Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
|
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Hmm...za to uz skoro koupis celej novej motor... Ja jsem si to tu znovu procetl....zavrhnul jsem sentiment a jdu do celyho novyho motoru, pac kdyz to tady ctu, co jsou s prestavbou stavajiciho za problemy + cena potrebnejch dilu by me stejne vysla na cenu motoru a jeste by to nekdo nakonec mohl zprznit.....no proste vymenim motor.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Zlumik napsal:Hmm...za to uz skoro koupis celej novej motor...
Ja jsem si to tu znovu procetl....zavrhnul jsem sentiment a jdu do celyho novyho motoru, pac kdyz to tady ctu, co jsou s prestavbou stavajiciho za problemy + cena potrebnejch dilu by me stejne vysla na cenu motoru a jeste by to nekdo nakonec mohl zprznit.....no proste vymenim motor. tak ja si trebas motor udelam sam, protoze dovezenymu motoru ja neverim.... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
xjohny napsal:Jiří, 383 je ideální velikost. 396 už není žádný veliký skok a navíc je ten motor těžší. Lecky je lepší vyladěný SBC než kdejaký BBC.
tafna: Až to budeš mít naštudované, tak poraď hlavy na 305ku, těch 300 koní se tam pořád někde schovává :D BTW: Existuje i stroker kit na 305->334. Je to navíc celkem častá úprava u trucků (kde jsou modernější 305 hodně rozšířené). Tak se koukni co nabizi Edel pro tvuj motor za Power Package...ne
|
|
|
|
|
sejki napsal:tak ja si trebas motor udelam sam, protoze dovezenymu motoru ja neverim.... Me ho doveze a udela Robertone ..... ja bych se do toho pustit strasne chtel, ale neni cas ani zkusenosti....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Jsi muj clovek. Az budu chtit motor pres 400 HP tak si ho take radsi koupim hotovej. Presne jak pocitas, kdyz sectu vsechny dily a praci tak jsem na 100tis a je to stary repasovany motor s nejistym vykonem. Kdyz od novyho odectu cenu za kterou stavajici prodam neni co resit a vim, ze tam za ty penize ten vykon je .
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK