chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 01.09.2009(UTC) Zpráv: 23 Bydliště: Chodov
|
tafna napsal: no jestli na to nespechas tak ja to svoje pristi rok touhle dobou planuji prodat! bude jak z fabriky a nehodlam na tom nejak vydelat! mozna jsem tim tady nekoho prekvapil ale pristi rok budu zacinat stavet barak a v aute budu mit potrebne penizky na stavbu :( To zní lákavě. Na barák nedosáhnu finančně, tak si chci udělat radost pěkným fárem :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
tafna napsal: no jestli na to nespechas tak ja to svoje pristi rok touhle dobou planuji prodat! bude jak z fabriky a nehodlam na tom nejak vydelat! mozna jsem tim tady nekoho prekvapil ale pristi rok budu zacinat stavet barak a v aute budu mit potrebne penizky na stavbu :( pytle, ser na barak, i v Camaru se da vyspat. Navic pristi rok je daleko, kdo vi, co se stane...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal: No teda?! I takové věci se dějí no... :-( A co příští f-body sejšn? Dáš? S autem nebo bez?
ja jsem camaro s tim nak kupoval ze pojezdim sezonu a bude muset do sveta. beru to tak: neco se priucim o americkych autech, poznam par suprovejch lidi a hlavne budu mit dobrej pocit ze jsem zachranil jedno suprovi auto pred sezranim koprivama :) na prvni jarni bublani chci jet camarem! takze 2.f-body sejšn si jiste nenecham ujit!!! (tedy jestli nebude jeste letos).
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 01.09.2009(UTC) Zpráv: 23 Bydliště: Chodov
|
tafna napsal: ja jsem camaro s tim nak kupoval ze pojezdim sezonu a bude muset do sveta. beru to tak: neco se priucim o americkych autech, poznam par suprovejch lidi a hlavne budu mit dobrej pocit ze jsem zachranil jedno suprovi auto pred sezranim koprivama :) na prvni jarni bublani chci jet camarem! takze 2.f-body sejšn si jiste nenecham ujit!!! (tedy jestli nebude jeste letos). Zrovna komplet pročítám, jak na Camárku makáš. Po skončení práce to bude fakt funglovka.... Odkud vlastně jsi?...tak šikovnej človíček se občas hodí :-) Když budeš stavět, mohu Ti dát kontakt na přítulkyni. Dělá ve stavebninách a nějaké slušné ceny by prý dala dohromady.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Kaabo napsal:
Zrovna komplet pročítám, jak na Camárku makáš. Po skončení práce to bude fakt funglovka.... Odkud vlastně jsi?...tak šikovnej človíček se občas hodí :-) Když budeš stavět, mohu Ti dát kontakt na přítulkyni. Dělá ve stavebninách a nějaké slušné ceny by prý dala dohromady.
diky! :) jsem z hradce kralove. do chodova to kousek je :)) ale diky za nabidku! na camaru jsem uz dva mesice nesahl! tet to budu muset dohnat!
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Když to tady čtu, tak je mi z toho pěkně smutno chlapci. Při pomyšlení na první F-body.... Jedno Camaro už tam bude chybět a další se staví proto aby se skoro hned prodalo. To moje se mi už natrucovalo až až. Poslední servisní akce 45 000Kč. Ale aby mě vůbec jen napadla myšlenka že bych ho prodal? Nikdy!!! Je to moje první amerika kterou si už hodlám nechat. A když koupit jinou ameriku, tak jedině ke Camaru. Ach jo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Napsal: Jí Když to tady čtu, tak je mi z toho pěkně smutno chlapci. Při pomyšlení na první F-body.... Jedno Camaro už tam bude chybět a další se staví proto aby se skoro hned prodalo. To moje se mi už natrucovalo až až. Poslední servisní akce 45 000Kč. Ale aby mě vůbec jen napadla myšlenka že bych ho prodal? Nikdy!!! Je to moje první amerika kterou si už hodlám nechat. A když koupit jinou ameriku, tak jedině ke Camaru. Ach jo... Když tě neurazí Fajrák, já se nemůžu dočkat, až se za vámi rozjedu-ale zatím by mě tam někdo musel dostrkat. Snad už to přes zimu rozchodíme....proboha já to chci aspoň už slyšet!!!!!!!!!! Upraveno uživatelem středa 2. září 2009 23:16:36(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Trans79 napsal:Když tě neurazí Fajrák, já se nemůžu dočkat, až se za vámi rozjedu-ale zatím by mě tam někdo musel dostrkat. Snad už to přes zimu rozchodíme....proboha já to chci aspoň už slyšet!!!!!!!!!! Jmenuje se to F-Body session, tudíž je účast povinná i pro Firebirdy! Co nového mimochodem? Ale to kdyžtak jinde, tohle je téma o prodeji Camar :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Trans79 napsal: Když tě neurazí Fajrák, já se nemůžu dočkat, až se za vámi rozjedu-ale zatím by mě tam někdo musel dostrkat. Snad už to přes zimu rozchodíme....proboha já to chci aspoň už slyšet!!!!!!!!!!
A nabudeš to chtít přestanět na automat? Uděláme čenč [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Napsal: Jí Když to tady čtu, tak je mi z toho pěkně smutno chlapci. Při pomyšlení na první F-body.... Jedno Camaro už tam bude chybět a další se staví proto aby se skoro hned prodalo. To moje se mi už natrucovalo až až. Poslední servisní akce 45 000Kč. Ale aby mě vůbec jen napadla myšlenka že bych ho prodal? Nikdy!!! Je to moje první amerika kterou si už hodlám nechat. A když koupit jinou ameriku, tak jedině ke Camaru. Ach jo... Ja moje tiez neplanujem predat, po tom so som sa na nom nadrel 4 roky... Na druhu stranu keby niekto zlozil na stol 40 000 Eur, nech si ho vezme:-) Aj taky Charger 69 a pod su pekne auta...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
Trans79 napsal: Když tě neurazí Fajrák, já se nemůžu dočkat, až se za vámi rozjedu-ale zatím by mě tam někdo musel dostrkat. Snad už to přes zimu rozchodíme....proboha já to chci aspoň už slyšet!!!!!!!!!!
přivařim kouli a jedem :-P Taky odmítám prodávat. Chtěl jsem(a taky sem málem měl, kdyby si to majitel nerozmyslel) C3 Vette, ale sem safra rád jak to dopadlo. I když nějaká "dospělá" amerika by taky neurazila...ale na všechno času dost. jo a proboha, dospelou amerikou nemyslim cé trojku...vyznělo to tak trošku zvláštně. Nějakej pořádnej fullsize. Upraveno uživatelem čtvrtek 3. září 2009 0:13:54(UTC)
|
|
|
|
|
nikdy jsem se s tim netajil ale muj sen je ford mustan 68" fastback. camaro je velice heske auto a s mustangem si nic nezada ale sen je sen. camaro jsem bral jako takovou rozcvicku. mel jsem v planu camaro udelat, prodat a koupit mustanga pred renovaci ale zkomplikoval mi to ten barak :( aspon vlozim vse co umim do camara at to stoji za to!
|
|
|
|
|
tafna napsal:nikdy jsem se s tim netajil ale muj sen je ford mustan 68" fastback. camaro je velice heske auto a s mustangem si nic nezada ale sen je sen. camaro jsem bral jako takovou rozcvicku. mel jsem v planu camaro udelat, prodat a koupit mustanga pred renovaci ale zkomplikoval mi to ten barak :( aspon vlozim vse co umim do camara at to stoji za to! tak jsem chvili premysle co na to...a jedine smysluplne, co me napaldo je...AAAAAAAAAARGH!:)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
tafna napsal:nikdy jsem se s tim netajil ale muj sen je ford mustan 68" fastback. camaro je velice heske auto a s mustangem si nic nezada ale sen je sen. camaro jsem bral jako takovou rozcvicku. mel jsem v planu camaro udelat, prodat a koupit mustanga pred renovaci ale zkomplikoval mi to ten barak :( aspon vlozim vse co umim do camara at to stoji za to! Mustang? Je to pekne auto ale nieje to naozajstna amerika, take nejke male cele to je aj ked pozries na tie naparavy, nosniky... Camaro je ovela solidnejsie stavane..
|
|
|
|
|
Tohle Camaro bylo moje vytoužené "dítko" a breru to naprosto vážně. Proto jsem z toho začal takovým způsobem tahat koblyly. O těchhle camarech se říká že to jsou ameriky pro začátečníky. A že jsou okoukaný a nic zajímavého... Z těchhle frází šílím jak je nesnáším. Snažím se z toho udělat neobyčejné Camaro. Ale né kvůli ostatním. Ale kvůli sobě. Nadupanej motor, manuální převodovka a tak...
|
|
|
|
|
kazdy ma svoji vizi o nejlepsi americe! a kdyz se zamiluje tak neslisi takovi veci jako ze je jich v cechah moc, ze je to auto pro zacatecniky, ze je okoukany a nebo ze to virobci ošulili na napravach!!! proste jde si za svim cilem!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Prodám svoje Camaro, za 200k, k tomu zdarma předám stránky a fórum. Zn: Končím! Tak jsem zvědav, jestli se vůbec někdo polekal stará k tomu nebude??? [-o< [-o< [-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
tafna napsal: no jestli na to nespechas tak ja to svoje pristi rok touhle dobou planuji prodat! bude jak z fabriky a nehodlam na tom nejak vydelat! mozna jsem tim tady nekoho prekvapil ale pristi rok budu zacinat stavet barak a v aute budu mit potrebne penizky na stavbu :( [-o< [-o< [-o< barák je důležitější o tom žádná...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
Napsal: Jí Tohle Camaro bylo moje vytoužené "dítko" a breru to naprosto vážně. Proto jsem z toho začal takovým způsobem tahat koblyly. O těchhle camarech se říká že to jsou ameriky pro začátečníky. A že jsou okoukaný a nic zajímavého... Z těchhle frází šílím jak je nesnáším. Snažím se z toho udělat neobyčejné Camaro. Ale né kvůli ostatním. Ale kvůli sobě. Nadupanej motor, manuální převodovka a tak... Krásný je už teď a k nepřehlédnutí rozhodně!! A to jsem ho zatím viděl jen z fotek.. Přiznám se, že jsem Stanga také vždycky chtěl, ale když jsem pak viděl v reálu káru s foglem na kapotě-bylo jasno!! Najednou mi stang připadal jako neškodný poník. I těma rozměrama ho zcela zastínil a nemohl jsem už dál přihlížet tomu, jak najednou každej chtěl koně jen kvůli tomu, když viděl Bullitův případ a 60 sekund s Cagem-tím mi to auto zevšednělo. Pak také nástup nové generace mustangů a s tím spojené kvanta šílených tuningových výtvorů a fantasmagorií. O Camarech a Fajrákách toho nezasvěcený moc nevědí a to se mi moc líbí!!!!!!!!-kolikrát ani nepoznaj, o jaký auto jde : ) Upraveno uživatelem čtvrtek 3. září 2009 15:14:24(UTC)
|
|
|
|
|
Trans79 napsal: Krásný je už teď a k nepřehlédnutí rozhodně!! A to jsem ho zatím viděl jen z fotek.. Přiznám se, že jsem Stanga také vždycky chtěl, ale když jsem pak viděl v reálu káru s foglem na kapotě-bylo jasno!! Najednou mi stang připadal jako neškodný poník. I těma rozměrama ho zcela zastínil a nemohl jsem už dál přihlížet tomu, jak najednou každej chtěl koně jen kvůli tomu, když viděl Bullitův případ a 60 sekund s Cagem-tím mi to auto zevšednělo. Pak také nástup nové generace mustangů a s tím spojené kvanta šílených tuningových výtvorů a fantasmagorií. O Camarech a Fajrákách toho nezasvěcený moc nevědí a to se mi moc líbí!!!!!!!!-kolikrát ani nepoznaj, o jaký auto jde : )
ale jo neco na tom pravdy bude
|
|
|
|
|
Trans79 napsal: Krásný je už teď a k nepřehlédnutí rozhodně!! A to jsem ho zatím viděl jen z fotek.. Přiznám se, že jsem Stanga také vždycky chtěl, ale když jsem pak viděl v reálu káru s foglem na kapotě-bylo jasno!! Najednou mi stang připadal jako neškodný poník. I těma rozměrama ho zcela zastínil a nemohl jsem už dál přihlížet tomu, jak najednou každej chtěl koně jen kvůli tomu, když viděl Bullitův případ a 60 sekund s Cagem-tím mi to auto zevšednělo. Pak také nástup nové generace mustangů a s tím spojené kvanta šílených tuningových výtvorů a fantasmagorií. O Camarech a Fajrákách toho nezasvěcený moc nevědí a to se mi moc líbí!!!!!!!!-kolikrát ani nepoznaj, o jaký auto jde : )
Přesně tak. Snag už je tuctovka kterou každý zná. Ale ono je to jedno. Zrovna letos na dovolené. ...tatí co je to za auto....? A ukazoval na moje Camaro. Tatínek ani nemrkl a řekl.... Mustang Standíku. Jinak děkuju za pochavalu :-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Přesně tak. Snag už je tuctovka kterou každý zná. Ale ono je to jedno. Zrovna letos na dovolené. ...tatí co je to za auto....? A ukazoval na moje Camaro. Tatínek ani nemrkl a řekl.... Mustang Standíku. Jinak děkuju za pochavalu :-) Neni zač, ''Standíku'' : ) , neříkal bych to jen tak. Ale když už bych si mohl vybrat a měl neomezené prostředky, asi by to byl nějaký ne tolik známý Mopar. Ale co, vůbec si nemůžu stěžovat a stejně bych už ani neměnil-tohle vypadá na lásku na celý život a práce je na tom až až!
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Přesně tak. Snag už je tuctovka kterou každý zná. Ale ono je to jedno. Zrovna letos na dovolené. ...tatí co je to za auto....? A ukazoval na moje Camaro. Tatínek ani nemrkl a řekl.... Mustang Standíku. Jinak děkuju za pochavalu :-) hezkýýýýýýýýýý ty máš mustanga? pošli fotky [-o< [-o< [-o<
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:
Neni zač, ''Standíku'' : ) , neříkal bych to jen tak. Ale když už bych si mohl vybrat a měl neomezené prostředky, asi by to byl nějaký ne tolik známý Mopar. Ale co, vůbec si nemůžu stěžovat a stejně bych už ani neměnil-tohle vypadá na lásku na celý život a práce je na tom až až!
Když bych si kupoval ameriku, tak jedině ke Camaru... A byla by to jen a jedině tahle... A přesně v tomhle provedení. Modrá s bílejma pruhama, 427 motorem, manuální převodovkou a řadičem HURST.
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: hezkýýýýýýýýýý ty máš mustanga? pošli fotky [-o< [-o< [-o<
Mustanga kterej má na prdeli nápis CAMARO :-))
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK