Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Baronet74 napsal:
Nikoliv myslím toto
je průchodka krz víko
Jestli chceš, tak těsnění pod víka ventilů tu mám úplně nová. http://resize.like.cz/images/1254572462Obraz008.jpg Upraveno uživatelem sobota 3. října 2009 16:21:47(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Na Aukru příští týden nebudou posílat kvůli dovolené, co tady ten? http://www.sportovniautodoplnky.cz/sportovni-oddechovy-filtr-cerveny/ Baronet: Kdybys mi prosímtě hodil přesná partnumber na ty gumičky, abych to mohl s jistotou objednat z RA? Díky |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Na Aukru příští týden nebudou posílat kvůli dovolené, co tady ten?
http://www.sportovniautodoplnky.cz/sportovni-oddechovy-filtr-cerveny/
Baronet: Kdybys mi prosímtě hodil přesná partnumber na ty gumičky, abych to mohl s jistotou objednat z RA? Díky Jo!!! Ten splňuje veškeré mé požadavky. Vínová s chromem :d/ Odjednáš ho ty a nebo mám já. Upraveno uživatelem sobota 3. října 2009 17:59:12(UTC)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Napsal: Jí
Jo!!! Ten splňuje veškeré mé požadavky. Vínová s chromem :d/
Odjednáš ho ty a nebo mám já.
To myslím i zvládneš :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Takže filtr objednán. A bude to takto. Faktura dojde na mou adresu a filtr na Baronetovu adresu. Pro kontrolu...
Fakturační údaje Jméno Jiří Hrobský Adresa Opltova 103, Litvínov 3 43603 E-mail JHrobsky@seznam.cz Tel: +420723233382
Dodací údaje Jméno Miroslav Říčan Adresa Chebská 185, Aš 352 01 Tel: +420723233382
|
|
|
|
|
Kde bych nejlépe sehnal vzduchový filtr K&N?? Myslím ten vínovej? Baronet mi nasadil brouka s tou estetikou :-)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Napsal: Jí Kde bych nejlépe sehnal vzduchový filtr K&N?? Myslím ten vínovej? Baronet mi nasadil brouka s tou estetikou :-) pěkně chlapci Údaje souhlasí part number nevím prostě vem gumičky na camaro 86 Nadrátkováno hurá do lázní Upraveno uživatelem neděle 4. října 2009 0:58:44(UTC)
| Důvod úpravy: - |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:pěkně chlapci Údaje souhlasí part number nevím prostě vem gumičky na camaro 86 Nadrátkováno hurá do lázní Super! Boha já se na to těším :d/
|
|
|
|
|
Baronet: Mirku prosim tě až půjdeš kolem camara, mrkni se mi na vzduchovej filtr. Myslím rozměry. Mrknu se po tom vínovém K&N. Ať to teda úplně ladí :-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Baronet: Mirku prosim tě až půjdeš kolem camara, mrkni se mi na vzduchovej filtr. Myslím rozměry. Mrknu se po tom vínovém K&N. Ať to teda úplně ladí :-) 14" průměr, 3" výška, 1" nižší základna ;-) Jířa: Nechceš ještě něco na tom RockAutu přikoupit?? Je mi blbý platit $3 za gumičiky a $30 za poštu :-) Upraveno moderátorem neděle 4. října 2009 14:24:47(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: 14" průměr, 3" výška, 1" nižší základna ;-)
Jířa: Nechceš ještě něco na tom RockAutu přikoupit?? Je mi blbý platit $3 za gumičiky a $30 za poštu :-)
Ten filt tam nemaj.... To je blbý. Tak ještě vydž zkusím popřemýšlet. Jénik asi to ložisko do klimy jak říkal Baronet. Upraveno moderátorem neděle 4. října 2009 17:31:18(UTC)
|
|
|
|
|
1" nižší základna? To nechápu
|
|
|
|
|
Jénik asi to ložisko do klimy jak říkal Baronet.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí 1" nižší základna? To nechápu Sníženej o palec pod úroveň karbecu. Řiká se tomu 1" drop. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Sníženej o palec pod úroveň karbecu. Řiká se tomu 1" drop.
Ukázalo mi to tenhle... http://www.summitracing.com/parts/KNN-E-3743/?image=large
|
|
|
|
|
xjohny napsal: 14" průměr, 3" výška, 1" nižší základna ;-)
Jířa: Nechceš ještě něco na tom RockAutu přikoupit?? Je mi blbý platit $3 za gumičiky a $30 za poštu :-)
Tak k tomu přihodíme to ložisko spojky ke klimě. A/C Compressor Clutch Bearing Ale jsou dvě na výběr. Part # 5908VAW Part # 907257
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak k tomu přihodíme to ložisko spojky ke klimě.
A/C Compressor Clutch Bearing Ale jsou dvě na výběr.
Part # 5908VAW Part # 907257
Ok... Já myslel, že chceš komplet K&N, ne jen tu náplň :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Ok... Já myslel, že chceš komplet K&N, ne jen tu náplň :)
Nic jiného jsem tam nenašel...
|
|
|
|
|
Co kdyby jste místo blbostí koupily konector na alternátor? Momentálně tam jsou jen drátky Upraveno uživatelem pondělí 5. října 2009 11:32:16(UTC)
|
|
|
|
žhavé novinky Lepení se podařilo k mé plné spokojenosti Objevil se ale další problém všiml jsem si že trubička na podtlak je poněkud ohnutá ,při testu samozřejmě nedrží podtlak takže potřebuju regulaci s toho starého nebo to skusím taky zalepit |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:Co kdyby jste místo blbostí koupily konector na alternátor? Momentálně tam jsou jen drátky Pozdě, už je objednáno.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Baronet74 napsal:žhavé novinky Lepení se podařilo k mé plné spokojenosti Objevil se ale další problém všiml jsem si že trubička na podtlak je poněkud ohnutá ,při testu samozřejmě nedrží podtlak takže potřebuju regulaci s toho starého nebo to skusím taky zalepit To se povedlo jak? Pokud vím tohle bylo v cajku. Jinak ten starý rozdělovač je už na cestě. Počítám že dorazí někdy zítra. Tan má zase tu trubičku o kousek zkrácenou. Ale problém s tím nebyl. Tak snad O.K. Koukám že nakonec stejně dojde na novej rozdělovač. Během roku už druhej Další věc. Oddychový filtr též dorazí zítra. Napsali že zboží bylo vyexpedováno a doručeno bude následující den firmou PPL.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí To se povedlo jak? Pokud vím tohle bylo v cajku. Jinak ten starý rozdělovač je už na cestě. Počítám že dorazí někdy zítra. Tan má zase tu trubičku o kousek zkrácenou. Ale problém s tím nebyl. Tak snad O.K. Koukám že nakonec stejně dojde na novej rozdělovač. Během roku už druhej Další věc. Oddychový filtr též dorazí zítra. Napsali že zboží bylo vyexpedováno a doručeno bude následující den firmou PPL. V klidu já nespěchám stejně šli věci do lakovny a na pokovení ,ale zatím to vypadá že celej problém je od začátku v tom rozdělovači a né karburátoru,no koncem týdne budeme moudřejší ,můžete přijed na kafe o výkendu:d/ |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:V klidu já nespěchám stejně šli věci do lakovny a na pokovení ,ale zatím to vypadá že celej problém je od začátku v tom rozdělovači a né karburátoru,no koncem týdne budeme moudřejší ,můžete přijed na kafe o výkendu:d/ Tak v karburátoru byl tak problém. Ale povedlo se ho naštěstí docela rychle vyřešit. Jinak pokud budeš mít nějaké pochybnosti, tak se ten rozdělovač holt koupí novej. Nenechá ce nic dělat. Něco vyberem a bude klíííd. Už s kámošem punktujeme další "autodromové jednání". Tak to Mirku polaď do výkonu co to půjde :d/
|
|
|
|
|
Napsal: Jí
Tak v karburátoru byl tak problém. Ale povedlo se ho naštěstí docela rychle vyřešit. Jinak pokud budeš mít nějaké pochybnosti, tak se ten rozdělovač holt koupí novej. Nenechá ce nic dělat. Něco vyberem a bude klíííd. Už s kámošem punktujeme další "autodromové jednání". Tak to Mirku polaď do výkonu co to půjde :d/
Pokud budeš kupovat někdy novej doporučuju s oddělenou cívkou jako mají pozdější GM.Je menší,menší rotační a hybné momenty ,lépe se a přesněji se seřizuje. |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK