dival jsem se na youtube a na vsech videich je v rolovani v sekci Info na displeji okno se stavem oleje, ja ho tam nemam nikde, vsechno sedi jen okno s olejem chybi. Da se to nejak aktivovat, pripadne jak nastavim novy olej po vymene? Nyni mi jen naskakuje hlaska CHANGE ENGINE OIL SOON
2) Na aute jsou nova kola s gumama, ale sviti mi porad kontrolka tlaku. Prodavajici nemec mi rekl, ze to bohuzel nestihli sparovat s novyma kolama, ale ze staci prijit do jakehokoli pneuservisu a tam mi to pres pocitac nastavi. Na miste jsem to neresil, protoze na kazdym aute jsem si proste zastavil, vyresetoval a nastavilo se to jizdou samo, ale tady to nemuzu najit. Poradite mi prosim, kde v Praze a okoli by mi to sparovali s kolama?
3) Po nastartovani mi sviti hlaska: YOU ARE DRIVER 3 FOR MEMORY FEATURES. Prosim o vysvetleni, co to znamena a jak s tim pryc.
4) Umi nekdo dat co auta cestinu nebo doporuci?
5) Da se nejak upgradnout radio, aby umelo ladit i sude stanice?
Predem moc dekuji za odpovedi.P.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Obávám se, že jsi tady úplně špatně. Nejmodernější, co se tady řešilo, bylo, když měl předseda čtverkový Camaro :) |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Napsal: Petan - 2SS Ahoj, poprosim majitele Camara o rady, idealne prosim odpovedi pro prehlednost tez bodove.
Konkretne se jedna o Camaro 6,2 2019 10kvalt aut US verze
1) Reset oleje - vymenil jsem si olej, ale nemohu najit resetovani oleje, dival jsem se na youtube a na vsech videich je v rolovani v sekci Info na displeji okno se stavem oleje, ja ho tam nemam nikde, vsechno sedi jen okno s olejem chybi. Da se to nejak aktivovat, pripadne jak nastavim novy olej po vymene? Nyni mi jen naskakuje hlaska CHANGE ENGINE OIL SOON
2) Na aute jsou nova kola s gumama, ale sviti mi porad kontrolka tlaku. Prodavajici nemec mi rekl, ze to bohuzel nestihli sparovat s novyma kolama, ale ze staci prijit do jakehokoli pneuservisu a tam mi to pres pocitac nastavi. Na miste jsem to neresil, protoze na kazdym aute jsem si proste zastavil, vyresetoval a nastavilo se to jizdou samo, ale tady to nemuzu najit. Poradite mi prosim, kde v Praze a okoli by mi to sparovali s kolama?
3) Po nastartovani mi sviti hlaska: YOU ARE DRIVER 3 FOR MEMORY FEATURES. Prosim o vysvetleni, co to znamena a jak s tim pryc.
4) Umi nekdo dat co auta cestinu nebo doporuci?
5) Da se nejak upgradnout radio, aby umelo ladit i sude stanice?
Predem moc dekuji za odpovedi.P. servis Praha https://www.atst.cz/
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK