Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
nojo, ale od pohledu mi to přišlo stejně blbý jako na tom mojem a kurta toho moc nezkur.... kamarád to stahoval řetězama, ale by to porvaly
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Registrován: 18.02.2013(UTC) Zpráv: 25 Bydliště: Vrbno pod Pradědem
Blahořečen: 2-krát v 1 příspěvcích
|
Právě nad instalací pružin dumám už pár dnů.. Nějak to tam jít musí :-) Ve videích na youtube to vypadá celkem jednoduše :-)
|
|
|
|
|
Co myslíte, dá se takhle?
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 29.07.2013(UTC) Zpráv: 43 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
ja jsem na trojkovém camaru vložil nestlačenou pružinu mezi napravu a rameno tak aby tam držela, pak jsem vzal silnou zavitovou tyč, protahl skrz rameno, středem pružiny a přes napravu, dal podložky, matice a utahoval proti sobě a šlo to, dělal jsem obě a v poho... |
chevrolet camaro 1985 5,7 nepojízdné, motor venku pontiac trans am 1981 7,4 pojízdné chevrolet g30 sportvan 1986 5,7 pojízdné chevrolet caprice 1970 6,6 nepojízdné motor venku |
|
|
|
|
Ahoj chcel som sa ta opytat odkial objednavas nahradne diely, ja by som potreboval 2 piesty s ojnicami a neviem kde si to mam začať dakujem za informaciu
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: xjohny Přesně tak;-) ještě někdy www.jegs.com (to je skoro totéž jako summitracing) a samozřejmě taky www.ebay.com
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK