Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
varan76 napsal:vypada to strašně,ale vše zrezle ,, se bude měnit za jinej kus,,takže zas tolik prace a vyvařovani tam neni,,jen ty rohy vzadnich podběhach,,třeba prahy jsou supr,,podlaha jen tak zběžně vypada taky dobře,ale to uvidim pořadně až na zvedaku,dneska jsem sundal dveře a kapotu,,to jsem nevěřil jak jsou těžky ty dveře,,ale prace se na tom najde i tak hafo :-)) Jo, dveře jsou fakt těžký. Sundat je to ještě jde ale vrátit je to už ani ve dvou není sranda.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Blackwind napsal:Jo, dveře jsou fakt těžký. Sundat je to ještě jde ale vrátit je to už ani ve dvou není sranda.
nechci machrovat ale daval jsem je tam sam ale je pravda ze jsou moc moc tezke!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Dvere neni problem nahodit. Ja som ich zavesil na haky a mezi ne som dal sponovaky co maju lavy aj pravy zavit. Otacanim sponovaku si doladis vysku a zasrobujes. Varan dobra kupa. A DAJ tiez. Skvela kara.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Heh já když je sundaval tak jsem seděl na gumě a 2 jsem si dal pod dveře jednou rukou držel dveře a druhou golou sundaval šrouby a to bylo jen. Rup--- Martine pomoooooooc :D :D
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Adam66 napsal:Dvere neni problem nahodit. Ja som ich zavesil na haky a mezi ne som dal sponovaky co maju lavy aj pravy zavit. Otacanim sponovaku si doladis vysku a zasrobujes. Varan dobra kupa. A DAJ tiez. Skvela kara. ja to vymyslel jednodusejc. pojizdnej autohevirek na nej prkno na to hodit dvere a pak si uz jen stelujes vejsku. zadna veda :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
tafna napsal:ja to vymyslel jednodusejc. pojizdnej autohevirek na nej prkno na to hodit dvere a pak si uz jen stelujes vejsku. zadna veda :)
Kdyby někdo nepochopil URL=http://rides.webshots.com/photo/1272241850045303766ROZGXo] [/URL]
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Metály: Registrován: 11.11.2010(UTC) Zpráv: 54 Bydliště: Most
|
tafna napsal:ja mel shnile i nosniky a nejhorsi cast je ulozeni zadni napravy. budes tu karoserii piskovat ne???
to se rozhodne ,až se vše schodi,,bylo by to nejlepši
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Metály: Registrován: 11.11.2010(UTC) Zpráv: 54 Bydliště: Most
|
Cestovatel napsal:Kdyby někdo nepochopil URL=http://rides.webshots.com/photo/1272241850045303766ROZGXo] [/URL] dobry,,ja si na to vzal jednoho silnyho a blbiho :-)) ,,,nee kamoš mi pomohl,,,ale ten hever je dobrej
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:Heh já když je sundaval tak jsem seděl na gumě a 2 jsem si dal pod dveře jednou rukou držel dveře a druhou golou sundaval šrouby a to bylo jen. Rup--- Martine pomoooooooc :D :D :-)) to znam,taky
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Dvere neni problem nahodit. Ja som ich zavesil na haky a mezi ne som dal sponovaky co maju lavy aj pravy zavit. Otacanim sponovaku si doladis vysku a zasrobujes. Varan dobra kupa. A DAJ tiez. Skvela kara. děkuji,,člověk si musi nějak poradit :-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Vítám jubilejního stého člena!! Camárko je pěknej chudínka, ale když už si ho takového někdo koupí, tak lze předpokládat pokus o záchranu, takže bravo PS: Hlasuju pro Bumblebee :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Views messages in topic : 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Ty blahooo dalsi zachrana hnilaka nechci strasit , ale podle fotek to bude chtit celkovou repasi kastle a to se klempir pekne zapoti min na par mesicu ,, jinak jich moc neni a c CR uz jeden zlutak take jezdi , ale nema cerne pruhy ,, me se ten Transformers strasne libi , Hodne zdaru Aloha Fik
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Vítám jubilejního stého člena!! Camárko je pěknej chudínka, ale když už si ho takového někdo koupí, tak lze předpokládat pokus o záchranu, takže bravo PS: Hlasuju pro Bumblebee :-) ahoj,děkuji za jubilejniho člena,,,camarko je chudinka,,10 let bylo na zahradě a jen stalo v travě,,počitam tak v lete že by se mohlo rysovat ke konci a třeba dalši zimu bych se pustil do motoru a nějake ty věci okolo,ted se budu soustředit jen na plechařinu
|
|
|
|
|
fik napsal:Ty blahooo dalsi zachrana hnilaka nechci strasit , ale podle fotek to bude chtit celkovou repasi kastle a to se klempir pekne zapoti min na par mesicu ,, jinak jich moc neni a c CR uz jeden zlutak take jezdi , ale nema cerne pruhy ,, me se ten Transformers strasne libi , Hodne zdaru Aloha Fik zapoti se ,ale je hodně šikovnej a neni zkaženy penězma,,takže i rozumne ceny,,,vsechny plech z venku budou novy a stim znytkem si poradi,,divil jsem se že v kufru podlaha je dobra
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Views messages in topic : 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
varan76 napsal:zapoti se ,ale je hodně šikovnej a neni zkaženy penězma,,takže i rozumne ceny,,,vsechny plech z venku budou novy a stim znytkem si poradi,,divil jsem se že v kufru podlaha je dobra zajimave,, pokud je sikovnej a rozumnej , planuju na zimu vyndat predni blatniky a prave dvere , to bych se mohl pridat ??
|
|
|
|
|
varan76 napsal:zapoti se ,ale je hodně šikovnej a neni zkaženy penězma,,takže i rozumne ceny,,,vsechny plech z venku budou novy a stim znytkem si poradi,,divil jsem se že v kufru podlaha je dobra koukam ze hyris optimismem! to je dobre!!! ja mel ostatni plechy taky nove (as na dvere) i podlaha v kufru byla docela fajn mam na klepirine uz 200 hodin a takovich 50 jeste budu. jestli tam nebude chtit nechat ani kousek rezateho plechu tak si opravdu makne !! :)
|
|
|
|
|
tafna napsal:koukam ze hyris optimismem! to je dobre!!! ja mel ostatni plechy taky nove (as na dvere) i podlaha v kufru byla docela fajn mam na klepirine uz 200 hodin a takovich 50 jeste budu. jestli tam nebude chtit nechat ani kousek rezateho plechu tak si opravdu makne !! :) joo,,neboj spadne mi čelist až začne řikat ,ještě tohle a tohle,,znam to ,jsem automechanik a posledni rok jsem dělal brigadu v lakovně,,tak jsem se spalil mnohokrat :-)
|
|
|
|
|
fik napsal:zajimave,, pokud je sikovnej a rozumnej , planuju na zimu vyndat predni blatniky a prave dvere , to bych se mohl pridat ?? mužem se pak domluvit,,myslim si že by to neměl byt problem :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pružina byl fakt ořišek :-),,narovinu,ve dvou by se to asi dělalo lip
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
no vidíš jak ti to jde :) a pak že ti to potrvá dlouho :) my tu pružinu dělali ve3 ale spíš tak že sme pokecali a dělali ale bylo to o hubu já koupil heavy duty a ještě na klimošku :) šli dost ztuha a ted dost uvažuju že je přehodim na to moje modrý ale nechce se mi do toho znva...sllyšel sem že sis vyrobyl nějakej spešl hák na pružiny :)
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:no vidíš jak ti to jde :) a pak že ti to potrvá dlouho :) my tu pružinu dělali ve3 ale spíš tak že sme pokecali a dělali ale bylo to o hubu já koupil heavy duty a ještě na klimošku :) šli dost ztuha a ted dost uvažuju že je přehodim na to moje modrý ale nechce se mi do toho znva...sllyšel sem že sis vyrobyl nějakej spešl hák na pružiny :)
spešl stahovak ani ne,,jen jsem si v praci svařil par plochaču,ale dělal jsem to přesně na tu pružinu a na tu zavitovou tyč jsem použil misto normalnich matek ,tak svornikove matky,,pak se tak nenatahuje zavit a jsou širši,tak lip na nich sedi klič,ale je to pocuc,to dělat sam
|
|
|
|
|
no to určitě sis měl někoho vzít k ruce :) sice se udělá mín práce ale je sranda :) a hned se riziko pružiny přesunuje 50 na 50 :)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK