Kategorie: Prodal Forda
Registrován: 18.02.2013(UTC) Zpráv: 25 Bydliště: Vrbno pod Pradědem
Blahořečen: 2-krát v 1 příspěvcích
|
Ahojte, zálibu v amerikách mám již nějaký pátek, taky jednu už dva roky vlastním, ale na fóru jsem nový, tak přikládám pár fotek pro zajímavost. Momentálně se nacházíme (já a můj 3th gen bird) ve fázi náročné renovace.. Náročné především z pohledu času a financí, jinak mě to baví velice, a z totálního laika se pomaličku propracovávám ve znalce krásných a silných vozů:) Časem přihodím pár dílů na prodej, jelikož ne všechny, které jsem nakoupil, jsou pro mě ty pravé. Následují zmíněné fotky, poslední z nich je bohužel krutá realita současnosti. Totální pracovní vytíženost v posledním půl roce způsobila tento stav, který se ale usilovně snažím změnit. Motor už je převrtaný, klika po výbruse, nová vačka a kompletní rozvody, sada těsnění, sání, karbec, rozdělovač, svody jsou nachystány, takže nic nebrání jej zkompletovat. Pak povařit, ošetřit a nalakovat kastli atd atd.. Je to ještě dlouhá cesta..
|
2 uživatelů blahořečilo kuba_vrbno za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Vítám tě mezi námi a přeju hodně zdaru s renovací |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Super, vypadá to našlápnutě, jen tak dál Přeju víc času a dostatek financí ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Kluci díky, snad se bude dařit:) Mimochodem, tyto díly jsem nějak blbě objednal, tak je mám teď navíc, kdyby měl někdo zájem:
je to na motor 5l V8 (305 cui)
1) kompletní sadu pístních kroužků Sealed Power E-356K Moly Piston Ring Set - 3,736" Oversize: .000" Top Ring: 5/64" Second Ring: 5/64" Oil Ring: 3/16"
2) sadu šálků na ojnice Sealed Power 8-7095CH rozměr standart uvádějí, že jsou vhodné pro vysokovýkonné motory
3) chromované matky na kola Dorman Products 711-305 - Wheel Nut Chrome Acorn Bulge Seat M12-1.50, Hex 21mm, Length 35.17mm těch mám navíc 3 sady..
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Vitej. Hezka slepice dotahni to hlavne ke zdarnemu konci |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
kuba_vrbno napsal:Kluci díky, snad se bude dařit:) Mimochodem, tyto díly jsem nějak blbě objednal, tak je mám teď navíc, kdyby měl někdo zájem:
je to na motor 5l V8 (305 cui)
1) kompletní sadu pístních kroužků Sealed Power E-356K Moly Piston Ring Set - 3,736" Oversize: .000" Top Ring: 5/64" Second Ring: 5/64" Oil Ring: 3/16"
2) sadu šálků na ojnice Sealed Power 8-7095CH rozměr standart uvádějí, že jsou vhodné pro vysokovýkonné motory
3) chromované matky na kola Dorman Products 711-305 - Wheel Nut Chrome Acorn Bulge Seat M12-1.50, Hex 21mm, Length 35.17mm těch mám navíc 3 sady..
Dej to do rubriky bazar z zelefonu se mi to nechce prehazovat |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ještě pro zajímavost a případnou diskuzi uvádím pár dílů připravených pro ohniváka: svody nakonec krátké, původní plán byl dlouhé a komplet dual, ale to na mě bylo příliš složité řešení výfuk stejně jako svody Hooker Headers, ať to k sobě ladí trošku výkonu od CompCams sání od Édy, bohužel jsem se přehlídl a vzal spread bore místo square bore, ale je možné, že karbík nakonec bude QuadraJet naladěný od Seana Murphyho (SMI), takže by to bylo správně, nicméně zatím mám nachystaného Édu 500 a sadu trysek a jehel.. rozdělovač D.U.I. chybí tu hlavy, ale po dlouhém pátrání a přemýšlení nakonec zůstanu u původních 081 hlav, jen s vybroušením a vyleštěním kanálků, a když to nebude stačit, tak asi hold přijdou na řadu nějaké s 1,92" sacíma ventilama.. ale to je hudba daleké budoucnosti..
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Vítej! Zajímavej projekt to je, jsem zvědavej hlavně na parametry motoru. Máš k němu i všechny pedály? :) |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
To sání je v pohodě, sedí na to i Éda. Mam ho taky. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jj sedne mame ho tu vetsina |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Já tam žádnou podložku nemam a jede to dobře :-) Tenhle adaptér podle všehou slouží jen pro větší jistotu, abys ti neutíkal podtlak. Ale stačí dobře utěsnit základnu a většinou není problém. Upraveno uživatelem úterý 12. srpna 2014 10:03:05(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Sem rád že můj bird našel dobrého majitele že se do toho až takhle obuješ to sem netušil :-)) Jinak jen tak dál! :-))
|
1 uživatel blahořečil Hejkal za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Čau Davide, no popravdě, já jsem to taky nečekal, ale čím víc jsem se s ním seznamoval a "hrabal" v něm, tím to bylo nevyhnutelnější.. Vycházely najevo další nejprve neviditelné nedostatky a navíc i moje představa, o tom co z něj chci, se formovala. Výsledek, teda spíš moji vizi vidíš tady, tak snad se vše povede podle představ:)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
To znám čím víc se do toho vrtáš tím víc objevuješ :-D
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Ty jo to ses do toho pustil docela krutě. Ale to auto na první fotce přitom nevypadá, že by potřebavoalo nějak zásadně "dělat" :)
Prej trošku výkonu od Comp cams :D :D a na fotce pod tím u toho sání vyfocená ta kudla :D |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
Po dlouhé době mám zase trochu času na zábavu v garáži a pomalinku se to začíná rýsovat... [img=http://cs.pontiac-club.com/vozidlo/pontiac-firebird-1343]Přední náprava - rozdělaná[/img] Upraveno uživatelem neděle 21. února 2016 21:29:33(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Ty stavíš nový auto? :) Vypadá to krásně... |
|
|
|
|
|
Díky za pochvalu:) Když už to bylo celé rozdělané, tak se snažím, ať to i vypadá:)
|
|
|
|
Registrován: 04.05.2013(UTC) Zpráv: 41 Bydliště: Žďár nad Sázavou
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Moc pěkný,já to mám ještě na moc dlouho.
|
|
|
|
|
Včera jsem zjistil, že už to jsou 3 roky, co na autě dělám (s přestávkama, pořád nebyl čas:) Ještě to tak rok bude chtít..
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
|
Ty jo, ale tu instalaci pružin do přední nápravy ti celkem nezávidím. Já měl před 8 lety dole ramena (to jsem ještě netušil, že jde náprava takhle celá sundat) a pak jsem to dělal tak, že jsem na rameno, položený na zemi, vložil pružinu s tou gumovou výstelkou, a na tohle celý jsem spouštěl auto. Žádnej stahovák pružin se na to nehodil. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Jde to kurtama s ráčnou, ale musí být aspoň na 1000kg. Dělal jsem to, když jsem měnil silenbloky na ramenech.
|
|
|
|
|
No jo, ale tys to dělal na dvojkovým, ne? To ještě jde když jsou tam dvě ramena, ale tady je ta pružina způlky utopená v tom velkým příčníku. |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK