Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 13.10.2011(UTC) Zpráv: 149 Bydliště: České Budějovice
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Neví někdo, jaký závit je použit u těch našich strojů na svíčkách? Jestli nějaký standard M14x1,25 nebo něco spešl americkýho?
Potřebuju natlakovat kompresorem válec, abych mohl vyměnit gufera na ventilech. Nevim, přes co napojit kompresor do otvoru na svíčku. Nebo je nějaký fígl, jak to udělat bez kompresoru?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
M14 to asi bude, ale vyjeď si pro jistotu na RockAutu podle motoru NGK svíčky, tam je to u každý napsaný. Pak by se na to měla dát sehnat ta redukce na kompresor.
Další možností je vyndat svíčku a dostat píst úplně nahoru, si myslim. Ale pak stejně budeš asi potřebovat dostat nějak ventil úplně nahoru. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 13.10.2011(UTC) Zpráv: 149 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Nic special by tam byt nemělo. Já na berusce. měřil kompresi normálním kompresiometrem. Žádný zvláštní nastavec jsem nemusel pouzit, aspoň co si pamatuju a to mam staryho oldu. |
|
|
|
|
|
Závit zjištěn pomocí měrky - M14x1,25. Takže nic speciálního. Ale narazil jsem na tohle. Výměna pomocí provázku, který se nacpe přes otvor pro svíčku do válce...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Provázek mě taky napadnul :-) A kdyby se nedejbože zaseknul, přetrhnul, tak ho vyfoukneš kompresorem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Mazec, nádhera dík za tohle video potřebuju dát edelbrock pružiny a tohle je boží, v zimě jdu na to |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK