Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Ahoj, ahoj, frčíte někdo? V sobotu bych se měl ukázat, i když asi neamerikou, zatím to vidím spíš, že je chuť na bumbání, takže si užiju jako spolujezdec a hezky se sám projet někam v neděli.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 01.08.2009(UTC) Zpráv: 37 Bydliště: Pardubice
|
čest já bydlím asi 10km od Hrochova týnce , taky nepojedu amerikou pač ješte nemám ty skurvený vete značky uš se řešej skoro 2měsíce takže jsem prošvich větčinu srazu!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
PAFKAGM napsal:čest já bydlím asi 10km od Hrochova týnce , taky nepojedu amerikou pač ješte nemám ty skurvený vete značky uš se řešej skoro 2měsíce takže jsem prošvich větčinu srazu!! tak minimálně do Luštěnek se to povede doufám. Ale 2 měsíce je docela vomrd, co ti tam řešej? Nebo obecně problém toho místa, kde se dělaj? Mně to taky trvalo asi 3 tejdny, ale to bylo kvůli tomu, že ten člobrda, co je tam razil, tak měl 14 dní dovolenou. Dáme kdyžtak pivko, kontakt v poště, pak se tam nějak najdem:)
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 01.08.2009(UTC) Zpráv: 37 Bydliště: Pardubice
|
Ok ,řešej to právě v Hrochově Týnci ..ten borec mě řikal že testační komisař je na dovolenej pak byl zase na dovolenej ten borec,pak zase komisař a takle to de porád dokola a už mě to pěkně sere
|
|
|
|
|
PAFKAGM napsal:Ok ,řešej to právě v Hrochově Týnci ..ten borec mě řikal že testační komisař je na dovolenej pak byl zase na dovolenej ten borec,pak zase komisař a takle to de porád dokola a už mě to pěkně sere vsaď se, že na srazu budou oba dva:-P Každopádně ale parádní demence.
|
|
|
|
|
to asi jo no ,ani je snad nechci videt ,se musim kloudně vožrat abych to tam vydržel [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
PAFKAGM napsal:čest já bydlím asi 10km od Hrochova týnce , taky nepojedu amerikou pač ješte nemám ty skurvený vete značky uš se řešej skoro 2měsíce takže jsem prošvich větčinu srazu!! se s tým nějak sereš, auto máš doma myslím od ledna a značky ještě nemáš, kuwa to už přece bylo testované na vete.zn, ne?
|
|
|
|
|
no jo ale je to všecno propadlý prej to u něj stálo 1,5roku a doma to mám od unora tak brzdi hochu : )! taky se natom dálo dost věcí ,aby to mohlo aspon fungovat ,to mě taky sežralo dost času.A jak to tak vypadá tak papíry času sežerou nejvíc
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
PAFKAGM napsal:no jo ale je to všecno propadlý prej to u něj stálo 1,5roku a doma to mám od unora tak brzdi hochu : )! taky se natom dálo dost věcí ,aby to mohlo aspon fungovat ,to mě taky sežralo dost času.A jak to tak vypadá tak papíry času sežerou nejvíc leden únor, stejná kosa:-)))taky jsem to dovez v únoru a papíry měl až v červnu..ale já to měl trocha komplikovanější:-)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: leden únor, stejná kosa:-)))taky jsem to dovez v únoru a papíry měl až v červnu..ale já to měl trocha komplikovanější:-)
jo, musel se k nim protancovat celym barem
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
jo, musel se k nim protancovat celym barem
jak to víš?
|
|
|
|
|
jj no uš se na ně těšim jak na smilování boží.Jo a rudy ,tenkrát mě na tebe dával ivoš i číslo páč ,sem chtěl hrozně vidět to tvý modroučký CAMÁRKO ,,jak smě ho tenkrát vyfouk""" : )))...ješte ho mám možná někde v telefonu :d/ ale časem ho snad uvidim
|
|
|
|
|
PAFKAGM napsal:jj no uš se na ně těšim jak na smilování boží.Jo a rudy ,tenkrát mě na tebe dával ivoš i číslo páč ,sem chtěl hrozně vidět to tvý modroučký CAMÁRKO ,,jak smě ho tenkrát vyfouk""" : )))...ješte ho mám možná někde v telefonu :d/ ale časem ho snad uvidim nevyfouk, jsem ti říkal, že ho dovezl pro mě:-)..ale třeba jednou nikdy nevíš:-)
|
|
|
|
|
dit já vim se techtel trosku pozlobit :d/ ,,,,,,,,,ty asi do Hrošárny nepřijedeš co?
|
|
|
|
|
PAFKAGM napsal:dit já vim se techtel trosku pozlobit :d/ ,,,,,,,,,ty asi do Hrošárny nepřijedeš co? určitě, ne kámoš pořádá HD sraz, tak tam budu na haryku a přítelkyně s malou camarem:-)letos asi už jen Luštěnice a nějaké manší akce u nás na moravě...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Chlapi! To je Hrochův Týnec u Chrudimi??? Možná bych tam sfouknul-prohnat Pontiaca....Jak se tam najdem? From OKOLOJEDOUCÍ: Ty vole na co máš ten telefon????
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Chlapi! To je Hrochův Týnec u Chrudimi??? Možná bych tam sfouknul-prohnat Pontiaca....Jak se tam najdem? From OKOLOJEDOUCÍ: Ty vole na co máš ten telefon???? telefon mam na hovn Jednar Arbeit, jednak kamaradova svatba, tak sem ho ani netahal. Nize odkaz na mapku a najdem se tam podle telefenu nebo ti budu klicem objizdet Pontiptaka, to uz si me najdes myslim v klidu:) http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=136494768@ay=135512256@at=3rd%20American%20Run@ad=3rd%20American%20Run-%20sraz%20amerik%207.-9.8.2009@x=136495152@y=135510688@z=16
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:telefon mam na hovn Jednar Arbeit, jednak kamaradova svatba, tak sem ho ani netahal. Nize odkaz na mapku a najdem se tam podle telefenu nebo ti budu klicem objizdet Pontiptaka, to uz si me najdes myslim v klidu:) http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=136494768@ay=135512256@at=3rd%20American%20Run@ad=3rd%20American%20Run-%20sraz%20amerik%207.-9.8.2009@x=136495152@y=135510688@z=16[/quote s tebou už nikam nejedu, bys mě chtěl taky beztak ojet [-o< [-o<
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Okolojedouci napsal:telefon mam na hovn Jednar Arbeit, jednak kamaradova svatba, tak sem ho ani netahal. Nize odkaz na mapku a najdem se tam podle telefenu nebo ti budu klicem objizdet Pontiptaka, to uz si me najdes myslim v klidu:) http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=136494768@ay=135512256@at=3rd%20American%20Run@ad=3rd%20American%20Run-%20sraz%20amerik%207.-9.8.2009@x=136495152@y=135510688@z=16[/quote s tebou už nikam nejedu, bys mě chtěl taky beztak ojet [-o< [-o< ze zrovna ty si budes stezovat...
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
ze zrovna ty si budes stezovat...
víš jak tím klíčem, se mi to nějak nepozdává
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Tak zítra to snad klapne!!! Objednejte počasíat můžu nechat targu doma....
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Tak zítra to snad klapne!!! Objednejte počasíat můžu nechat targu doma.... trošku mě straší, že říkali, že má být pěkně...to většinou znamená, že bude chcát jak...ale ne, mám pocit, že bude pěkně, takže bude a basta! Jo, nech targu doma, buď drsňák!
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
trošku mě straší, že říkali, že má být pěkně...to většinou znamená, že bude chcát jak...ale ne, mám pocit, že bude pěkně, takže bude a basta! Jo, nech targu doma, buď drsňák!
má bejt pecen zdechnete v autech [-o< [-o<
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: má bejt pecen zdechnete v autech [-o< [-o<
¨ máme klimu, ne? Jo vlastně, kompresor...:)
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal: ¨ máme klimu, ne? Jo vlastně, kompresor...:)
já mám jen ruskou
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK