Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal:jojo, pryč s novym edelbrockem, když tam můžu hodit repáslel qjet:) Ale jo, asi to bylo napsano ponekud neprehledne, zkusim se priste polepsit:) v klidu! od prazaka to beru :))))))))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tož vyladěný kvadrátžet není špatný. Tak přeji ať slouží :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tož vyladěný kvadrátžet není špatný. Tak přeji ať slouží :) ano, prakticky všude se říká, že správně naladěný qjet je lepší jak edelbrouk, ale...no když nikdo v republice neni schopnej ten krám vyladit, tak je to slabší :D Asi se to naučim a budu za hvězdu.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Okolojedouci napsal:ano, prakticky všude se říká, že správně naladěný qjet je lepší jak edelbrouk, ale...no když nikdo v republice neni schopnej ten krám vyladit, tak je to slabší :D Asi se to naučim a budu za hvězdu. Tož my bychom s Jiřím o někom věděli Ale ke správnému naladění jakéhokoliv karburátoru je ideální vlastnit nějaký ten manuálek. Na QJety je toho ale plný net. Takže vlastně trivka :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
xjohny napsal:Tož my bychom s Jiřím o někom věděli Ale ke správnému naladění jakéhokoliv karburátoru je ideální vlastnit nějaký ten manuálek. Na QJety je toho ale plný net. Takže vlastně trivka :D to jo, ale ted s tim krapem nekam vyrazet nebudu a i kdyby, tak jizda s tim je cisty zlo a Baronet rikal, ze netusi jestli bude mit cestu kolem a nechci bejt moc otravnej:) A koneckoncu, proc si taky neudelat, radost, ze? Budu mit prima tezitko z toho stareh Dnes dorazil predcasne Jezisek, mimochodem.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Okolojedouci napsal:to jo, ale ted s tim krapem nekam vyrazet nebudu a i kdyby, tak jizda s tim je cisty zlo a Baronet rikal, ze netusi jestli bude mit cestu kolem a nechci bejt moc otravnej:) A koneckoncu, proc si taky neudelat, radost, ze? Budu mit prima tezitko z toho stareh Dnes dorazil predcasne Jezisek, mimochodem. Jo pěkný kousek tak doufám že to pojede na tom karburátoru se toho moc neladí ,většínou je vyběhanej ,nebo zanesenej .Nic k nastavení tam vlastně skoro není.Teď tady mám jeden na stole z Buicku riviera 1982.Hlavně si dej pozor na správné a uplné zapojení podtlakovách hadiček jinak to nebude chodit jak má,zadní komory,sytič a vůbec všechno příslušenství karburátoru se reguluje podtlakem.Ještě bych ti doporučil výměnu palivového filtru před výměnou karburátoru a PCV ventilu. Edit : koukám na tu fotku to je nějakej profesionální repas že? Upraveno uživatelem čtvrtek 17. prosince 2009 14:28:26(UTC)
| Důvod úpravy: - |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Nový se tuším nedělaj, ano, jedná se o repas, koupeno na rockautu, na krabici je "výrobce" United Carburetor Chicago. Než to budu měnit, tak si ten původní důkladně nafotím, ať to pak všechno dám na správné místo, tak snad k nezapojení něčeho nebo zapojení něčeho blbě nedojde. Co se doporučení týče, beru si k srdci, až bude další výplata, dokoupím, na výměnu toho karburátoru stejně nespěchám(i když nedočkavej zas sem, to ne že ne:) a teď mam tak akorát na žrádlo(a sem tam pivk . Tenhle rok to vypadá, že Camárko pár změn čeká, snad to všechno vyjde.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
Tak sem to tu pročetl a sem celkem napnutej, jestli už si ten karbec namontoval - a to rádio?
|
|
|
|
|
Daawid napsal:Tak sem to tu pročetl a sem celkem napnutej, jestli už si ten karbec namontoval - a to rádio? taky se na to těšim, ale byť mě do toho Jířa celkem dlouho dokopával, abych se do toho pustil sám, tak stejně raději počkám až bude pěkně a vrhnem se na to s otcem. Ono neni kam spěchat, teď stejně nikam nevyrazim. A co se rádia týče, tak zatím ne, musí se tam kvůli tomu rozebrat "půlka" auta, tak to pak všechno uděláme najednou:)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Okolojedouci napsal:taky se na to těšim, ale byť mě do toho Jířa celkem dlouho dokopával, abych se do toho pustil sám, tak stejně raději počkám až bude pěkně a vrhnem se na to s otcem. Ono neni kam spěchat, teď stejně nikam nevyrazim. A co se rádia týče, tak zatím ne, musí se tam kvůli tomu rozebrat "půlka" auta, tak to pak všechno uděláme najednou:) kurna :) me lezet doma novej karbec tak neusnu!! :)) me by to nedalo to nevyskouset :))
|
|
|
|
|
tafna napsal:kurna :) me lezet doma novej karbec tak neusnu!! :)) me by to nedalo to nevyskouset :)) no mě taky svrbej prsty, je to celkem mučeníčko na něj tak koukat doma. Ale pro mě je to prostě španělská vesnice, i když chápu, že je to o několika hadičkách, 4 šroubech a těsnění, ale...pro spoustu lidí je taky španělská vesnice třeba vyměnit harddisk v počítači. Raději počkám až u toho bude i někdo, kdo o tom něco ví, byť pracovní síla budu samozřejmě já:) Ale pokud se budete někdo nudit a pojedete přes Prágl...:-)
|
|
|
|
|
Já ti ho tam klidně jebnu (rozumněj karburátor na motor), ale nějaký štelování směsi ode mě neočekávej :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Já ti ho tam klidně jebnu (rozumněj karburátor na motor), ale nějaký štelování směsi ode mě neočekávej :)) ty qjety by měly chodit přednastavené (jak, to netuším:), takže jen to tam prdnout. Jak říkám, práci rád udělám, jen někoho jako dozor, abych neudělal píčovinu:) Jestli budeš makat na tom proseku, tak to máš hned vedle:)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Na postu mi v nejblizzi dobe dorazi manual na QJ vcetne stelovani. Tak kdyby jsi neco z toho potreboval, tak dej vedet a ja tam mrknu . Sam s tim sice jeste zkusenost nemam, protoze ten nas je zatim namontovanej na aute a nebyl cas na to poradne mrknout.
|
|
|
|
|
No hele, já v tom stejně žádnou složitost nevidím, pokud (dočasně) budeš jezdit na seštelování z fabriky, tak výměnu karbece zvládne každej: - pokud měníš kus za kus, tak jen přepojíš hadičky na stejný místa + dáš mezi karbec a sání nový těsnění - pokud se ten nový typ trošku liší, tak musíš zjistit podle manuálu, kterej čudl na co napojit a kterej zaslepit - taky zkontroluj, jeslti je v tom novym palivový filtr, pokud ne, bude třeba ho přikoupit. Měl by být umístěný za takovou fitinkou pro přívod paliva.
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No hele, já v tom stejně žádnou složitost nevidím, pokud (dočasně) budeš jezdit na seštelování z fabriky, tak výměnu karbece zvládne každej: - pokud měníš kus za kus, tak jen přepojíš hadičky na stejný místa + dáš mezi karbec a sání nový těsnění - pokud se ten nový typ trošku liší, tak musíš zjistit podle manuálu, kterej čudl na co napojit a kterej zaslepit - taky zkontroluj, jeslti je v tom novym palivový filtr, pokud ne, bude třeba ho přikoupit. Měl by být umístěný za takovou fitinkou pro přívod paliva.
Jak říkám, prostě sem v tomhle uplnej, ale uplnej lempl, nechce se mi samotnému do toho. Teorii znám, s Jířou(děkuju:) jsme to už řešili, ale...no prostě jak kdybyste dali pani Vomáčkový do ruky procesor ať si ho v počítači vymění sama, taky je to jednoduchý jak facka, ale zkuste jí k tomu donutit:D Honza: děkuju moc, ale doufám, že to seřizování opravdu nakonec nebude třeba, všichni říkají, že je to pořádné zlo.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
|
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:no mě taky svrbej prsty, je to celkem mučeníčko na něj tak koukat doma. Ale pro mě je to prostě španělská vesnice, i když chápu, že je to o několika hadičkách, 4 šroubech a těsnění, ale...pro spoustu lidí je taky španělská vesnice třeba vyměnit harddisk v počítači. Raději počkám až u toho bude i někdo, kdo o tom něco ví, byť pracovní síla budu samozřejmě já:)
Ale pokud se budete někdo nudit a pojedete přes Prágl...:-) tak v tom mas uplnou pravdu. ja jsem zase lempl co se tyce PC. kdyz je nejaky problem tak se rozhoduji padesat na padesat pak nasleduje napovda publika a nakonec to skonci pritelem na telefonu :))))
|
|
|
|
|
Tak hotovo(jeste jednou musim podekovat tatovi) Akorat jeste palivovej filtr, jsem cekal, ze trebas nekde na ebay za par supu vcetne postovnyho a nic moc. Jezdi to uplne jinak, okamzite to jde za plynem, zadna dychavicnost jako predtim, mnohem zdravejsi zvuk, proste nadhera:) Tohle me pobavilo, tuzing jak ma bejt
|
|
|
|
|
Jak už jsem psal jinde, byl jsi přichycen při dnešním testování! :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jak už jsem psal jinde, byl jsi přichycen při dnešním testování! :) ha! Nezaregistroval jsem:) Mi někde akorát ulítla ta krytka středu kola (pravá přední), takže smutek velikej. Ještě vzduchovej filtr to chce, ten stávající je zaprasenej až hrůza.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal:ha! Nezaregistroval jsem:) Mi někde akorát ulítla ta krytka středu kola (pravá přední), takže smutek velikej. Ještě vzduchovej filtr to chce, ten stávající je zaprasenej až hrůza. Hmm jedna se bude shanet blbe a 4 jsou do 100US ,, Jsem na Praze 9 , muzem se nekdy srazit
|
|
|
|
|
bude snad jedna z Vette, pokud tam pujde. A v nejhorsim se zas rozsoupnu.
Na pivko nebo jen tak pokec jsem pripraven vzdy:) Prebyvam primo na proseku, takze se staci ozvat do posty a muze se neco podniknout.
|
|
|
|
|
hlasim strikani z privodu paliva do karbecu. Pokud nekdo chcete Natural 95 zadarmo, prineste si kanystr.
|
|
|
|
|
Hadice? Nebo špatně připojeno? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK